- 19 Mart 2013
- 679
- 43
- 73
- Konu Sahibi mutluluk_06
-
- #18.961
Bizim haftaya çarşı kitlenebilir yaa sanırım ben geç göndericem
Güle güle kullansın inşallah
Güle güle kullansn :) seneye daha guzeli olur insallah :)
sağol canımben askeriyeye göndericem direk öyle düşündüm hiç söylemedimde süpriz olucak inşallah eline ulaşır ya yoksa çok üzülürüm
Özel kargo falan kabul ediliyormuy muş tatlım onu iyice bir öğrenseydin, bir de mektup açılıp okunur ya bir de köşkteydi seninki. Çarşısı yok muydu sen de o şekilde yollasan :26:
ezgiyle konuştuk içeri ptt kargo giriyomuş bir günde orda oluyomuş öyle söyledi canım doğru mektubuda okurlar ama napıyım artık olsun okusunlar gizlimiz yok onlarda duysun aşkımızıçarşı izninde al desem o zaman süpriz olmaz diye böyle habersiz daha çok sevinmez mi ki
Aaaaa ozamn sabiha gökçenden üsküdara nasıl gidicegim hakkında bi fikrin var mı
Sevinir tabi de mesela ben gönderip de ne olduğunu söylemiyorum, ya da alakasız istediğin şu kitaptı falan diyorum. Bizde özel kargo içeri girmiyor çünkü ptt ye de ben güvenmiyorum
aa neden ki kız kayıpmı olur hediyem yoksa neden güvenmiyosun sen :44:
Adres yanlışlığı yapıyor diye duymuştum ptt kargoyu, ondan ben çok güvenemiyorum açıkçası. Sonuçta ya hediye gönderiyoruz ya da ihtiyaç olan bişy, önemli yani
yaa evet önemli tabi çok önemli şimdi bide çok önemsedim ben inşallah bişey olmaz ya şansa artık
Umarım olmaz canım, zaten köşkü de karıştırırsalar bıraksınlar o işi yani
Adres yanlışlığı yapıyor diye duymuştum ptt kargoyu, ondan ben çok güvenemiyorum açıkçası. Sonuçta ya hediye gönderiyoruz ya da ihtiyaç olan bişy, önemli yani
Off Rabbim AiLeLrıne Sabır versın ne zor bı acıdırrr
askeri araç devrilmiş ofAllah bekleyenlerine sabır versin nasıl bi acıdır yaa çok zoor
çıldırıcam neden aramıyo
Resmen eziyet ya
kızlaaar askerimle nihayet konuşabildimmhattımı değiştirmiştim o gitmeden numarayı yanlış yazmıs sürekli kapalı veya cevap vermiyormuşş aramızda biraz bozuktu ya özellikle yapıyorum sanmış of bu kadar olur ya
kızlaaar bugün sevgililer günü için göndereceğim hediyelerimi aldım hırka aldım bide karikatürden sevgili kitabı yaptırdımmektup da yazdım sanki sevgilime ilk defa hediye almışım gibi heycanlıyım hemen göndermek istiyorum çok değişik bi hismiş
ezgiyle konuştuk içeri ptt kargo giriyomuş bir günde orda oluyomuş öyle söyledi canım doğru mektubuda okurlar ama napıyım artık olsun okusunlar gizlimiz yok onlarda duysun aşkımızıçarşı izninde al desem o zaman süpriz olmaz diye böyle habersiz daha çok sevinmez mi ki
ihmal yüzünden olunca daha çok üzülüyorum ben ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?