93/3 asker yolu bekleyenler

sölediğin iyi oldu ben seçmle diye duymuştum hatta acemilikten sonra izne çıkanlara kötü görevler kalıyomuş doğru mu bu

Acemilikten sonra dağıtım izni olur zaten ki askerlerin tümüne yakını da ( poşetler hariç ) kullanır. Ben normal iznini kullanmayan duydum da dağıtım iznini kullanmayan hiç duymadım. Öyle olsa herkese kötü görev düşmesi lazımdı. Bence şehir efsanelerinden biridir o, ihtiyaca göre askerlerin yapabileceği şeylere göre görev dağılımı olur.

Selam kızlarrr.cavuşlugun ilk gunleri ve rahat telefon kullanamiyoo.Uzun zaman snra dun aksam ankesorluden aradimm.hey gidii en son ankesorluden 3ay once falan aramistm heralde.haha sanki cok olmustaa:))

bende ilk gittiğinde aradığı zamanlar çok heycanlanıyodum :) şimdi alıştım :) bide annesinden herkesten önce seni araması daha bi mutlu ediyo dimi bana öyle oluyo valla :)

Haha evet hatta emreye laf arasnda anneni aradinmi diyodumm.yok snden snra ariycam diyodu hosuma gidiyodu:)))

Selam kızlarrr.cavuşlugun ilk gunleri ve rahat telefon kullanamiyoo.Uzun zaman snra dun aksam ankesorluden aradimm.hey gidii en son ankesorluden 3ay once falan aramistm heralde.haha sanki cok olmustaa:))

Olmuş baya ya Kübi öyle deme, mehtaptan dönüşte de Aytaçım beni öyle aradı da ben de bir garip oldum 0312 yi görünce

Hahah ben kimleri ariyosun diye arada yoklama yapiyorumm:))valla bekleyen biziz.anasi safakmi sayiyo onun bilmediklerini ben biliyorum.Annesi kuzenleri arayip bana Allah kavustursun ddi:))bekleyen bnm sonucta hahah:))

Olmuş baya ya Kübi öyle deme, mehtaptan dönüşte de Aytaçım beni öyle aradı da ben de bir garip oldum 0312 yi görünce

ay şu 5 ayın yanından 18 gitsin artık.4 ay yazsın artık orda skldım 5 aydan.bilecikteki ankesörlüler hep kayıtlıydı şimdi üstüne tunceliyi ekliyorum bnde ankesörlüden knuşunca garip geldii. hep karakolda olduğu için artık telefonu rahat çıkaramıyor. hiç sevmedim bu çavuşluk işini ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…