- 30 Temmuz 2013
- 7.263
- 1.746
- 398
- Konu Sahibi mutluluk_06
-
- #19.061
Benim o her zamanki halim ben napayımdün akşam abimle çıktım azıcık kafa dağıttım
aynen bende memnun oldum tatlım
benimde hiç içimden gelmiyo gezmek inan banyo yaptım bugun yarın sevglmn annesine gidicem diye nasıl üşendim yıkanmaya görsen gezmekten üşenmekten arkadaşımı eve çağırdım
İyi akşamlar kızlar nasılsınız bakalım?
Çok sıkıcı yahu , akşamları çok sıkılıyoooooruum
ohh canım güzel yapmışsın
6 aydır var işte o mod bende, okul zamanı okula gidip geliyorum arada bir de Sevgilimin ailesini ziyaret ediyorum hepsi bu kadar
Ay evet bende ilk başlarda bunalıma girmiştim ama artık otur otur alıştımyoğunluktan sonra durgunlaşınca kötü oluyor. İnşallah mezun olduğun gibi iş bulursunda bu çileyi uzun süre çekmezsin
İyi akşamlar Gülşaaahcııım, eh işte sen nasılsın
nerde oturuyosun yakınsak gel bize:d
Yok be canııım mezuniyete çok çoook var daha, bir de ben bölüm değiştirmeyi düşünüyorum. Gerçi okulu kısaltıcak o durum ama , her şey belirsiz yani. Bir bakmışsınız şu bölümdeyim artık diye gelirim buraya ya da kpss oldu çalışmaya başlıyorum diye. Hiç belli olmaz benim işim
Ben de iyiyim canım ne olsun biraz sinirlerim tepemde ama az da olsa yatıştı
Ortaöğretiminkine mi gircen canım?
Ahaha, Karabağlar'dayım canım ben
Aynen Pembeciğim hazırlanıp giricem bu sene kısmetse
İzmirde öyle bir yer mi varmış yakomşu şehir ama hiç bilmiyorum evde otura otura cahilleştim galiba
Ahaha, Karabağlar'dayım canım ben
Bende giricem ama hiç ümidim yok dayın olması gerekiyor
izmir mi sen detoki değil dimi orasıa karabağlar diye geçiyomuş
Tam emin değilim ama şuanda İzmir'in ikinci büyük ilçesi konumunda canım, bağladıkları yerlerle baya büyüdü mübarek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?