93/3 asker yolu bekleyenler

öğrenci olduğuna dair belge istiyolarmış.. ben de anlamadım. :26:
çocuk daha üniversiteye falan gidicek inşallah.
bi de onu askere almasınlar
2 asker benim bünyeme fazla gelir

Hii anladim smdi.kardesinin daha askere gtmesineee ckkk var o zmn :)hayirlisiyle btrsin kisa donem gider insallah

öğrenci olduğuna dair belge istiyolarmış.. ben de anlamadım. :26:
çocuk daha üniversiteye falan gidicek inşallah.
bi de onu askere almasınlar
2 asker benim bünyeme fazla gelir

oha harbıden bı de o gıtmesın yanı senın safaklar sonsuz ısaretı olcak oyle olursa rasıt gelcek kardesın falan derken

Ay şu 4 ay geçsin bi gelsin de hiç lafı olmaz yani o kadar günüüüünn

of sorma ya valla ömrümden ömür gitti harbiden bitsede kurtulsaaaak

Saygın üye olmus muhafız köşkü bilmemnesine facede adamlar 79/1 falan oha dedim ya düşün kaç seneler geçmiş falan bizimde öyle olcak galibaaa hahaha

Saygın üye olmus muhafız köşkü bilmemnesine facede adamlar 79/1 falan oha dedim ya düşün kaç seneler geçmiş falan bizimde öyle olcak galibaaa hahaha

Evet bizim de öyle olcaaaakk

Kızz yıllar çok çabuk geçiyo kiii daha mayıs dün giibi değil mi bak 8 ayı devirdik

Evet bizim de öyle olcaaaakk

Kızz yıllar çok çabuk geçiyo kiii daha mayıs dün giibi değil mi bak 8 ayı devirdik

senin ne zaman gitmişti günü yani ne zaman teslim tarihi tecil bozma terhis mi ne adı iştee

senin ne zaman gitmişti günü yani ne zaman teslim tarihi tecil bozma terhis mi ne adı iştee

6 mayıs kuzum 8 mayıs ta teslim oldu işte 2 gün yol izniydi ya sonra onu şafaktan düştük
şimdide benm ticker yanlış galiba fazla sayıyomuşum dediğine göre ama düzeltmicem

6 mayıs kuzum 8 mayıs ta teslim oldu işte 2 gün yol izniydi ya sonra onu şafaktan düştük
şimdide benm ticker yanlış galiba fazla sayıyomuşum dediğine göre ama düzeltmicem

aa aynı guun bızımde 6 mayıs 9da teslım olduk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…