93/3 asker yolu bekleyenler

kızlaaaaar günaydın kimse yok galiba bende sabah sabah kalktım sevdiceğim izinli internete giricekti onu bekliyorum

5.05.2014 itibariyle bende sizin araniza katiliyor olacağimm (( Şimdiden düşüncesi bile beni çoooook üzüyor

1 seneyi düşündükce geçmez diiyorum 1 sene çok fazla geliyo 28 şubatı bekliyorum bende yemin töreninde ne kadar görüşebiliyosunuz çıkmasına izin veriyolar mı

teşekkür ederim hayatım hoşbulduk alt devrenin gelmeside moral oluyodur çünkü şafağın çok olması bayağı kötü size bakıyorum hiç bişeymiş gibi geliyo resmen ama 6 ay falan yazıyo 6 ayda çok uzun zaman aslında ustaya gönderirken daha rahatlarım diye düşünüyorum

Günaydınnnnnnn Haftanın son günü bu haftada bitti gitti

aynen ya kaç tane cumhurbaşkanlığı muhafız alayı var ki :)DD

Aa ben emreye ptt ile gnderiyorumm.baska kargo sansim olmadigi icin.bi sorun yasamadim daha.sonucta karakola gidiyo nerde oldugu net.veya askeriye hernerdeyse..

Umarım olmaz da bir aksilik kızlar ya , benim kargo işi de iyice ertelenebilir zaten. Bu hafta kilit yerse çarşısı, 2 hafta da cumartesiye denk gelmesi için beklicem 3 hafta geçikcek kargo

5.05.2014 itibariyle bende sizin araniza katiliyor olacağimm (( Şimdiden düşüncesi bile beni çoooook üzüyor

Şimdiden bu tarih bu kadar net belli mi yahu, biz yerini öğrendiğimiz zaman tarih belli olmuştu :44:
Bir gün elbet yapılacaktı canım böyle düşün ve şu kalan zamanlarınız dolu dolu, onun sevdiği şeyleri yaparak geçirmeye bakın derim. Zaman çok önemli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…