- Konu Sahibi mutluluk_06
-
- #18.641
Bu yorumu görmeden önce başka yorumunu görmüşüm noluyor biri ezginin fotoğrafını çalmış dedim kendi kendimeuyku sersemliği aklıma ne geldi
anladımmmm bebekkkbende hazırlık yapıcam ne gıyıcem falan dıye soguk mu konusamadım saygınlada hava durumundan bakıcam sımdı
sölediğin iyi oldu ben seçmle diye duymuştum hatta acemilikten sonra izne çıkanlara kötü görevler kalıyomuş doğru mu bu
hahah ayyy iyiymiş bu da yok çalmadılar benim bu
günaydın bu aradaaaaa
Aman yavrum sıkı giyin sen İzmir'in güneşine aldanma, iki gün ordasın sonuçta
of ya evet ızmır suan cok guzel guneslı ama ben kalın kalın gıyınıcem bı de hıc sevmem kalın gıyınemem zaten ...
nefret ettım bu nedenle ankaradan
Yanına al olmadı Ezgim, nasılsa bir ton valizle gidiyorsundur seeen
aynen yanıma alcam galıba hahaha ay valla ya aslında cok canta yapmak ıstemıyorum sımdı bı gezıyoruz 50bın tane canta bı de oyun salonu bulduk zaten onlarla oyalanmaktan sımdı cantalarla ıstemıyorum o yuzden pek
O zaman zorlu bir hazırlanma süreci seni bekliyor bence
evdekı kadın sureklı soru sormazsa ınsaatı bıttı kadın temızlerken daha cok sorun oldu ya sureklı bısey soruyo
Ezgiğğğğğ evde bile huzur yok yahu sana
ahha valla ya 1 aya yakın olcak tadılatlı zaten delırdım ıyıce
anaraya gıdıyımde barı ben gelene kadar temızlenır toparlanır
İnşallah yaa şöyle tertemiz bir ev karşılasın seniiii
bende ilk gittiğinde aradığı zamanlar çok heycanlanıyodum :) şimdi alıştım :) bide annesinden herkesten önce seni araması daha bi mutlu ediyo dimi bana öyle oluyo valla :)
Selam kızlarrr.cavuşlugun ilk gunleri ve rahat telefon kullanamiyoo.Uzun zaman snra dun aksam ankesorluden aradimm.hey gidii en son ankesorluden 3ay once falan aramistm heralde.haha sanki cok olmustaa:))
ahhah saygında ıyıce bencıl oldu ınsanlar arıyo benı bıseyı varmı neden aramıyo dıye hahahahtek benı arıyo arkadaslarınıda aramıyo ah cok mutluyum bılmem ınsan bencıllesıyo sonucta onu beklıyosun falan ya hep sana karsı bısey yapmasını beklıyorsun bı beklentı ıcıne gırıyorsun herhalde bızım askerlık pıskolojımızde boyle bsey bazen ben ara falan dıyorum artık seslerını unutcaklar dıye
Olmuş baya ya Kübi öyle deme, mehtaptan dönüşte de Aytaçım beni öyle aradı da ben de bir garip oldum 0312 yi görünce
Ben onlardan önce gittim, nihahahahaha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?