93/3 asker yolu bekleyenler

1 seneyi düşündükce geçmez diiyorum 1 sene çok fazla geliyo 28 şubatı bekliyorum bende yemin töreninde ne kadar görüşebiliyosunuz çıkmasına izin veriyolar mı

1sene olarak dusununce gecmiyo.kucuk kucuk hedefler koyarsan daha iyi olr.bz 15ayla basladik.Yemin toreninden once evci evraklari isterler.evci cikarirsaniz eve cikar yeminden snra.pzr aksam 5te tekrar teslim olr.evci cikamazsa sizinle yeminden snra cikar 5te askeriyeye geri doner.yeminden snra hemen dagitima cikmiyosa ki bz cikmamistik 2aydi bizim acemilik.yeminden snra carsi izinleri basliyo dagitima gidene kdr

anladım hayatım saol o da hemen dağıtıma gitmeyi düşünüyodu

eVT cnm ustya gönderrkn acemidn dha raht aslnda raht deglde biraz alşmş oluyosun. ama daha uzun bi süre göremiceğin için kötü oluyo .valla gelene kadr her dakika kötü yaa bide benmkinn teli komutnda kalmış adam birini arcm dye almş oda p.tesi gelck araziye demşti cuma günü. hala ses çıkmadı bnmkinden inş yarn komutanı yarn gelrde alır telini her gün ayrı skntı vlla bitsede rahtlasak hepimiz

ben bugün alıştım ya allaha şükür tekrar görüp ayrılmak daha kötü olucak bugün bayağı alıştım bunalımdan çıktım

ben bugün alıştım ya allaha şükür tekrar görüp ayrılmak daha kötü olucak bugün bayağı alıştım bunalımdan çıktım

100 gün olucak ben hala alışamadım yaa :) şaka gibi geliyo taa Karsta olması sanki her zmnki gibi bi sokaktn karşıma çıkcak gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…