- 19 Mart 2013
- 679
- 43
- 73
- Konu Sahibi mutluluk_06
-
- #19.401
:) vay degısıkmıs hıc bılmıyorum boyle seylerı ama yaparız hehe denemekten ne cıkar ee ısıne yaradımı barı sonuc
Bence sıkma canını konusmak istiyosun anlıyorm ama onlarda yoruluyolar ve sabh erken kalkıyolar.Bizimde öyle yarım saat msj atıyo snra bi bakıyorm ses yok uyuyakalmş artk kabullendim yani napiyimSende cok kafana takma normal bi yerde degller sonucta ki gün içinde bi ton iş yapıyolar
hayatımmm ay senı cok ıyı anlıyorum bazen saygında oyle cok yorgun olup yatıyor e bızde tabı beklemekten konusamayınca kotu oluyoruz ... ama onlarında elınde degıl kı cok yorgun oluyorlar. . senı anlıyorum cok ıyı de ıste sımdı onada kızsan ne fayda ısteyerek olmuyor yorgun dusuyorlar..
evet yaa yeni düzenlemeler varmış tsk da ama telefonla ilgili bişey yazmıyo inşallah olur bence olmalı:)
Evet olmalı daha çok şeyler olmalı . ahh bi bize bıraksa bu tsk yeni düzenlemeleri biz neler yazarız :)
Sağolun kızlar peki biliomusunuz hafta ici ziyaretçi aliolarmi askeriyeye
çooook mutluyum kızlar yeni yasa çıkıcakmış galiba artık askerler aksam5 den sonra kamerasız cep telefonu kullanabilicekmişler böyle bi duyum varmış inşallah gerçektirbenimki telefon kullkanamıyodu çünkü olursa çok iyi olucak benim için
haahaaaaa biz asker yarenleri olarak sayfa sayfa yeni yönetmelikler yazarız
eevt haklısın canım normal bi yerde değiller ama ne bilem sonuçta bizimde konuşmamız gereken o kadar çok şey varki onları geçtim benim onun sesini duymaya çok ihtiyacım var bari en azından tlf açtığında bi 20 dk uykunun adını anmasını istemiyorum heran uyku modunda olması beni çok üzüyor. Bugün tüm gün düşünmekten başım çatladı annemle dışarı çıktım ama hiç bişey fayda etmedi.
Haklısın seni cok cok iyi anlıyorm bazen cok önemli bşy konusuyorz bi bakıyorm uyumş oluyo bnde sinir oluyorm ama snra düşünüyrm ya o cok yoruluyo cok normal diyorm unutuyorm sende bi kac kez söyle kırıldıgını en azından 20dk nı bna ayır snra uyu bn karşmıyorm ztn de bnce anlicaktır seni :26:
Benimde çok oluyor canım bende çoğu defa kendimi avutuyorum. ama bazen kaldıracak gücün sabrın kalmıyor bugünde öyleyim sanırım.
Aynen hassas zamanına denk gelmş anlaşılan merak etme gönlünü alır nişanlın
Tabi ki de bundan sonra her şey daha kolayy
İpimi kopardıııım iniyooorrrrrrrrrrruuuummmmmmm
Şükür sonunda yaa inelim artk ohh be bugünleride gördük
Eee olsun o kadar bizim çömezimiz bile geldi sen zaten torun torba sahibisin artık
:) şuan açıköğretim okuyorum vizelerde finallerde yazıyorum unutmazsam mesela geçen sene 3.sınıftaydım iyi geçtidebu yıl hiç sorma sonuç berbat kaldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?