93/3 asker yolu bekleyenler

Evet 5 hafta çabucak gitti bitti vllahi
Cep telefonumuz var yavrum uzun zamandır iyi şimdilik hatta bu akşam ilk tribimi attım

Aa sevndm canmm hayırlısı olsun şimdien ne işi ??

Evet 5 hafta çabucak gitti bitti vllahi
Cep telefonumuz var yavrum uzun zamandır iyi şimdilik hatta bu akşam ilk tribimi attım

Aa sevndm canmm hayırlısı olsun şimdien ne işi ??

Ohooo trip bile atıyosan tmmdır Cok sevindim ya sonunda rahatladınz
Teşekkr ederm yazılım uzmanı olarak işe başlicam bi şirkette

Ohooo trip bile atıyosan tmmdır Cok sevindim ya sonunda rahatladınz
Teşekkr ederm yazılım uzmanı olarak işe başlicam bi şirkette

Attım vallahi msj atmıyorum hiç hıhh
Şükür canım ya bekledim bekledim sonunda olduu
Çok sevindim senin adına canımm
ASkerin nasıl bu arada sizin durumlar nasıl

ben çok panikliyimdir ya kendime zarar koca koca sivilce çıkardım 3 günde şimdi annesiyle konuştum rahatladım biraz onlarıda aramamış

Cnm hoşgeldn aramıza. asker yarenleri grubuna en son katılanlrdn biri bendm ama sonunda bizmde alt develermz geldi işte:) bnm askermde acemyi ankara etimesgutta yaptı 3 gün hiç aramadığı olmştu çok kötü bi duygu ama bi şeklde geçiyo. Şuan Karsta bi iki kere 2 gün arayamdığı oldu o da tatbikat var diye telefonu yannda çok şükür msjlaşablyruz sürekli olmasada.

Ben hem acemiye gönderrken hem ustaya gönderrken uçuk çıkrdım sıkntıdan (haytmda ilk kez !) Rabbim onları korusun bizim elimizden dua etmekten başka bişey gelmiyor

Attım vallahi msj atmıyorum hiç hıhh
Şükür canım ya bekledim bekledim sonunda olduu
Çok sevindim senin adına canımm
ASkerin nasıl bu arada sizin durumlar nasıl

Seroş ya boşver trip fln atma okdr zaman konusmadn bari konusarak trip at
Korayda yogun baya alt devreligi atlattık neyseki ama yinede bi hasta bi yogun fln filan derken geciriyo günleri

İyiyiz çok şükür canım, ocak ayında çift mehtap yaptık falan keyfimiz yerinde çok şükür

Ooo bizde mehtap falan yok doğan güneşi bekliyoruz sadece

Seroş ya boşver trip fln atma okdr zaman konusmadn bari konusarak trip at
Korayda yogun baya alt devreligi atlattık neyseki ama yinede bi hasta bi yogun fln filan derken geciriyo günleri

Yaptım bi kere şimdi geri dönmemem lazım
Biz artık en üst devreyiz yatışta hep

çoğu gitmiş azı kalmış bu yönden bak siz gidiceksiniz ben kalıcam burda gün sayıcam daha

Ndn bu kdr karamsarsin?yani her erkek gbi sevgilinde askerlik yapiyor.mecburi zorunlu yapcak birsey yoktu.evet bz gdince sen safak saycaksin.bu isler malesef boyle.sen sevgilinle vakit gecirirkende bz burda ozlem ve hasretle safak sayiyoduk.maalesef acı gercekler bnlar

İkincisi bana da sürpriz oldu valla canım hesapta yoktu. Bir sonra ki de belirsiz daha şimdilik. Yarıladık da zaten değmeyin keyfimize

Süprizler güzeldir mutluluk verir oo maşallllah baya azaltmışsınız sizde canımm

Okadar denetleme çekti cocuk yatsın tabi hakkı
Niye trip atıyosn ki yani bu kadar vazgecilmicek merk ettim

Evet evet şimdi şükür iyii
Çarşısı vardı bugün beni hiiiiç takmadı aradım onu dışardaykeen akşam konuşuruz dedi bana bende bi daha msj atmadım 3 4 msj attı yatıyom dedim yat uyu demiş bende sende arkadaşnla gez !!
​10 dan beri ses yok bakalım bende atmıycam o atana kadar

Maşallah maşallah

Ya çarşıya cıkınca beyinleri uçuyo sanırım :44: Anlar inş senide uzamaz

kızlaaar askerimle nihayet konuşabildimm hattımı değiştirmiştim o gitmeden numarayı yanlış yazmıs sürekli kapalı veya cevap vermiyormuşş aramızda biraz bozuktu ya özellikle yapıyorum sanmış of bu kadar olur ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…