93/3 asker yolu bekleyenler

Herkese iyi akşamlar ben geldim önce gecmişi okudum ondan gec yazdm yani ne cok konusmşsnz bn yokken yahu :52:

oh oh oh burası gene dolmus en son kaldıgım yerden gelene kdaar yarım saatım gectı ve gene konustunuz bı turlu bıtmıcek hıc sandım kızlarrr cenemız acıldı gene ne guzel :9:

bizde tadilat var evde giremiyorum pek ara ara burdayım öptüm sizi çokk :16: :54:

:50: Niye sana böyle oluyo ki ya :26: Eminim 2 3 güne düzelirde anlyadabiliyorum bende aynı durumdayım benimde sinirlerim bozuluyo da bu kadar sıkma canını yapcak bişi yok sonuçta :50:
Seni ne neşelendirir şuan bişler yapalım :18: Şafak panosunu flan düzenleyelim:37:

İnan hiç bilmiyorum hazalım motive edemiyorum kendimi bir garip oldum son 3-4 gündür :14:
Aynen öyle yapıcak hiç bişey yok :27:

Kıyamam sana ya :50:
Bende sabah günaydın yazdı telefon yanında durcak heralde diye seviniyordum meğerse yanındaki çavusla kavga etmis oda şikayet etmeye gitmiş slmanı geri geldi yine konusamıyoruz :31:

Off Hazalım ya birkaç gündür benzer senaryoyu da biz yaşıyoruz, sabah günaydın yazıyor seviniyorum. Sonra öğlen falan birkaç mesaj daha atarsa öp de başına koy yani, dün arayamadı mesela sadece 3-5 mesaj attı. Bugünse sadece günaydın dedi , daha da ses yok. Koğuşlarından biri yakalatmıştı telefonunu, sanırım ondan ama çok sıkıldıııım :52:

Bu tlf sorunu anlaşılan herkeste var aynı bende 2 gündür doğru düzgün konuşamıyorum birde ben arıyorum tam müsait zamanını yakalayamıyorum dün 50 defa aradım yok konuşamadık. biraz önce aradım 2 dk işeyler sesini duydum ya dünyalar benim oldu ama benim oldu:nazar:

Bu tlf sorunu anlaşılan herkeste var aynı bende 2 gündür doğru düzgün konuşamıyorum birde ben arıyorum tam müsait zamanını yakalayamıyorum dün 50 defa aradım yok konuşamadık. biraz önce aradım 2 dk işeyler sesini duydum ya dünyalar benim oldu ama benim oldu:nazar:

Rahata ermedik eremicez de herhalde daha biz, sözde telefon kullanıyoruz pehh :84:

şimdi bitaneciğim burada olsa yemek yapardık birlikte mutfakta, sarılırdık durmadan yemek yaparken bile, dizimizi açar karşısında afiyetle yerdik, sonra hemen kucağına yatar tv izlerdim, o da bana cips yedirirdi... :14:

bugün okulda hocam sordu ne kadar kaldı dedi.
200 dedim ÇOKMUŞ ya dedi.
napalım bekliyoruz dedim.
burada yeni başlayanlar da var.
artık sabrının sonuna gelmişler de var.
200 yine de iyi bi rakam...

şimdiki hedefim az daha zaman geçsin 6 ay düz hesap olsun. :34:

bugün okulda hocam sordu ne kadar kaldı dedi.
200 dedim ÇOKMUŞ ya dedi.
napalım bekliyoruz dedim.
burada yeni başlayanlar da var.
artık sabrının sonuna gelmişler de var.
200 yine de iyi bi rakam...

şimdiki hedefim az daha zaman geçsin 6 ay düz hesap olsun. :34:

Benim 216 ma ohoo ne çabuk geçmiş dediler , insanlar garip :37:

selam sen yenisin galiba :1: Hoşgeldin :34:

Burası en iyi antidepresan biliyor musun :34:
Bak bizim grubun adı HUNİLİLER
sen de tak huniyi gel katıl bize, antidepresan kesmez bizi :9:

Kübi resmini değiştirmişsin tanıyamadım kızım ya :33:

Ağır bir grip herkes gibi..
ama bugün çok daha iyiydi konuştuk :16:

az daha çık hazal, eşi 29 yaşında olan benim :52::52::52::52:

28 yaşında gitti eşim askere
şimdi de 29 oldu.
erken gitmek en iyisi ama napalım bizimki de böyle oldu :ssz:

Hoşgeldin
ben de hande, üniversitede çalışıyorum 24 yaşındayım, eşim de denizlide :31:

Face te dimi hihi evet degisiklik olsun diye degistirdimm:))

Back
X