93/3 asker yolu bekleyenler

Daha yeni oldu ya bence ondandır biraz zaman geçerse bence düzelir ya neredeyse tezkereci olucaz yani bizde sadece ikiler kaldı önümüzde

şimdi aradı çok mutluyummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm bide telefonu olsa demekki hiç koymucak bu askerlik bana o kadar rahatladım ki ağlıcaktım az kalsın telefonda amam tuttum kendimi

Ben de anasıgilden habersiz ve onlarsız tabi bir kere daha acemilikte gittim ( bir kere de onlarla gitmiştik ) , daha ustada ailesi yanına gitmeden oraya da gittim. Ohhhh canıma değsinn

hahaha ohhh:) bn valla Acemilikte 1 kere gttim yemin töreninede annesi dayısı arkadaşları falan gtmiştik. ay bazen ağzıma o kdr laf geliyoki sus kübra diyorum:))) bn usta birliğine gidrken havaalanına annesiyle babasını getirtmedimm sana rahat sarılamam o bu diye:)))

benim ki de karakola geçsem rahatlıycam diodu demek ki öle değilmiş ahh aaahhh o 0428 yok muuu:26:

Dikkat ettimde bu Doğuya sınırlı sayıda asker yolluyolar onlardan biride bizmi olduk ya sürekli batıda asker.

Son düzenleme:

Acemiliğinde işte iki ben gittim , iki de o geldi ( bir evci izni bi de dağıtım ). O buraya gelirken karşılamalara kimseyi getirtmiyorum zaten, sevgili oğulcuklarını ben karşılıyorum, ilk ben görüyorum, ben sarılıyorum, ben öpüyorum Vedalaşma anlarından aslında ben de muzdariptim dediğin gibi gerçekten insan rahat rahat sarılamıyor ama yine de ses etmiyordum senin dediğin gibi sus Çağla diyordum kendi kendime Neyse ki bu son gidişinde demek ki diyorum kendi de dertli de bu durumdan kavga gürültüyle kendi getirtmedi ailesini, kuzeni, kardeşi ben ve o gittik otogara. Daha şimdiden ben ve bizler kazanıyoruz yani nihahahaha , harbi çok naletiz

Allah kavustursunnn.Acemilik nerde yaptida doguya yolladi?

Selam Handecimmm.olsun gez tabii yapck baska bisi yk cnku.Tadını cikar.Sen yaninda olamasanda eşinn evinizde ve iyi birseklde dinleniyoo buda iyi bisi:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…