- 10 Kasım 2013
- 907
- 63
- 118
- Konu Sahibi mutluluk_06
-
- #19.441
Sormaaa kurtulamıyoruuummm
Az kaldı az 182 gün sonra kurtuluyorsun
2 günlüğüne bir işe girmiştim kızlar, orada kendisine yardımcı olduğum ilk kişinin adı bile Şafak'tı
Askerlik her yerde karşımıza çıkıyor
Benimkinin adıda şafak . İş yerındekı kızlar kafa yapıyolar şafak sayıyor şafagına dıyee
Ciddi misin
Ben de şimdi iyi ki benimkinin adı falan öyle değil, ömrüm boyunca hiç aklımdan çıkmazdı artık dicektim
walla öle oldu bakalım yarın gidebilcem mibakıyım hemen uyumaya gitcem uyuyabilirsem
Çok CiddiyimAdından Bezdım Valla SinirLendgımde Şafak diye hıtap eden ben daha demek bıle ıstemıyorum
Googleye zaman nasıl çabuk gecer yazacak kadar pskolojm bozukk
Ayneen yaa buna da şükür, yokuşş aşağı evresi başladı artık
Havalar güzelleşiyor artık günler daha bir güzel geçer
İnşallah ya ama gün içinde yapacağım şeyler olunca daha çabuk geçtiğini fark ettim, Yeri geliyor saatler geçmezken iki gün su gibi kaçtı valla , darısı diğer günlerin başına
2 günlüğüne bir işe girmiştim kızlar, orada kendisine yardımcı olduğum ilk kişinin adı bile Şafak'tı
Askerlik her yerde karşımıza çıkıyor
Bezer tabi ya bezmez miii, adıyla hitap etme bence sen, başka bişey bul kızınca diyecek
İşte sorun yapacak birşeyler bulmakDua et ki okulun var yoksa yanmıştın
ayy saygında arkadası varmıs adı safak dıye pıskolojısı bozuluyomus cocugun adını şükrü koymuş komutan bile artık şükrü dye çağrıyormuş
Kızınca cok degısık seyler cıkıverıyor agzımdan adı aklıma bıle gelmıyor
hahaha haydaaa senin durum vahimhoşgeldn hunilere gerçekten şuan
tam anlamıyla bize benzedin
Okulum daha başlamadı canım bu pazartesi başlayacak daha. Ama şöyle bir sorunumuz var ki okul beni yeterince oyalayamıyor ya çok sıkılıyorum
Aaaa okulda yetmiyorsa durumun vahimBenim arkadaşım var derslerle hiç alakası yok adam akıllı çalışmaz bile dersleride dinlemez ama bütlerede kalmaz sende onun gibisin herhalde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?