93/3 asker yolu bekleyenler

yarn 266 şaka gibi 250ye az kaldı geçiyo yaa vlla çalşmasydım kafayı yerdm herlde evde . Dengem bozldu zatn bi geçmiyo diyom bi geçiyomuş diyom böyle diye diye btçek herlde

100 gün olucak ben hala alışamadım yaa :) şaka gibi geliyo taa Karsta olması sanki her zmnki gibi bi sokaktn karşıma çıkcak gibi

şu an bi hissisleştim çoook özledim ama şimdiden 100 gün sonra kudururum bende inanamıyorum ankarada olduğuna yarın evlerine gidicem çok kötü geçicek zaman hep gözüm onu arıyacak

şu an bi hissisleştim çoook özledim ama şimdiden 100 gün sonra kudururum bende inanamıyorum ankarada olduğuna yarın evlerine gidicem çok kötü geçicek zaman hep gözüm onu arıyacak

of ulen of ne zormuş ya . Bu arada sendemi izmirde otrysun cnm

Hoşgeldin canım nerelerdesin sen . Ne var ne yok.

Babaanneme gittim canım tatili değerlendireyim biraz dedim Ne olsun valla şükür her sey yolunda yolu yarıladık keyfımız yerınde sen nasılsın nasıl gidiyor

Son düzenleme:
İşin kötü yanı onu yapacağım arkadaşlarım da burada değil, hepsi şehir dışında. Zaten içimden de pek gelmiyo ya gezmek

benimde hiç içimden gelmiyo gezmek inan banyo yaptım bugun yarın sevglmn annesine gidicem diye nasıl üşendim yıkanmaya görsen gezmekten üşenmekten arkadaşımı eve çağırdım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…