- 30 Temmuz 2013
- 7.263
- 1.746
- 398
- Konu Sahibi mutluluk_06
-
- #18.621
Yeni giden değil de orada usta askerimiz var bir tane
Hmm uykudan uyandırılmaya tahammulum yok arabayla onların uzerınden cızgıyı sen cekeydınn
nasıl bi yer memnun mu.D
alıntı yapmadan yazdım
Benimki memnun aslında halinden görevinden dolayı çok bir şey yaptığı yok, oturmaktan sıkılıyor yani
Ankesörlü kıtlığından dolayı ben memnun değildim başta, sıradan dolayı ustanın ilk zamanları da rahat rahat konuşamıyorduk. Şimdi telefona geçtik de biraz daha rahatız ama telefon konusunda çok kıl komutanlar var. Gerçi siz ustada yer değiştirirsiniz ama en azından birkaç bilgi olur bunlar size
selam kızlar hepınızı tek tek denk geldıkce eklıyorum dıger hesabımı kapattmda
selam kızlar hepınızı tek tek denk geldıkce eklıyorum dıger hesabımı kapattmda [/QUOtamam tatlım neden kapattın ötekini
teşekkürler tam istediğim cevapları verdingörevi ne bide oturmaktan sıkılıyor dedğin
Hoş geldin ezgiğğğğğğ
Kazancı canım benimki, kalorifer kazanı yakıyor
tamam tatlım neden kapattın ötekini
hoşbuldukk dün gece ben yokken nasıldı burası bakıyım
söliyimde o da onu secsin seçim yapılıyormu ya kimisi çaycı oluyomuş butun gün pijamalarla çay koyuyomuş falan rahat diye sinir oluyomuşlar
Çok aktif değildi ya artık gece uyumaya başladı bizim kızçeler tekrardan ben de o yüzden girmiyorum geceleri
canım cok konum vardı bı de devam etmesı gereken konulardı saglık vs vs bende hergun yzmak ıstemedım cok ozelden msaj gelıyodu bu boyle su soylemı gıbısınden :)
Seçimle oluyor tatlım. Benim erkek arkadaşımın okul çıkışı yardımcı oldu mesela şu kazan meselesine ama her yerde de kazancı olmasını tavsiye etmem. Ankara'da kömür yakılmıyor ondan rahatım ben. Kömür yakılan bir yerde ciğerleri mahvoluyor çoğu askerlerin tozdan
selam kızlar hepınızı tek tek denk geldıkce eklıyorum dıger hesabımı kapattmda
sana maaş versin admin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?