93/3 asker yolu bekleyenler

sağol canım ben askeriyeye göndericem direk öyle düşündüm hiç söylemedimde süpriz olucak inşallah eline ulaşır ya yoksa çok üzülürüm

Özel kargo falan kabul ediliyormuy muş tatlım onu iyice bir öğrenseydin, bir de mektup açılıp okunur ya bir de köşkteydi seninki. Çarşısı yok muydu sen de o şekilde yollasan :26:

Özel kargo falan kabul ediliyormuy muş tatlım onu iyice bir öğrenseydin, bir de mektup açılıp okunur ya bir de köşkteydi seninki. Çarşısı yok muydu sen de o şekilde yollasan :26:

ezgiyle konuştuk içeri ptt kargo giriyomuş bir günde orda oluyomuş öyle söyledi canım doğru mektubuda okurlar ama napıyım artık olsun okusunlar gizlimiz yok onlarda duysun aşkımızı çarşı izninde al desem o zaman süpriz olmaz diye böyle habersiz daha çok sevinmez mi ki

Sevinir tabi de mesela ben gönderip de ne olduğunu söylemiyorum, ya da alakasız istediğin şu kitaptı falan diyorum. Bizde özel kargo içeri girmiyor çünkü ptt ye de ben güvenmiyorum

Aaaaa ozamn sabiha gökçenden üsküdara nasıl gidicegim hakkında bi fikrin var mı

Aa uskudar bize cok yakin:))havatas'a binebilirsinn.kadikoy rihtimda inip ordan sari dolmuslara binip uskudara gecerbilirsin.veya otobusle kadikoy.kadikyden uskudar.belki uskudara giden otobuste vardir ama numarasini blmiyormm

Adres yanlışlığı yapıyor diye duymuştum ptt kargoyu, ondan ben çok güvenemiyorum açıkçası. Sonuçta ya hediye gönderiyoruz ya da ihtiyaç olan bişy, önemli yani

yaa evet önemli tabi çok önemli şimdi bide çok önemsedim ben inşallah bişey olmaz ya şansa artık

Adres yanlışlığı yapıyor diye duymuştum ptt kargoyu, ondan ben çok güvenemiyorum açıkçası. Sonuçta ya hediye gönderiyoruz ya da ihtiyaç olan bişy, önemli yani

Aa ben emreye ptt ile gnderiyorumm.baska kargo sansim olmadigi icin.bi sorun yasamadim daha.sonucta karakola gidiyo nerde oldugu net.veya askeriye hernerdeyse..

bak kendi kendine kuruyodun kafanda gözün aydın

aaa karikatürden asker kitabı yaptırcaktım bende wazgeçtim çok güzel ama güle güle kullansın

canım ben acemilikte ptt kargo ile göndermiştim.. oraya 1 günde gidio ama komutanlar geç verio.. benim ki 1 hafta sonra almıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…