93/3 asker yolu bekleyenler

yaaaaaaaa noldu neden kırıldın bakıyım

Yaa aslında mühim değil ama her seferinde böyle yapması beni çok kırıyor. Biz gündüzleri pek konuşmuyoruz hep akşamları oda sürekli uykum var uykum var diyor. Ben akşamı iple çekiyorum akşam olacakta sesini duyacam diye oysa iki lafından biri uykum var . Neyse dün akşam biraz konuştuk sonra işleri vardı onları halletmek için kapattı arayacam dedim sonra msj attı ben biraz uyuyum gece ararım diye bende dedim kaç sefer yaptın bunu uyanmazsın şimdi uyuma konuşalım gece uyursun dedim neyse msjlaşırken uyuya kaldı. Sonra gece bekle babam bekle bekle aramadı bende bi defa aradım açmadı dedim sen yine uyudun. Sabahta üç beş mesaj. Şimdi sesim kötü biraz kırgın konuşunca nedne benle böyle konuşuyon sanki yabancıyım gibi diyor bende yabancı biri değil sana kırgın biri var dedim. Neyse sonra bi 5- 10 dk konuştuk nöbete gitti. !2 dde gelecek ve yine uyuyacak.

Kullananlarda rahat eder canım sürekli yakalanma tutanak korkusundan kurtulurlar.

Bence sıkma canını konusmak istiyosun anlıyorm ama onlarda yoruluyolar ve sabh erken kalkıyolar.Bizimde öyle yarım saat msj atıyo snra bi bakıyorm ses yok uyuyakalmş artk kabullendim yani napiyim Sende cok kafana takma normal bi yerde degller sonucta ki gün içinde bi ton iş yapıyolar

hayatımmm ay senı cok ıyı anlıyorum bazen saygında oyle cok yorgun olup yatıyor e bızde tabı beklemekten konusamayınca kotu oluyoruz ... ama onlarında elınde degıl kı cok yorgun oluyorlar. . senı anlıyorum cok ıyı de ıste sımdı onada kızsan ne fayda ısteyerek olmuyor yorgun dusuyorlar..

aa soylede sımdıden baslıyım o halde hahahaha

yok uzun dua diil sınava girerken okucan bide kalemine okucaksın kısa dua ama kağıtta yazıyo sınav zamanı söylerim:) sonra bide işaretleme kağıdında derslerın üstüne ya settar yazıcan ama görünmez sekılde sonra sılersın :) yapması bizden kabul etmesi Allahtan :)

ya settar mı a aa o ne dmeekmıs kı ay cok ılgnc ılk defa duyuyorm bak hehe

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…