93/3 asker yolu bekleyenler

saygın gercekten problemlı ya bızım dogalgazın sensörü ötüyo tam banyonun kapısının üstünde falan böyle asetonla oje çıkarttım o da öttü bi de benim odamda parfüm sıkılıncada ötüyo . bizdede kızlar vardı evden çıkçaklardı ben oje çıkarttım onlar oje sürdü çıkarttı falan aseton kokusu yayılınca öttü saygında diyo sen parfüm sıkınca ötüyodu o genelde hayırdır sokagamı cıkıyon falan dıyo allahım sen sabır ver ya

Saygın dedektif modunda :111:

çapraz nöbete başlıyomuş benim bebeğim oda ne demekse artık

ou cıddımısın :S ellerınde sılah 3 saat 3 saat aksamda yanı gece 2 saat tutuyoar yandınız valla cok zorlancak ayakta ama allahtan kulubelerın ıcınde ısıtma var ... allah yardımcınız olsun o kafalarında kı baslık falan cok agır sılahla capraz sılah tutusunda nobet ıste hayatım capraaz nobet dedıklerı

Hilalll nasl gectii napti sni gorunce anlatt:)

Süperdiiiiiii canimmmn ben saklandim bunlar gelio abisi abisinin sevgilisi bide ooo ben aniden ciktim bole baktiii gözlerini kapadı tekrar bakti desturrr bismillah dedi bidaha bakti lannn noluyoruz askimmmm sakami yaaaa dedi çantayi atti sarildi yarım saat soktaydi inanamadi videoya cekti abisi faceye atcam bi ara bakarsin bebegm resimleride aticam birazdan cok güzeldi ya hayatimda aldigim en guzel en degerli hediyeydiii coook tesekkur ederimmmm diyo

Son düzenleme:
aa ne ara yaaaa ne zaman gıttın de dondun bulabıldınız mı rahat naptınız nerde gezdınızz

Cokkk rahat buldum bebegimm bindim ucaga inince izbana geçiş yaptım orda kart satiyolardi ama izban 1 saatimizi çaldı gidis geliş 2 saat hatta çok uzun surdu karsiyakadan adnan Menderes.. ama süperdi vapurla konaga geçtik gezdik karsiyakada sevgililer günü icin kutlama vardi foto falan çektik süper geçti ayrılık koydu biraz o kadar ama çok mutlu oldu :)

yol tabı yanı metro hızlı ama tabı gelmesı falan cok gec oluyo sanırım havaalanına falan olsun gorusmussunuz guzel gecmesıne sevındım :) sevgılıler gununde beraberdınız en azından guzel olmuşşşşş

Ne güzel olmş ikiniz içinde tabi şok olmştr beklemiyodu sonucta sevindim adınıza

Yok ya hemen geldi ama 1 saatte gittim karşıyakaya ya da yolları bilmiyorum ya belki otobüsle daha fazla zamanda gidiliyordur ben bilmediğim icib yavas gelmiştir :) evet cok güzel oldu :)

Ne güzel olmş ikiniz içinde tabi şok olmştr beklemiyodu sonucta sevindim adınıza

Sagol ececimm evet beklemiyodu inanamadi zaten salak salak bakio suratima

aynen daha uzun surer yoksa sende heyecanda olunca bı an once gıtmek ıstemıssındır

Ablalarım beni hepiniz hatırlasınız galiba :/ benim bu salak eski sevgilimle konuşuyoruz şu ara yalnız aramızda yeniden başlayalım gibi bi muhabbet olmadı.zaten bana ne eski sevgilim elmas ne de sen benim evleneceğim kızlar değilsiniz dedi.ben de zaten böyle bi ilişkinin bana çok uzak olduğunu söyledim.daha 17 yaşındayım üniversiteye bile baslamadım dedim.bana "benimle niye çıktın o zaman gönül eğlendirmek icin mi" dedi.ben de hayır falan dedim.ama utanmasa "duygularımla oynadın "diyecek :) benim onunla zamanında gönül eğlendirdığimi düşünüyo galiba.bi de kızgın gibi.sordum neyin var diye "bisey yok "diyo.ben benimle niye çıktın sorusuna sen evlenme niyetin olmadığı (!)halde bana evlenme teklif etmistin falan dedin ama şimdi başka bişey diyosun sen benimle niye çıktın diyince seviyodum çıktım dedi.biraz sinirli gibi konuşuyodu napıyosun desem hiç falan diyodu ben de kendi sorunun bi sorunun varsa da bilemem ben üzmedim dedim.kardeşim bugün bana gül almış ben de fotoğrafı çektim gülün ve whatsapp durumuma bana bugün gül alan çocuk seni seviyorum yazdım.ona mı sinirlendi ne? Seviyodum diyişine takıldım artık sevmiyosun dimi dedim açıklama yapmak zorunda değilim dedi.daha iki gün önce seviyorum dedi.ne yapmaya çalısiyo ?

Benm ilk aklıma gelen soru sen niye hala konusuyosn ki bu cocukla :44:

e bız sana ne desekte bıldıgını okuyorsun canım sonra neden gene soruyorsun kı burda bızlere
bız ne dedık sana konusma bıle cocukla dedık sen gene baslamıssın yanı

HUNİ CUMHURİYETİ ŞAFAK PANOSU

:92: 15. ŞUBAT. 2014:92:

TEZKERELERİNİ ALAN HUNİLİLER

PLAKALARA DÜŞMÜŞ HUNİLİLER

... seros08 ... 61 ->>> TRABZON'A SELAM, YOLA DEVAM

... endoplazma ... 71 ->>> KIRIKKALE'YE SELAM, YOLA DEVAM

PLAKALARA DÜŞMEYİ BEKLEYEN HUNİLİLER

ÇİFT HANELERE DÜŞMEYİ BEKLEYEN HUNİLİLER

... Snt55 ... 100

İPİNİ KOPARAN HUNİLİLER

... ARAZIM ... 154

... sweet71 ... 159

... apple2 ... 160

... KUBB88 ... 160

... zeytinagaci ... 163

... Kanaryam35 ... 179

... KorEc ... 180

... blss ... 180

183 ..! YOLUN YARISI EDER !

YÜZLERE DÜŞMEYİ BEKLEYEN HUNİLİLER

İKİ YÜZ ELLİYİ BİR GÖREYDİK İYİYDİ DİYEN HUNİLİLER

... hilal1108 ... 254

... tuqbaCadi ... 261

... AskerYariyim ... 264

... dilanumut ... 265

:26: İKİ YÜZLERE DÜŞMEYİ BEKLEYEN HUNİLİLER :26:

... prety54 ... 305

HUNİ CUMHURİYETİ'NE YENİ KATILAN YARENLER

... Bella9292... 353

... kobayfare ... 353

... wishw ... 355

Kanaryam35 hepinize hayırlı tezkereler dileeeeeeeeeeeeeeeer

hehe super ya hazal 100 olmus ohh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…