93/3 asker yolu bekleyenler

benimde hiç içimden gelmiyo gezmek inan banyo yaptım bugun yarın sevglmn annesine gidicem diye nasıl üşendim yıkanmaya görsen gezmekten üşenmekten arkadaşımı eve çağırdım

6 aydır var işte o mod bende, okul zamanı okula gidip geliyorum arada bir de Sevgilimin ailesini ziyaret ediyorum hepsi bu kadar

Çok sıkıcı yahu , akşamları çok sıkılıyoooooruum
ohh canım güzel yapmışsın

Ay evet bende ilk başlarda bunalıma girmiştim ama artık otur otur alıştım yoğunluktan sonra durgunlaşınca kötü oluyor. İnşallah mezun olduğun gibi iş bulursunda bu çileyi uzun süre çekmezsin

Ay evet bende ilk başlarda bunalıma girmiştim ama artık otur otur alıştım yoğunluktan sonra durgunlaşınca kötü oluyor. İnşallah mezun olduğun gibi iş bulursunda bu çileyi uzun süre çekmezsin

Yok be canııım mezuniyete çok çoook var daha, bir de ben bölüm değiştirmeyi düşünüyorum. Gerçi okulu kısaltıcak o durum ama , her şey belirsiz yani. Bir bakmışsınız şu bölümdeyim artık diye gelirim buraya ya da kpss oldu çalışmaya başlıyorum diye. Hiç belli olmaz benim işim

Ortaöğretiminkine mi gircen canım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…