- Konu Sahibi mutluluk_06
-
- #14.501
Ben yatiyim artk gec oldu :18:
Herkese iyi geceler yrında yeni yıla gircez gelemeyen olursa şimdiden herkesin yeni yılı kutlu olsn
İyi geceler kuzucuuum, sen burdasın demek o zaman yarın da görüşüyoruz oleeey
O kadar yeni mi ya sizinkilerin ustaya gidişi, ben daha çok oluyor sanıyordum :26: Allah dağına göre kar veriyor canım normalde insan dayanamaz da işte askerlik oldu mu dayanıyorsun, buradayken 2 gün buluşamasak birbirimizi yerdik özlemekten, şimdi 72 gün diyorum kaldı ki bizim topikte 5-6 aydır görmeyen arkadaşlar da varAynen hayatım her şeyimi ayarladım ya şimdi bir aksilik çıkmasa olmazdı zaten, umarım yaa ben de çok istiyorum gidebilmeyi, sağ ol canım benim
Aynen burda olurum büyük ihtmal nasıl olsa evde kutlicazTekrardan iyi geceler Çağlacım
Ben yatiyim artk gec oldu :18:
Herkese iyi geceler yrında yeni yıla gircez gelemeyen olursa şimdiden herkesin yeni yılı kutlu olsn
evet canım daha yeni gitti. burdayken hergün görüşülmese bile çağırdığında gelebilme ihtimali yada telefonu aradığında rahatlıkla konuşabilme ihtimali bile yetiyodu bize. dediğim gibi benim daha 1 hafta olmadı ama gidişi çok uzun zaman olmuş gibi geliyo sen 5-6 aydan bahsediyosun off off.:26:
3 yıldır ilk defa bu askerlik sayesinde ayrı kaldık çok şey öğreticek askerlik bizlere...
Sabretmeyi, alttan almayı, meraktan sancılar içinde kıvranmayı, hareketli bir şarkıda bile ağlamayı, duygusallıkta zirve yapmayı, değerini anlamayı ... Ve sayamadığım daha nicesi. Öğrenecek çok şeyimiz var bence
tabiki bunlar için en başta sabretmeyi öğrenicez.
güzel muhabbetiniz için teşekkürler tekrar tanştığıma çok memnun oldum ben çıkıyorum iyi geceler
O gelmeyecekti Kübi yaa ben gidecektim, daha izin için erken diye düşünüyoruz ikimiz de, şimdilik ortak fikrimiz onun mayısta kullanmasından yana ya bakalım. :26:
Canım lafa daldım ama benim askerim de izinlerin kısaldıgını söyledi. Şimdi biz izin kullanacağız normalde 10 gun falan olacaktı izin ama 7+3 vermısler 12 gun olacak dedı bir de biz dagıtım da 10 gun kullanmıstık. Benımkınden once ızın alan arkadasına ise toplam 14 gununu de vermısler yani izinler kesin olarak 24 gun olmus. Benimkinin abisinin nişanı var sanırım o yüzden +3 yol izni mi oluyor mazeret izni mi oluyor anlamadım da öyle bitecek bizim izin de.:44:
Dogru dusunmussunuz izn icn erken.snradan izin bitince zor olr.iznin oldugunu bilmek en azindan cok zorlandimi kullanabilecegini bilmesi bile moral bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?