- 2 Ağustos 2013
- 38.404
- 129.340
- 798
- Konu Sahibi mutluluk_06
-
- #18.681
hayııır daha ankarada degılım hayatım u gece gıdıyorumm
hayııır daha ankarada degılım hayatım u gece gıdıyorumm
aayyyy çok az kalmış yaaa
ezgiiii ndn yeni profil açtın noldu:)
hehe evet bebegım az kaldııı :) sen napıyosun nasılsınnn
bende aynı canım ya otur otur sıkılıyorum,, uyku düzenim bozuldu gece 5,, sabah 1-2
o hepımız oyleyız valla bene 1 2 de kalkıyorum hep
canım cok konum vardı bı de devam etmesı gereken konulardı saglık vs vs bende hergun yzmak ıstemedım cok ozelden msaj gelıyodu bu boyle su soylemı gıbısınden :)
ahha valla ya 1 aya yakın olcak tadılatlı zaten delırdım ıyıce
anaraya gıdıyımde barı ben gelene kadar temızlenır toparlanır
Haha sn başına iş aldın ezgi yaaa:)bn yazdigin bikac maskeyii not ettim yeter onlar bana:))
Biz yaza kdr tadilat modundayizz heralde alistm artikk:))
Aslinda nobette rahattik surekli msjlasiyoduk.ama smdi cavus oldu karakolun icnde surekli ve askerleri takip ediyo kntrol yapiyo.o yzdn suanlik telefn isi pek rahat degil.ama yinede msjlasabiliyorzz cok sık olamasada.benim ki de karakola geçsem rahatlıycam diodudemek ki öle değilmiş ahh aaahhh o 0428 yok muuu:26:
Aslinda nobette rahattik surekli msjlasiyoduk.ama smdi cavus oldu karakolun icnde surekli ve askerleri takip ediyo kntrol yapiyo.o yzdn suanlik telefn isi pek rahat degil.ama yinede msjlasabiliyorzz cok sık olamasada.
Ne zmn gecicek snnki karakola?bide bzm karakola gelirmis:))
Acemiliğinde işte iki ben gittim , iki de o geldi ( bir evci izni bi de dağıtım ). O buraya gelirken karşılamalara kimseyi getirtmiyorum zaten, sevgili oğulcuklarını ben karşılıyorum, ilk ben görüyorum, ben sarılıyorum, ben öpüyorumVedalaşma anlarından aslında ben de muzdariptim dediğin gibi gerçekten insan rahat rahat sarılamıyor ama yine de ses etmiyordum senin dediğin gibi sus Çağla diyordum kendi kendime Neyse ki bu son gidişinde demek ki diyorum kendi de dertli de bu durumdan kavga gürültüyle kendi getirtmedi ailesini, kuzeni, kardeşi ben ve o gittik otogara. Daha şimdiden ben ve bizler kazanıyoruz yani nihahahaha , harbi çok naletiz
Haha evet hatta emreye laf arasnda anneni aradinmi diyodumm.yok snden snra ariycam diyodu hosuma gidiyodu:)))
gelen Ankara hiç Tunceli yok ki
kızların o konularından bay geldı kubi ya her dk mesaj mesaj
suram boyle napıyım oram boyle falanher dk da bıseyler yazamyorum boyle en azından kafam rahatladı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?