93/3 asker yolu bekleyenler

Ya tamam bilmem kaç sene biricik oğullarıydı onlar da tamam artık , taht bizde, herkes kabul etsin bunu Aynen aynen, hiç öyle şikayet eder gibi konuşmucaksın hele ki ailesiyle ilgili yani. Laf arasında tatlı dille bahsedivereceksin gerisini sırtını yaslayıp izliceksin Onların evde sarılmasına izin vermedim şu mehtapta diye adam arabaya binmiş annesini indirdi yahu arabadan , siz gelmiyosunuz diye Biraz da üzüldüm aslında, gider ayak papaz oldular :26:

aa sizin tadilat hala devam mı of of ... kolay gelsinn ya ben 1 ayda çıldırdım evde seni düşünemiyorum :26::26:

Babamin yaninda calisan adam yapiyo bzde boya ve badana isini.o yuzden işten kalan vakitlerini bzm evde geciriyo o sebeple uzuyo iş tabi:)boya badana salon haric btti ama daha antreye hic baslanmadi bile.mutfak,banyo ve yerler degisicek o arada antrede boyancak..yani yaza kdr biz garanti boyleyiz:))

walla şubatta karakola geçme durumu war demişti daha bişey yok ama şimdilik,, zaten karakola geçerse izne gelcem dio ne güzel olur ya aynı yerde olsalar

Snnki karakolda degill napiyo peki suan.evet emrelerin karakol rahat cnm.dogu ve tunceliye gore en kotunun en iyisinde bulundugu yer.bunada sukur.bn gtmeden o kdr arastirdimki gtsem elimle koymus gbi bulurm heralde:))

Aa seninkide galiba pat diye soyluyo.emrede oyle.insan biraz daha yumusak bir seklde soyler krmadan.
Ben emreye annenler havaalanina gelirse nasl sarilip etcz annen sorun degilde babanin yannda olmaz ddm.snra annesi duydu.bnde sen sorun degilsinde falan moduna grdim sctim batirdim:))sabah amcasinin yanina gtmistikk arkadaslarida oraya gelmsti.annesine bz burda vedalasalim siz gelmeyin bosuna ddi.bn yapmis gbi oldum sma annesi boyle dusunmemistir die duunuyorm:))valla oglunun huyunu suyunj ben daha ck biliyorm.ay emre bnu sever diyo.sevmez diyorm.sever sever diyo.iyi diyorm.snra emre bn bnu svmem diyo:)susuyorum icimden guluyormm izliyorm:))

Son düzenleme:

oo evet bızım banyo falan işte anca bitti o arada tabi badanası o su busu girdi işin içine sizin daha sürer canım evet :26:

Off bilmeden etmeden inatlaşmaları yok mu beni deli ediyor. Normalde mesela Aytaçımın inat huyu yoktur, tartıştıysak mesela en kötü ertesi sabah hiç bişey yokmuş gibi mesaj atar normalde ama askeriyede bu huylar da bir ölçü değişti tabi. 2 gün falan mesaj atmamıştı bir de attığı mesajlar da yani gayet resmi, soğuk böyle. Nereden açıldı konusu bilmiyorum bunu söyledim ben inat huyu yoktu etmeye başladı diye, yok efendim diyor Aytaç öyle değildir , cart curt. Yahu be kadın ben de bi tarafımdan uydurmuyorum herhalde bana yapıyo ki söylüyorum . Bir de aynı şey bizde oldu. Haziranda daha ev aldılar kendilerine, gelip eden misafirler de ev hediyesiyle geliyor tabi. Biri de bir saat almış böyle , dekor saatlerden aslında güzel ama köşesine de dua iliştirmiş tasarlayan. Yani o modern havası bozulmuş biraz, dua güzeldir olmalıdır ama o saatte yeri yok yani. Neyse işte şey dedi annesi, asacak yerimiz olsa asardım aslında falan dedi, hem de gösteriyo bana. Neyse artık ileride evinize siz asarsınız,size kaldırayım dedi gülerek. Ben de hani baktım saate, aramızda resmiyet yok bir şey yok nasılsa, Aytaç bunu evine asmaz yalnız, beğenmez bunu dedim. Yok ya dedi bişey beğenmeyen Büşra'dır bizim ( görümcem ) , Aytaç beğenir dedi. Sanmıyorum dedim kapandı konu derken Aytaç geldi o sırada içerden. Bak oğlum nasıl bilmem kim almış , sana kaldırcam evinize asarsınız dedi gülerek annesi. Aytaç bir baktı şöyle, bu ne be böyle ben asmam bunu evime falan dedi Yenilmeye doymuyolar Valla huyları da benziyomuş gerçekten, dan diye söyler bizimki de siz gelmeyin gerek yok der ki dedi de diyorum ya arabadan indirdi :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…