93/3 asker yolu bekleyenler

Bn 26yasima ne zmn geldim hic bilmiyorm ck cabuk gecti sanki:)uni.hayatimi ozlycegimi hic dusnmezdm.okul btsn is hayati baslasin derdim hep.smdi keske tek derdim ders calismak olsa diyorm:)

Bn 26yasima ne zmn geldim hic bilmiyorm ck cabuk gecti sanki:)uni.hayatimi ozlycegimi hic dusnmezdm.okul btsn is hayati baslasin derdim hep.smdi keske tek derdim ders calismak olsa diyorm:)

Dogru diyosun ama her yaşın ayrı bi güzelligi olduguna inanıyorm ben
Zaman nasıl geciyo anlamıyorz çogu zaman (asker beklerken ki zaman hariç ) İş oluncada ekonomik özgürlügüne kavuşuyosn zorlukları olsada

evt ya eşim 7 günü haber vermeden uzatıp 10 gün yapmıştı :)
12 ağustos da celp tarihi.
valla biz böyle hesaplamıştık acaba biz de mi yanlış yaptık :26:

Her zaman beklerim:))shoe tek'ten 80civarina cizme bulsan .ayirdigin paranin kalaninla montta alirsn kazakta

hmmmm güzel şeyler var burada ya :)
alıcam hepsiniiii
takıcam takıştırıcam gezicem
sonra raşit de beni keser artık

zaten neredeyse 35 gün falan kaldı Malta'ya gitmeme, bi de buralarda gezersem paralar beni valla

İyi akşamlar kızçeler ufaktan ufaktan ders çalışmaya başlaış bulunuyoruz artııık gelsin bayıcı günler

İnsan sınav dönemi bunalım geciriyo gibi oluyo ya ayyy hatrlayınca içim daraldı
Ama snrasındaki tatil hiç bşyle değişilemez
Oyüzden kendini tatille motive et tatlım daha iyi çalışırsın belki

Handeeee Maltaya mı gidiyosun Benide götr yaaa

İnsan sınav dönemi bunalım geciriyo gibi oluyo ya ayyy hatrlayınca içim daraldı
Ama snrasındaki tatil hiç bşyle değişilemez
Oyüzden kendini tatille motive et tatlım daha iyi çalışırsın belki

Çok gerginlik yaratıyo vallahi ama tatili düşününce geçiyo tabi

kız buranın adı değişmiş karaelmas değil miydi adı?

Evet öyleydi de geçen yıl değişti canım bazı okulların değişmişti ya onda bizde vardık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…