93/3 asker yolu bekleyenler

Hayırdır hayatım nolduu

Ay Çağlacım bugun terslik çıkma günü heralde askerimin çarşısı vardı kamera açıcaktık mehtaptan beri hiç görmedik birbirimizi kamera açılmadı aksama kadar ya farklı farklı tarayıcılardan denedım sonra askerım de cafe de masa degıstırdı belkı bılgısayardandır sorun dedık yok yanı acamadık birbirimizi göremeden getirdik günün sonunu hem uzulduk hem sınırlendık sacma sapan bı sey oldu

Benim kuzen dayısız falan girince ben de bir ümitlendim ne yalan söyleyeyim, ama 93 puan yaptı tabi o

O puanı alabilecek misin önemli olan o Aslında ben geçen sefer girdim yol tuttuyo beni arabadan inince uyukluyorum girdiğim yer uzaktı o yüzden sınavım iyi geçmemişti zinde girseydim kolaydı aslında.

Şaka mı bu yaa , bugün çarşıya çıkan kim varsa aynı sorunu yaşamış. Bizde de oldu aynısı, hatta Aytaçım baya gerildi cafe sahibiyle kapışacaktı nerdeyse ben de cafeden gönderdim zorla

O puanı alabilecek misin önemli olan o Aslında ben geçen sefer girdim yol tuttuyo beni arabadan inince uyukluyorum girdiğim yer uzaktı o yüzden sınavım iyi geçmemişti zinde girseydim kolaydı aslında.

2012 dekinden bahsediyorsun sanırım, aynen ona da girmiştim ben. Hiç çalışmadan etmeden 80 i bulduysa diyorum puanım yaparım herhalde. Kitap falan da aldım başlıcam çalışmaya

çavuşluk eğitimi alıyomuş şu an 28inde yemin törennden sonra devam edicekmiş eğitim

Emreninde dosyasina cavusluk belgesi koyulmustu.ustaya gttiginde agir makinaci yani biksici oldu.4ay gecti ustada daha yeni cavus oldu.o zmn yemin toreninden snrada acemilik bi sure daha devam edip dagitima gonderilecek.eger orda bi ev adresi bulursaniz evci cikarabilirsiniz.normalde bulundugu sehrin disina ckmasi yasaktir ama evi yakinsa goturursunuz yada otelde kalabilirsiniz

Yaşamak için gelmem zaten ama gezmek için aradaa iyi oluyo benim ex götürürdü. Bucayla kötü anın mı var

Benim okul orada yaa, saat 9 da olan ders için 6,5 ta kalktığımı düşünürsek baya kötü anım var

;Niye gelmezsin kız iyidir İzmir, candır , baldır

Son düzenleme:
2012 dekinden bahsediyorsun sanırım, aynen ona da girmiştim ben. Hiç çalışmadan etmeden 80 i bulduysa diyorum puanım yaparım herhalde. Kitap falan da aldım başlıcam çalışmaya

Evet canım 2012ndekinden. Bende o zaman çalışmamıştım ygsden kalmayla girmiştim ama 80nde çıkaramadım tabi uykudan uyanıpta inşallah sonucu iyi olur canım.

inş yakınlara çıkar dua edin nolur

Evet canım 2012ndekinden. Bende o zaman çalışmamıştım ygsden kalmayla girmiştim ama 80nde çıkaramadım tabi uykudan uyanıpta inşallah sonucu iyi olur canım.

Sersem gibisindir çok normal, ama şu var insan rahat olunca yapıyor yani beklentim olmayınca baktım koca koca adamlar terliyo orda ben gayet rahat çözüyorum falan. İnşallah hayatım bi çok şeye yön vermemizi sağlıcak eğer olursa

Şaka mı bu yaa , bugün çarşıya çıkan kim varsa aynı sorunu yaşamış. Bizde de oldu aynısı, hatta Aytaçım baya gerildi cafe sahibiyle kapışacaktı nerdeyse ben de cafeden gönderdim zorla

Sizde de mi oldu hay allah ya demek ki bu inernetle alakalı bir şeymiş biz de bizimkinde sorun çıktı sandık işin kötü yanı bir de yarım saat benim netim koptu falan konusamadık modemi parçalayacaktım nerdeyse ki geldi ama içimize sinmedi bugün ya inş haftaya aynı sorunu yaşamayız :26:

Kizlarrr emrenin kuzeninin martta dugun ve kinasi var.kina izmitte.nikah izmitte.dugun istanbulda.emrenin annesi kinaya cagirdi.ama gdrsem izmitte onlarda kalma durumundayim.dugunede emre yokken benim ne isim var diye dusundum.ayni sekilde kina icinde.yani ortada soz nisan hcbisi yokken bnm izmitte onlarda kalma durumumda abest geldi.emrede istemiyosan gtme dedi.bnde gtmemeyi dusunuyorm ama bilemedim

Benim okul orada yaa, saat 9 da olan ders için 6,5 ta kalktığımı düşünürsek baya kötü anım var

;Niye gelmezsin kız iyidir İzmir, candır , baldır

Ayy benim istanbuldaki arkadaşta öyleydi geçen sene işkencee gibi tahmin edebiliyorum.
Trafiği berbat ya bilmiyorum daha beterleride vardır belki ama benim yaşadığım yere göre kötü yada ben hep öyle haline denk geldim bilmiyorum. O yüzden yaşayamam bi de dediğim gibi beni yol tutuyor çekemem

Bizden başka topikten bir arkadaşa daha oldu hatta aynısı bugün, vardı bişeyler ya anlayamadık. Neyse canım haftaya telafi edersiniz nasıl olsa

ben de gtmezdim sevgilim yanımda olsa gderdim ama bu durumda gtmezdm

Evet gerçekten rahatlıkta çok önemli aslında bende rahattım ama dediğim gibi uyukladım İnşallah hepimiz için hayırlısı olur ya daha erken başlamış oluruz babam kpssde atan üniversiteyi açıktanda okursun diyor hayırlısı artık

Bizden başka topikten bir arkadaşa daha oldu hatta aynısı bugün, vardı bişeyler ya anlayamadık. Neyse canım haftaya telafi edersiniz nasıl olsa

İçim rahat etti şuan ya demek ki benim bilgisayarda bi sıkıntı yokmus iyi bari İnsallah canım haftaya telafi ederiz bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…