- Konu Sahibi mutluluk_06
-
- #19.021
1 seneyi düşündükce geçmez diiyorum 1 sene çok fazla geliyo 28 şubatı bekliyorum bende yemin töreninde ne kadar görüşebiliyosunuz çıkmasına izin veriyolar mı
Umarım olmaz da bir aksilik kızlar ya , benim kargo işi de iyice ertelenebilir zaten. Bu hafta kilit yerse çarşısı, 2 hafta da cumartesiye denk gelmesi için beklicem 3 hafta geçikcek kargo
Ben mecbur karakola yolluyorm.emre cikip alamiyo diye.
Sizin başka şansınız yok canım mecbur :26:
1sene olarak dusununce gecmiyo.kucuk kucuk hedefler koyarsan daha iyi olr.bz 15ayla basladik.Yemin toreninden once evci evraklari isterler.evci cikarirsaniz eve cikar yeminden snra.pzr aksam 5te tekrar teslim olr.evci cikamazsa sizinle yeminden snra cikar 5te askeriyeye geri doner.yeminden snra hemen dagitima cikmiyosa ki bz cikmamistik 2aydi bizim acemilik.yeminden snra carsi izinleri basliyo dagitima gidene kdr
Söz konusu Ankara'ysa alış bunlara canım, ben mesela bugün net sorunlu diye cafe sahibiyle tartışmak üzereydi, yapmasın diye internet cafe den gönderdim yani
walla ben doğum gününde gönderdim,, az kalsın diğer doğum gününde werceklerdi
konuşamadınız mıııı:C
5.05.2014 itibariyle bende sizin araniza katiliyor olacağimm(( Şimdiden düşüncesi bile beni çoooook üzüyor
şaka gibi yaa hiç girmese nete daha ıyı barı sinir küpü olmayız :)
anladım hayatım saol o da hemen dağıtıma gitmeyi düşünüyodu
teşekkür ederim hayatım hoşbulduk alt devrenin gelmeside moral oluyodur çünkü şafağın çok olması bayağı kötü size bakıyorum hiç bişeymiş gibi geliyo resmen ama 6 ay falan yazıyo 6 ayda çok uzun zaman aslında ustaya gönderirken daha rahatlarım diye düşünüyorum
kamerasız konuşabıldık canım bes dakıkacık açık kaldı kamera sonra kapandı acılamadı bıdahabide ilk çarsı izniydı
Dusunmek derken?:) belli olmadimi kac gun acemilik yapicagi?szde durum daha farkli olr askerlik dustugu icn.
eVT cnm ustya gönderrkn acemidn dha raht aslnda raht deglde biraz alşmş oluyosun. ama daha uzun bi süre göremiceğin için kötü oluyo .valla gelene kadr her dakika kötü yaabide benmkinn teli komutnda kalmış adam birini arcm dye almş oda p.tesi gelck araziye demşti cuma günü. hala ses çıkmadı bnmkinden inş yarn komutanı yarn gelrde alır telini her gün ayrı skntı vlla bitsede rahtlasak hepimiz
boşver tatlım haftaya olmaz inş aynı sorun
inşallah başka cafeye gidicek zaten bakalım :)
ben bugün alıştım ya allaha şükür tekrar görüp ayrılmak daha kötü olucak bugün bayağı alıştım bunalımdan çıktım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?