- 30 Temmuz 2013
- 7.263
- 1.746
- 398
- Konu Sahibi mutluluk_06
-
- #18.661
ay şu 5 ayın yanından 18 gitsin artık.4 ay yazsın artık orda skldım 5 aydan.bilecikteki ankesörlüler hep kayıtlıydı şimdi üstüne tunceliyi ekliyorumbnde ankesörlüden knuşunca garip geldii. hep karakolda olduğu için artık telefonu rahat çıkaramıyor. hiç sevmedim bu çavuşluk işini ben
Benim bekleyecek bi mehtabım oolmayacak
Onun anasi acemilikte ziyarete gtmedi bn gttim hahahaha ckmu kotuyuz yaaa:))
benimki ankara polatlı daha dün gitti dünden beri ağlıyorum çok mutsuzum benm surumumda olan var mı
Allah kavustursunnn.hosgeldinnn.ilk zamanlar boyle olr uzulur aglarsin.zamanla gecer
Allah kavustursunnn.hosgeldinnn.ilk zamanlar boyle olr uzulur aglarsin.zamanla gecer
Evet canım kısmet olursa geldimi 1 ay içerisinde düğün yapmamız gerekiyor. Maalesef canım benim öyle bi imkanım yok keşke olsa hemen koşa koşa giderim. Ona bi sürpriz yapmayı çok isterdim.
Kızlarr bugün belli oldu usta birliği ığdıra gidio( varmı aranızda sevdigi ığdırda olan?? Off çıldırcam yaa
inş tatlım sizin şafaklara bakıyorum nasıl özeniyorum bilemezsiniz ya
selam kızlar hepınızı tek tek denk geldıkce eklıyorum dıger hesabımı kapattmda
Ben de anasıgilden habersiz ve onlarsız tabi bir kere daha acemilikte gittim ( bir kere de onlarla gitmiştik ) , daha ustada ailesi yanına gitmeden oraya da gittim. Ohhhh canıma değsinn
ay şu 5 ayın yanından 18 gitsin artık.4 ay yazsın artık orda skldım 5 aydan.bilecikteki ankesörlüler hep kayıtlıydı şimdi üstüne tunceliyi ekliyorumbnde ankesörlüden knuşunca garip geldii. hep karakolda olduğu için artık telefonu rahat çıkaramıyor. hiç sevmedim bu çavuşluk işini ben
Tim çavuşu olarak görev yapıcak öle yazıodu bakalım nasıl olcak iyce stres yaptım
hahaha ohhh:) bn valla Acemilikte 1 kere gttim yemin töreninede annesi dayısı arkadaşları falan gtmiştik. ay bazen ağzıma o kdr laf geliyoki sus kübra diyorum:))) bn usta birliğine gidrken havaalanına annesiyle babasını getirtmedimm sana rahat sarılamam o bu diye:)))
Dikkat ettimde bu Doğuya sınırlı sayıda asker yolluyolar onlardan biride bizmi olduk yasürekli batıda asker.
merhaba kızlar.
azönce aldığım haberle nereden bilgi alacağımı şaşırmış buraya başvurdum.kardeşimin usta birliği azönce belli olmuş.varsa aynı yerde askeri olanlar lütfen ferahlatsın beni
çukurca-hakkari....daha fazlasını bilemiyorum....
ezgiiii Ankara da mısın şimdiii
Maltadan selam yola devam ;-)
Günaydın kızlar 2 gündür maltadayim çok özledim sizi ya internete giremiyorum
Raşit evde izinde ben buradayim ya çok sinir oluyorum halimize. Ama ne yapalım madem geldim gezip eğleniyorum ben de.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?