- Konu Sahibi mutluluk_06
-
- #18.701
haha ozelden daha verırım ya bısey olunca evet baya bı dert aldım basıma o maskeler konusunda kalsın o yuzden boyle huzurluyum
Ben işi çözdum birsey oldumu hic sikayet etmiyorum.laf arasnda normal sakin cnm cicim seklinde anlatiyorumm snrada onemli deil ztn bn hallederim falan yapiyorum.ve snrasını izliyorum hahah.ya aslinda cok iyiyimdir kmse bana bisi yaomadigi surece yapmam.ama domuzumdur surat yapma huyum vardr.
Emreyi yemin toreninden snra ben evci cikarmistmm adres ayarlamistm.bzm bilecikte cok akrabamiz vardi.bide dagitimda geldi iste.bn izmite gttim emrelerde kaldimm aştık bayaggg:)))orda 1hafta ailesiyle kaldim en sn gelmislerdi bana fazla mıç mıç boguyo beni.annesi ck iyi ama bn ustume fazla dusulmesini sevmiyorm daraliyormm.hele sacimin oksanmasini hic svmem yani:))
aa sizin tadilat hala devam mı of of ... kolay gelsinn ya ben 1 ayda çıldırdım evde seni düşünemiyorum :26::26:
walla şubatta karakola geçme durumu war demişti daha bişey yok ama şimdilik,, zaten karakola geçerse izne gelcem dione güzel olur ya aynı yerde olsalar
ay demek benim gibi olan çok varmış fazla sevgiden bunlar hep hiç kötü niyetimiz yok kiiiiiii
Haha evet okuyodumm bnm suram boyle napiym ne tavsiye edersiniz hahaha sni bi an gorvli calisan falan sandilar heralde:)))iyi yapmissin smdi arasin dursunlar:))
hahah ya gene yardımcı olurumda ama o kadar yogun bı de mesaj olarak cok gelıyodu
Saol canikomm cogunun fotosunu kaydettim ztn :)birsey olrsa sorarim
Ya tamam bilmem kaç sene biricik oğullarıydı onlar da tamam artık , taht bizde, herkes kabul etsin bunuAynen aynen, hiç öyle şikayet eder gibi konuşmucaksın hele ki ailesiyle ilgili yani. Laf arasında tatlı dille bahsedivereceksin gerisini sırtını yaslayıp izliceksin Onların evde sarılmasına izin vermedim şu mehtapta diye adam arabaya binmiş annesini indirdi yahu arabadan , siz gelmiyosunuz diye Biraz da üzüldüm aslında, gider ayak papaz oldular :26:
Hahhaa valla yokk kotu niyet:))bn safak sayiyorum ben bekliyorum hersey hakkimiz:))
Babamin yaninda calisan adam yapiyo bzde boya ve badana isini.o yuzden işten kalan vakitlerini bzm evde geciriyo o sebeple uzuyo iş tabi:)boya badana salon haric btti ama daha antreye hic baslanmadi bile.mutfak,banyo ve yerler degisicek o arada antrede boyancak..yani yaza kdr biz garanti boyleyiz:))
Ezgiğğğ peşine düşüp seni burada da bulurlarmış bir de
hahah ya gene yardımcı olurumda ama o kadar yogun bı de mesaj olarak cok gelıyodu
hehe sor sor cok ılgınc seyler gelırse eıme bende atarım
oo evet bızım banyo falan işte anca bitti o arada tabi badanası o su busu girdi işin içine sizin daha sürer canım evet :26:
Aa seninkide galiba pat diye soyluyo.emrede oyle.insan biraz daha yumusak bir seklde soyler krmadan.
Ben emreye annenler havaalanina gelirse nasl sarilip etcz annen sorun degilde babanin yannda olmaz ddm.snra annesi duydu.bnde sen sorun degilsinde falan moduna grdim sctim batirdim:))sabah amcasinin yanina gtmistikk arkadaslarida oraya gelmsti.annesine bz burda vedalasalim siz gelmeyin bosuna ddi.bn yapmis gbi oldum sma annesi boyle dusunmemistir die duunuyorm:))valla oglunun huyunu suyunj ben daha ck biliyorm.ay emre bnu sever diyo.sevmez diyorm.sever sever diyo.iyi diyorm.snra emre bn bnu svmem diyo:)susuyorum icimden guluyormm izliyorm:))
haha hadı bakalımmm askerlık falan yalan olup burda artık guzellık uzerıne konular falan herkes anlatıyo
safak panoları yok artık mıllet guzellesmeye gun sayıyo hahah cok gulerım ya
Yani haklisin tabi 1 degil 2 degil kac kisi birdenb.ugrasilmaz yani.bide bnu zEvk icin yapmiskenn bu kadari fazla:))
Emreler istemeye gelene kdr btsinde sknti ykk alistikk artik:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?