- Konu Sahibi mutluluk_06
-
- #13.981
yaa kübi ben de anlamadım bu şafak işini. kafama göre sayıyorum, sonlara doğru belli olur zaten di mi?
hem senin geriden gitmen iyi bence, eğer onunki doğruysa 3 gün birden atacak ohhh
Yani öyle tabi her çarşıda mutlaka bır hayal kırıklıgı oluyor da kısmet bakalım bu hafta nasıl gecırecegız ıkı gun ust uste
hmm yukardakı soruna gore bence çizme ve kazak almalısın montun ne kadar ince kaşe turu mu yoksa şişmelerden mi hani kazak giydiğin zaman falan tutacak cinstense çizme ve kazak hırka turu bır seyler al :128:
Aynen sonlara dogru iyice anlasilcak heralde.Ya vallahi anlamadm birsey.7gun dagitim izni kullandik.geriye 14gun kalmis.biri izine cikmis 14gun dmsler.25temmuzda gelicek diyoduk smdi 28temmuz oldu.kafam karisti mantik aramiyorm artik ztn:)erken ckisi vardi doguda oldugu icn.o spriz olsun dedi.ay anlamadm yani ne zmn gelcek nolck.onun safak bnimkinden 3gun fazla:)karisik bi safak icindeyiz yani:)
Teşekkürler canım iyiyim sen nasılsın.
Bnm asıl bundan snra başlicak çilemBu proje ne ki grup halinde yapıyorz iş bölümü yaptık yani.Bide baştan snra kendimiz bi proje teslim edicez sonunda
Ömrümüzü yediler sınavdı projeydi rapordu amaaaaan
bayağı ince kaşe değil de, kadife gibi üstü.
geçen sene izmirde yaşıyodum oranın havasında sıcak bile geliyodu
şimdi balıkesirdeyim. içime kat kat giyiyorum ama pek sıcak tutmuyor.
indirimler de varken alayım diyorum ama.. çizme de istiyorum çok offfffff
bi mont bi çizme alsam bu defa 250 yi geçer.. çok kararsızımmmmmm
bugün bir final sınavında görevliyim. Öğrenci sorulara cevap yazmış. Soru şu:
"Deveyi yardan uçuran bir tutam ottur." sözünü açıklayınız.
Kız da şöyle cevap vermiş:
- Deveyi insan (!) olarak düşünürsek, insan belirsiz bir sebeple sevdiğini (yarini) bırakıp bir tutam ot peşinden gitmemeli, sevdiğini elinden uçurmamalıdır.
(Türkçe öğretmenliği 1. sınıf öğrencisi) Yuh dedim ya yuh yaniiii
blss evet çağla ve ezgi kısa bi süreliğine yok malesef.
eski mevzuları hala temcit pilavı gibi ısıtıp ısıtıp tekrar gündeme getiren, gereksiz yere gerginlik yaratmaya çalışan üyelerimiz var. neyse, sonuç olarak şafakları bu gece ece attırırdi mi ecee?
arazım nerelerdesin ya??
nasıl geçiyor günlerin?
Günlerim çok yoğun geçti canım :)
Ama Bugünden itibaren monoton olmaya başladıKayınvalidem ve kayınbabam misafirimdi canım o yüzden onlarla ilgilendim. Sende ne var ne yok.
kızlar kendime 200 tl kadar bütçe verdim bu ay.
kıyafet alıcam sadece bunla.
şöyle maksimum 150 tl lik bi mont ve 50 liralık kazak mı alayım? (belki 2 kazak alabilirim 50 tl ye)
yoksa 100 tl civarı çizme, 3 tane falan kazak hırka gibi üst mü alayım?
montum var ama ince,
çizmem var ama eski(2 tane de botum var bi uzun bi kısa)
sizce tercihimi nasıl yapsam?
Anladım o zaman montu en başta dusunmelısın mont fiyatlarına bak gerı kalan butcen çizmeye yeterse çizme al onlarda da var kampanyalar indirimler falan ama geçerse de geçsin sonucta mont-çizme yıllık oluyor kazak her zaman alınıyor yine de sen bilirsin canım
Bnce mont ve cizmeden yana kullan sansini.birde shoe tek internet sitesine bakmani tavsiye ederim.magazalari istandabulda ama internet sitesinden alisveris yapabilirsn.ayakkabilari guzel ve fiyatlar uygun
aslında var ya hiç saymamak lazım, bi bakıcaksın bi gün gelmiş
Off iş güç ya benim de.
finaller falan iyice yoruldum ve yorulacağım önümüzdki günlerde de..
hayırdır kayınvalidenler ziyaretne mi geldi :26:
hemen bakıyorum o siteyeeee
daha önce bambi den internetten almıştım, ayakkabıdan gayet memnunum.
gerçi biraz şans işi, kalıbı küçük mü büyük mü bilemem ama çok beğenirsem dayanamam alırım ki
Sinirlendim zaten saymiyorum safak sen kendin say az kaldignda haber ver bana dedim snrada bozuldu :)))
evet ziyarete gelmişler farklı şehirlerde olduğumuz için sık gelemiyorlar canım.
Sen istanbula gelsene ben seni ne magazalara gotururm ucuz yollu guzel seyler bulabilecegin:)shoe tek te daha ucuza bulursn kaliteli ayakkabiyi.cok modeli varfacebook ta sayfalarida var belki bi sorun oldugunda ordan yanit alabilirsin.
Teşekkürler canım iyiyim sen nasılsın.
O zmnlar isyannn ediyosun.vallahi okul btsn hic bu gunleri aramam diyodum.proje zamani arkadasta toplanir sabahlardik.bitirme projemle gunlerce ugrasmistm sabahlara kdr.bi orneginide kendimde birakmistm.gecen onu blnca o kdr mtlu oldum ki hic beklemezdm yani:)yaa ne guzel gnlerdi o gunleri ozlycegimi tahmin etmzdimm bzn buyumek istemiyormmm
7 ay de geç bence. :)
ben son 1 aydır eşime sürekli 7 ay kaldı diyorum
o zaman iyi olmuş hem sana da zaman geçmiştir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?