93/3 asker yolu bekleyenler

benim ki de karakola geçsem rahatlıycam diodu demek ki öle değilmiş ahh aaahhh o 0428 yok muuu:26:
Aslinda nobette rahattik surekli msjlasiyoduk.ama smdi cavus oldu karakolun icnde surekli ve askerleri takip ediyo kntrol yapiyo.o yzdn suanlik telefn isi pek rahat degil.ama yinede msjlasabiliyorzz cok sık olamasada.
Ne zmn gecicek snnki karakola?bide bzm karakola gelirmis:))

Son düzenleme:

walla şubatta karakola geçme durumu war demişti daha bişey yok ama şimdilik,, zaten karakola geçerse izne gelcem dio ne güzel olur ya aynı yerde olsalar

Ben işi çözdum birsey oldumu hic sikayet etmiyorum.laf arasnda normal sakin cnm cicim seklinde anlatiyorumm snrada onemli deil ztn bn hallederim falan yapiyorum.ve snrasını izliyorum hahah.ya aslinda cok iyiyimdir kmse bana bisi yaomadigi surece yapmam.ama domuzumdur surat yapma huyum vardr.
Emreyi yemin toreninden snra ben evci cikarmistmm adres ayarlamistm.bzm bilecikte cok akrabamiz vardi.bide dagitimda geldi iste.bn izmite gttim emrelerde kaldimm aştık bayaggg:)))orda 1hafta ailesiyle kaldim en sn gelmislerdi bana fazla mıç mıç boguyo beni.annesi ck iyi ama bn ustume fazla dusulmesini sevmiyorm daraliyormm.hele sacimin oksanmasini hic svmem yani:))

kızların o konularından bay geldı kubi ya her dk mesaj mesaj
suram boyle napıyım oram boyle falan her dk da bıseyler yazamyorum boyle en azından kafam rahatladı

Haha evet okuyodumm bnm suram boyle napiym ne tavsiye edersiniz hahaha sni bi an gorvli calisan falan sandilar heralde:)))iyi yapmissin smdi arasin dursunlar:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…