- Konu Sahibi mutluluk_06
-
- #19.381
Yolun yarısından herkese sevgiler, selamlar
evet ya o cok oluyo cok ınanmayın yanı her soylenene
Yolun yarısından herkese sevgiler, selamlar
asdfghj ooofffff offfhayırlısı artık
yaaaaaaaa noldu neden kırıldın bakıyım
aynen bebek otelı arayıp konustun mu
çooook mutluyum kızlar yeni yasa çıkıcakmış galiba artık askerler aksam5 den sonra kamerasız cep telefonu kullanabilicekmişler böyle bi duyum varmış inşallah gerçektirbenimki telefon kullkanamıyodu çünkü olursa çok iyi olucak benim için
Yaa aslında mühim değil ama her seferinde böyle yapması beni çok kırıyor. Biz gündüzleri pek konuşmuyoruz hep akşamları oda sürekli uykum var uykum var diyor. Ben akşamı iple çekiyorum akşam olacakta sesini duyacam diye oysa iki lafından biri uykum var . Neyse dün akşam biraz konuştuk sonra işleri vardı onları halletmek için kapattı arayacam dedim sonra msj attı ben biraz uyuyum gece ararım diye bende dedim kaç sefer yaptın bunu uyanmazsın şimdi uyuma konuşalım gece uyursun dedim neyse msjlaşırken uyuya kaldı. Sonra gece bekle babam bekle bekle aramadı bende bi defa aradım açmadı dedim sen yine uyudun. Sabahta üç beş mesaj. Şimdi sesim kötü biraz kırgın konuşunca nedne benle böyle konuşuyon sanki yabancıyım gibi diyor bende yabancı biri değil sana kırgın biri var dedim. Neyse sonra bi 5- 10 dk konuştuk nöbete gitti. !2 dde gelecek ve yine uyuyacak.
Yaa aslında mühim değil ama her seferinde böyle yapması beni çok kırıyor. Biz gündüzleri pek konuşmuyoruz hep akşamları oda sürekli uykum var uykum var diyor. Ben akşamı iple çekiyorum akşam olacakta sesini duyacam diye oysa iki lafından biri uykum var . Neyse dün akşam biraz konuştuk sonra işleri vardı onları halletmek için kapattı arayacam dedim sonra msj attı ben biraz uyuyum gece ararım diye bende dedim kaç sefer yaptın bunu uyanmazsın şimdi uyuma konuşalım gece uyursun dedim neyse msjlaşırken uyuya kaldı. Sonra gece bekle babam bekle bekle aramadı bende bi defa aradım açmadı dedim sen yine uyudun. Sabahta üç beş mesaj. Şimdi sesim kötü biraz kırgın konuşunca nedne benle böyle konuşuyon sanki yabancıyım gibi diyor bende yabancı biri değil sana kırgın biri var dedim. Neyse sonra bi 5- 10 dk konuştuk nöbete gitti. !2 dde gelecek ve yine uyuyacak.
Kullananlarda rahat eder canım sürekli yakalanma tutanak korkusundan kurtulurlar.
yok hayatım 1 martta gidicem ya o zamana yakın ararım kesin karar verirsem :)kaldı 2 haftacık
ayy marta 2 hafta deme ya sınav yaklasıyo heheh
Hoşgeldin Çağlaaa yariladiniz be :)
he sen üniverste sınavına giricen dimiiiii ben sana sınav öncesi dua söylerim okursun çok güzel geçer
aa soylede sımdıden baslıyım o halde hahahaha
yok uzun dua diil sınava girerken okucan bide kalemine okucaksın kısa dua ama kağıtta yazıyo sınav zamanı söylerim:) sonra bide işaretleme kağıdında derslerın üstüne ya settar yazıcan ama görünmez sekılde sonra sılersın :) yapması bizden kabul etmesi Allahtan :)
ya settar mı a aa o ne dmeekmıs kı ay cok ılgnc ılk defa duyuyorm bak hehe
Tabi ki de bundan sonra her şey daha kolayy
banada seneler önce bi abla demişti :) galiba Allahım yanlışlarımı sen düzelt manasında yazılıyor
artık yokus asagı ohhh bızden rahatı mezarda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?