93/3 asker yolu bekleyenler

Hat meselesi aile faciası çıkaracakmış yalnız nerdeyse
Hallolmasına sevindim canım, gözün aydın

Böylede terslik olur yani iletişim kopuklugundan neler neler düşünülmş Nese halletmşsnz iyi olmş

Küb ya beylikdüzü nasıl bi yer cok alak bullak olcam bi süre biliyo musun o çevre nasıl

Aaa bize cok uzakk orasi.bzm buralarda oturanlar istanbul disi der acikcasi oraya.az cok biliyorm ama amcamin evi var orda.yeni yeni siteler yapildi hep oraya.metrobuste oraya kdr uzatiliyodu en son.

Aaa bize cok uzakk orasi.bzm buralarda oturanlar istanbul disi der acikcasi oraya.az cok biliyorm ama amcamin evi var orda.yeni yeni siteler yapildi hep oraya.metrobuste oraya kdr uzatiliyodu en son.

İş yeri orda olunca mecburen o civarda bakmk zorunda kalıcam :44: Site olunca daha iyi olur en azından güvenligi olur diye düşünüyorz ztn bizde ama hiç bilmiyorm gidince görcem Siz nerde oturuyosnz :44:

Ya çarşıya cıkınca beyinleri uçuyo sanırım :44: Anlar inş senide uzamaz

Küb ya beylikdüzü nasıl bi yer cok alak bullak olcam bi süre biliyo musun o çevre nasıl

Bencede uçuyo ya aslında uzatmak istemiyorum ama eğer geri dönersem yine yapıcak anlasın hatasını onun için böyleyim

Bu arada yazmadan edemedim bence beylikdüzü istanbulun yaşanası yerlerinden biri kalabalığa karşın daha sakin bi yer iş yerinde ordaysa ne ala trafik çekmiceksin herügn

Hat meselesi aile faciası çıkaracakmış yalnız nerdeyse
Hallolmasına sevindim canım, gözün aydın

Böylede terslik olur yani iletişim kopuklugundan neler neler düşünülmş Nese halletmşsnz iyi olmş

sağolun canlarım of nasıl rahatladım bilemezsiniz annesi sabahtan beri perişan oldu bizii konuşturabilmek için askeriyeyide alt üst ettim zaten sürekli aradım bulamadılar falan sonra buldular yerinde değildi derken halletik sonunda

HUNİ CUMHURİYETİ ŞAFAK PANOSU

:92: 09. ŞUBAT. 2014:92:

TEZKERELERİNİ ALAN HUNİLİLER

PLAKALARA DÜŞMÜŞ HUNİLİLER

... seros08 ... 67 ->>> ZONGULDAK'A SELAM, YOLA DEVAM

... endoplazma ... 77 ->>> YALOVA'YA SELAM, YOLA DEVAM

PLAKALARA DÜŞMEYİ BEKLEYEN HUNİLİLER

... yuppisi ... 86

ÇİFT HANELERE DÜŞMEYİ BEKLEYEN HUNİLİLER

... Snt55 ... 106

İPİNİ KOPARAN HUNİLİLER

... ARAZIM ... 160

... sweet71 ... 165

... apple2 ... 166

... KUBB88 ... 166

... zeytinagaci ... 169

183 ..! YOLUN YARISI EDER !

... Kanaryam35 ... 185

... KorEc ... 186

... blss ... 186

... mystery123 ... 187

... yunay ... 187

YÜZLERE DÜŞMEYİ BEKLEYEN HUNİLİLER

İKİ YÜZ ELLİYİ BİR GÖREYDİK İYİYDİ DİYEN HUNİLİLER

... hilal1108 ... 260

... tuqbaCadi ... 267

... AskerYariyim ... 270

... dilanumut ... 271

... pinkok ... 271

:26: İKİ YÜZLERE DÜŞMEYİ BEKLEYEN HUNİLİLER :26:

... prety54 ... 311

HUNİ CUMHURİYETİ'NE YENİ KATILAN YARENLER

... Bella9292... 359

... kobayfare ... 359

... wishw ... 361

Kanaryam35 hepinize hayırlı tezkereler dileeeeeeeeeeeeeeeer

Son düzenleme:
İş yeri orda olunca mecburen o civarda bakmk zorunda kalıcam :44: Site olunca daha iyi olur en azından güvenligi olur diye düşünüyorz ztn bizde ama hiç bilmiyorm gidince görcem Siz nerde oturuyosnz :44:

Site falan guzel yerleri var.ulasimi rahat bi yer olmasi sizin icn daha kolay olr.mesela metrobuse yakin gbi..biz anadolu yakasi acıbademde oturuyoruz.doğduğumdan beri ayni ev ve ayni semtteyim:)

Site falan guzel yerleri var.ulasimi rahat bi yer olmasi sizin icn daha kolay olr.mesela metrobuse yakin gbi..biz anadolu yakasi acıbademde oturuyoruz.doğduğumdan beri ayni ev ve ayni semtteyim:)

Aaaaa ozamn sabiha gökçenden üsküdara nasıl gidicegim hakkında bi fikrin var mı

kızlaaar bugün sevgililer günü için göndereceğim hediyelerimi aldım hırka aldım bide karikatürden sevgili kitabı yaptırdım mektup da yazdım sanki sevgilime ilk defa hediye almışım gibi heycanlıyım hemen göndermek istiyorum çok değişik bi hismiş

Bizim haftaya çarşı kitlenebilir yaa sanırım ben geç göndericem
Güle güle kullansın inşallah

Güle güle kullansn :) seneye daha guzeli olur insallah :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…