- 19 Mart 2013
- 679
- 43
- 73
- Konu Sahibi mutluluk_06
-
- #18.981
aaa karikatürden asker kitabı yaptırcaktım bende wazgeçtimçok güzel ama güle güle kullansın
canım ben acemilikte ptt kargo ile göndermiştim.. oraya 1 günde gidio ama komutanlar geç verio.. benim ki 1 hafta sonra almıştı
canım benim ki usta birliğinde 2 haftadır konuşamıyorum
Ayrlmadan once oyleydi ama suanda ne alemde bilemiyorum canim ben erken teskere aldim :)
Ndn bu kdr karamsarsin?yani her erkek gbi sevgilinde askerlik yapiyor.mecburi zorunlu yapcak birsey yoktu.evet bz gdince sen safak saycaksin.bu isler malesef boyle.sen sevgilinle vakit gecirirkende bz burda ozlem ve hasretle safak sayiyoduk.maalesef acı gercekler bnlar
kızlaaaaar günaydın kimse yok galiba bende sabah sabah kalktım sevdiceğim izinli internete giricekti onu bekliyorum
Cnm hoşgeldn aramıza. asker yarenleri grubuna en son katılanlrdn biri bendm ama sonunda bizmde alt develermz geldi işte:) bnm askermde acemyi ankara etimesgutta yaptı 3 gün hiç aramadığı olmştu çok kötü bi duygu ama bi şeklde geçiyo. Şuan Karsta bi iki kere 2 gün arayamdığı oldu o da tatbikat var diye telefonu yannda çok şükür msjlaşablyruz sürekli olmasada.
Ben hem acemiye gönderrken hem ustaya gönderrken uçuk çıkrdım sıkntıdan (haytmda ilk kez !) Rabbim onları korusun bizim elimizden dua etmekten başka bişey gelmiyor
Uyuyunca daha güzel geciyo zaman boşver uyu
İyi geceler
5.05.2014 itibariyle bende sizin araniza katiliyor olacağimm(( Şimdiden düşüncesi bile beni çoooook üzüyor
günaydındarısı başımıza
ah bide konusabılsek cafenın ınterneti sorunluymuş öf şansa
O cafeler hep öyle yok net yavaş yok baglantı koptu darken zaman geciyo yani
aynen ya kaç tane cumhurbaşkanlığı muhafız alayı var ki :)DD
Aa ben emreye ptt ile gnderiyorumm.baska kargo sansim olmadigi icin.bi sorun yasamadim daha.sonucta karakola gidiyo nerde oldugu net.veya askeriye hernerdeyse..
Umarım olmaz da bir aksilik kızlar ya , benim kargo işi de iyice ertelenebilir zaten. Bu hafta kilit yerse çarşısı, 2 hafta da cumartesiye denk gelmesi için beklicem 3 hafta geçikcek kargo
5.05.2014 itibariyle bende sizin araniza katiliyor olacağimm(( Şimdiden düşüncesi bile beni çoooook üzüyor
ah bide konusabılsek cafenın ınterneti sorunluymuş öf şansa
canım bnce sende gönder gitsin ptt kargoyla :)bekleme okadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?