93/3 asker yolu bekleyenler

Saymıyorum ya düşüyor artik mehtappp 2

Ben bizim için demiştim onu yaa, yarılayınca daha çabuk geçiyor diyo herkes
Gerçi sizin de baya azalmış ama asıl rahatlamanız yarılamada olur bence, kendimden biliyorum . ona da var zaman daha ama olsun bir iki gün hatt a saat demeden falan mehtap sayarsınız o da geçer

Yaa biliyorum ama ne bilem bende bişeyler paylaşmak istiyorum.

seı cok ıyı anlıyorum bızde saygınla artık gunde 2 kere konusabılıyoruz onunda 1.sı cok kısa sabahtan bı de aksam yemegınden sonra bazen aksam yemegınden sonra mesela duzenlı olarak 6 da falan ulasırım bazen 8 oluyo hala yok aglıyorum boyle sınırden sonra arıyo 5 10 dk e tum gun 5 10 dk konusunca ınsan gerılıyo bende hemen ısım var hayatım dıyınce ıyı saygın ya moduna baglıyorum sonra dıyorum ya haklısın sende tmm falan .. bende patlıyorum yanı ama sonra onunda sucu yok ve her dk bos oldugunda aramak ıstedıgını bılıyorum benı ondan bıraz daha kendımı rahatlatmaya calısyorum sende boyle yapcaksın bak benım kalmıs 2 ay hala aynı sorunlar var yanı askerlıgın bellı baslı gereksız durumları son 1 gune kadar surucek alısmaktan baska bısey yok

ay inşallah olur bizde kullanamıyoruz telefon yakalattı çünkü benim sınıf arkadaşımın sevgilisi astsubay oldu 3 senelik,, normalde askerin elinde yakalanmadığı sürece telefon kullanımı serbest demiş ama...:26:

2 günlüğüne bir işe girmiştim kızlar, orada kendisine yardımcı olduğum ilk kişinin adı bile Şafak'tı
Askerlik her yerde karşımıza çıkıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…