93/3 asker yolu bekleyenler

Evet kendimi bunları düşünerek motive ediyorum fazlası gitti azı kaldı falan filaaann
:21:Gelmiyo valla napalım gidiyim dedim olmaaz dedii sonra izin kullanıyım o zaman diyo ama kullanmasııın gidince daha çok zorlancak çünkü şimdi bu kadar zaman geçmiiiş alışmış bitirsin gelsin bari:31:

Ya aslında izin kullansa geldiginde en üst devre olcak bnce alışmakta zorlanmaz ama siz bilrsinz tabikide hem senn tatilinede denk gelmş olurdu görrdün bi güzel :26:

coookk iyiyimmm sevdicegimle mesajlasiyoruz :1: pazar günü çarşısı varmış görüntülü konuşma yapcazzz :16:

Ne güzel :16:
Bizde bugün görüntülü konuştuk çarşıda işi varmş komutan göndermş bizde fırsattan istifade konustk ama ilk şok oldm faceden yazdıgını görünce :1: Süpriz oldu bnada :1: Normalde hem cumartesi hem pazar çarşısı vardı ztn bugünde cıkınca şaşırdm :1:

Ne güzel :16:
Bizde bugün görüntülü konuştuk çarşıda işi varmş komutan göndermş bizde fırsattan istifade konustk ama ilk şok oldm faceden yazdıgını görünce :1: Süpriz oldu bnada :1: Normalde hem cumartesi hem pazar çarşısı vardı ztn bugünde cıkınca şaşırdm :1:

Bizim ilk görüşmemiz olucak gittiğindne beri :1:
Ben istemiyordumm ben sana dokunamam sarılamam daha çok üzülürüm diyorduk ama dayanamadık ikmizde :1:

Bizim ilk görüşmemiz olucak gittiğindne beri :1:
Ben istemiyordumm ben sana dokunamam sarılamam daha çok üzülürüm diyorduk ama dayanamadık ikmizde :1:

Orası öyle tabikide için gidiyo ekranda gördügünde bi yandan mutlu oluyosn bi yandan dokunamıyorm ki diye için burkuluyo ama hiç yoktan iyidir napalım :31:

Ya aslında izin kullansa geldiginde en üst devre olcak bnce alışmakta zorlanmaz ama siz bilrsinz tabikide hem senn tatilinede denk gelmş olurdu görrdün bi güzel :26:

Evet ama alışmışken rahatımı bozmayayım diyo gidince adapte olması daha zor olucak artııı gidince gece görevinden devam etmiycek gündüze geçmiş olcak onun için gelmiyo daha çok şimdi nöbet falan yok ya rahat :1:
Sizde mi telfon kullanmaya başladınıız tatlıım:nazar::nazar:

Evet ama alışmışken rahatımı bozmayayım diyo gidince adapte olması daha zor olucak artııı gidince gece görevinden devam etmiycek gündüze geçmiş olcak onun için gelmiyo daha çok şimdi nöbet falan yok ya rahat :1:
Sizde mi telfon kullanmaya başladınıız tatlıım:nazar::nazar:

Kendisi daha iyi bilir tabiki onlar ne diyosa biz ona uyuyorz mecburen ztn :61:
Evet kullanmaya başladık ama cok rahat kullandıgı söylenemez alt devreligi atlattıktan snra daha iyi olur diye umuyorm :26:

Kendisi daha iyi bilir tabiki onlar ne diyosa biz ona uyuyorz mecburen ztn :61:
Evet kullanmaya başladık ama cok rahat kullandıgı söylenemez alt devreligi atlattıktan snra daha iyi olur diye umuyorm :26:

Aynen öyle canım kendisi bilir :31:
Olsun kız ne güzel mesaj atabiliyosun
:nazar: inşAllah rahat olur daha iyi olur:16:
Tek ezik biz mi kaldık yani hiç doğru düzgün konuşmadan askerliği bitirdik vay be
:1:

Aynen öyle canım kendisi bilir :31:
Olsun kız ne güzel mesaj atabiliyosun
:nazar: inşAllah rahat olur daha iyi olur:16:
Tek ezik biz mi kaldık yani hiç doğru düzgün konuşmadan askerliği bitirdik vay be
:1:

Aynen sizin durum ama brz değişik yoksa sizde konusurdunz tatlım rahat degl demekki işte :26:
Benmkininde rahat oldugu söylenemez ztn 9 dan snra msj atabiliyo ondada yarım saat snra uyuyakalıyo :52:

Aynen sizin durum ama brz değişik yoksa sizde konusurdunz tatlım rahat degl demekki işte :26:
Benmkininde rahat oldugu söylenemez ztn 9 dan snra msj atabiliyo ondada yarım saat snra uyuyakalıyo :52:

Evet canım rahat değil ya askeriye çok küçük sürekli göz önündeler ve çooooook komutan var asker de az bütün terslikler üst üste yaniii ama haktır bu bizeee acemide rahat rahat telefon kullanıyodu 2 gün çarşıdaydı falan ama askeriye kötüydü şimdi şartlar iyi iletişim kötü napalım rahat olsun da iletişimi artık unuttum ben neydi nasıl bişeydi:52:
Napsın kızım yoruluyodur yazık:1:

benim bitaneciğim yazık çok sıkılmış bugün, morali bozulmuş, şafak gözünde büyümüş.. daha aylar var diyor.. :50:

Back
X