- 30 Temmuz 2013
- 7.263
- 1.746
- 398
- Konu Sahibi mutluluk_06
-
- #18.941
kızlaaar askerimle nihayet konuşabildimmhattımı değiştirmiştim o gitmeden numarayı yanlış yazmıs sürekli kapalı veya cevap vermiyormuşş aramızda biraz bozuktu ya özellikle yapıyorum sanmış of bu kadar olur ya
kızlaaar askerimle nihayet konuşabildimmhattımı değiştirmiştim o gitmeden numarayı yanlış yazmıs sürekli kapalı veya cevap vermiyormuşş aramızda biraz bozuktu ya özellikle yapıyorum sanmış of bu kadar olur ya
Küb ya beylikdüzü nasıl bi yer cok alak bullak olcam bi süre biliyo musun o çevre nasıl
Aaa bize cok uzakk orasi.bzm buralarda oturanlar istanbul disi der acikcasi oraya.az cok biliyorm ama amcamin evi var orda.yeni yeni siteler yapildi hep oraya.metrobuste oraya kdr uzatiliyodu en son.
Ya çarşıya cıkınca beyinleri uçuyo sanırım :44: Anlar inş senide uzamaz
Küb ya beylikdüzü nasıl bi yer cok alak bullak olcam bi süre biliyo musun o çevre nasıl
Hat meselesi aile faciası çıkaracakmış yalnız nerdeyse
Hallolmasına sevindim canım, gözün aydın
Böylede terslik olur yani iletişim kopuklugundan neler neler düşünülmşNese halletmşsnz iyi olmş
sağolun canlarımof nasıl rahatladım bilemezsiniz annesi sabahtan beri perişan oldu bizii konuşturabilmek için askeriyeyide alt üst ettim zaten sürekli aradım bulamadılar falan sonra buldular yerinde değildi derken halletik sonunda
kızlar ya şafak sayarken sevk tarihinden itibaren mi sayıcaz yoksa teslim olduğu günden itibaren mi?
Sevk tarihi (=sülüs ) tatlım
aa o zaman benim şafağım yanlış iki gün daha düşücemsağol canımm
İş yeri orda olunca mecburen o civarda bakmk zorunda kalıcam :44: Site olunca daha iyi olur en azından güvenligi olur diye düşünüyorz ztn bizde ama hiç bilmiyorm gidince görcemSiz nerde oturuyosnz :44:
inş canım ama çok zor siz ne alemdesiniz orda rahat mesaj atabiliyolar mı ustalıkta
kızlar ya şafak sayarken sevk tarihinden itibaren mi sayıcaz yoksa teslim olduğu günden itibaren mi?
Site falan guzel yerleri var.ulasimi rahat bi yer olmasi sizin icn daha kolay olr.mesela metrobuse yakin gbi..biz anadolu yakasi acıbademde oturuyoruz.doğduğumdan beri ayni ev ve ayni semtteyim:)
kızlaaar bugün sevgililer günü için göndereceğim hediyelerimi aldım hırka aldım bide karikatürden sevgili kitabı yaptırdımmektup da yazdım sanki sevgilime ilk defa hediye almışım gibi heycanlıyım hemen göndermek istiyorum çok değişik bi hismiş
kızlaaar bugün sevgililer günü için göndereceğim hediyelerimi aldım hırka aldım bide karikatürden sevgili kitabı yaptırdımmektup da yazdım sanki sevgilime ilk defa hediye almışım gibi heycanlıyım hemen göndermek istiyorum çok değişik bi hismiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?