93/3 asker yolu bekleyenler

:) vay degısıkmıs hıc bılmıyorum boyle seylerı ama yaparız hehe denemekten ne cıkar ee ısıne yaradımı barı sonuc

:) şuan açıköğretim okuyorum vizelerde finallerde yazıyorum unutmazsam mesela geçen sene 3.sınıftaydım iyi geçtide bu yıl hiç sorma sonuç berbat kaldım

eevt haklısın canım normal bi yerde değiller ama ne bilem sonuçta bizimde konuşmamız gereken o kadar çok şey varki onları geçtim benim onun sesini duymaya çok ihtiyacım var bari en azından tlf açtığında bi 20 dk uykunun adını anmasını istemiyorum heran uyku modunda olması beni çok üzüyor. Bugün tüm gün düşünmekten başım çatladı annemle dışarı çıktım ama hiç bişey fayda etmedi.

Yaa biliyorum ama ne bilem bende bişeyler paylaşmak istiyorum.

Bana pek mantikli gelmedi bu.nobet uzun tutan ve gorev yapanlar icn pek mumkun olmayan birsey cnku.

Son düzenleme:

Haklısın seni cok cok iyi anlıyorm bazen cok önemli bşy konusuyorz bi bakıyorm uyumş oluyo bnde sinir oluyorm ama snra düşünüyrm ya o cok yoruluyo cok normal diyorm unutuyorm sende bi kac kez söyle kırıldıgını en azından 20dk nı bna ayır snra uyu bn karşmıyorm ztn de bnce anlicaktır seni :26:

Benimde çok oluyor canım bende çoğu defa kendimi avutuyorum. ama bazen kaldıracak gücün sabrın kalmıyor bugünde öyleyim sanırım.

Benimde çok oluyor canım bende çoğu defa kendimi avutuyorum. ama bazen kaldıracak gücün sabrın kalmıyor bugünde öyleyim sanırım.

Aynen hassas zamanına denk gelmş anlaşılan merak etme gönlünü alır nişanlın

HUNİ CUMHURİYETİ ŞAFAK PANOSU

:92: 12. ŞUBAT. 2014:92:

TEZKERELERİNİ ALAN HUNİLİLER

PLAKALARA DÜŞMÜŞ HUNİLİLER

... seros08 ... 64 ->>> UŞAK'A SELAM, YOLA DEVAM

... endoplazma ... 74 ->>> BARTIN'A SELAM, YOLA DEVAM

PLAKALARA DÜŞMEYİ BEKLEYEN HUNİLİLER

... yuppisi ... 83

ÇİFT HANELERE DÜŞMEYİ BEKLEYEN HUNİLİLER

... Snt55 ... 103

İPİNİ KOPARAN HUNİLİLER

... ARAZIM ... 157

... sweet71 ... 162

... apple2 ... 163

... KUBB88 ... 163

... zeytinagaci ... 166

... Kanaryam35 ... 182

183 ..! YOLUN YARISI EDER !

... KorEc ... 183

... blss ... 183

... mystery123 ... 184

... yunay ... 184

YÜZLERE DÜŞMEYİ BEKLEYEN HUNİLİLER

İKİ YÜZ ELLİYİ BİR GÖREYDİK İYİYDİ DİYEN HUNİLİLER

... hilal1108 ... 257

... tuqbaCadi ... 264

... AskerYariyim ... 267

... dilanumut ... 268

:26: İKİ YÜZLERE DÜŞMEYİ BEKLEYEN HUNİLİLER :26:

... prety54 ... 308

HUNİ CUMHURİYETİ'NE YENİ KATILAN YARENLER

... Bella9292... 356

... kobayfare ... 356

... wishw ... 358

Kanaryam35 hepinize hayırlı tezkereler dileeeeeeeeeeeeeeeer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…