- Konu Sahibi mutluluk_06
-
- #19.741
teslim edilmiş çok şükür bugün eline ulaştı
Bence hiç süpriz yapma snra bi aksilik olur buluşamazsnz fln filan söyle en iyisi
Vee ayrılık vaktialismistik tamdaaa daha 10 dk önce eli elimdeydi
tatlım bugün samette dedi bu söylenti konuşuluyomuş fazla asker varmış 3 ay erken teskere verebilirmişler:)sanadamı vuruyo dedim eevt dedi demekki bütün askerdekiler için konuşuluyo :)inşallah olur
Bgn boll boll yürüyen çicek gordummmm:)Ama birsey gordumki agzimiz acik kaldi.işten arkadaslarla ogle arask yemegine ciktigimizda bir araba tasiyicisinda beyaz jeep kurdale yapilmis.on kapisinda bu canim sana feda olsun yaziyodu.her ne kdr kutlamasakta bz sevgililer gununu sacma bulsakta bu jest agzimizi acik birakti pess dedimm ohaaa dedimmm.hediye sahibi kimbilir bu hediye karsisinda nasl bi sok yasamistir
Hediye aldıgı kişi alışıktır bnce böyle bi hediyeyeBana verseler şok olurum tabikide ama zenginlikte bi başka yahu
tatlım bugün samette dedi bu söylenti konuşuluyomuş fazla asker varmış 3 ay erken teskere verebilirmişler:)sanadamı vuruyo dedim eevt dedi demekki bütün askerdekiler için konuşuluyo :)inşallah olur
Napayım sıkıntıdan yapacak bişey yok ya tlf dan ya blg de oynuyorum. Senide oynuyor görüyorum o yüzden gönderiyorum isteği :):) Olsun canım sonuçta görecen saygını :) Arabayla gitsen tabi daha rahat olurda
İste bu brzda benim dedigm olaya benziyo.emrenin bana dedigi dogu askerlerine erken terhis knusuluyo.bu kacaklarla ilgili falan ndnlerden dolayi bisi duymadmm
Bgn boll boll yürüyen çicek gordummmm:)Ama birsey gordumki agzimiz acik kaldi.işten arkadaslarla ogle arask yemegine ciktigimizda bir araba tasiyicisinda beyaz jeep kurdale yapilmis.on kapisinda bu canim sana feda olsun yaziyodu.her ne kdr kutlamasakta bz sevgililer gununu sacma bulsakta bu jest agzimizi acik birakti pess dedimm ohaaa dedimmm.hediye sahibi kimbilir bu hediye karsisinda nasl bi sok yasamistir
Hadi gozun aydinn ne guzel bi gune denk geldi hemde kargonun teslimi:)
yani bende anlamadım ama askeriyede öyle konuşuyomuşlar olmaz gibi geldi banada :26:3ay erken teskeremi?9ay askerlik yapmis oluyolar o zmn ama byle bisi olmazki.
ama bızımkıler aynı yerde ondan konusuyorlardır yayılmıstır yanı
Sevgililer gününüz kutlu osun kızlaaaaaaaaaaar
keşke olsaa
Vee ayrılık vaktialismistik tamdaaa daha 10 dk önce eli elimdeydi
Canım safak ızın kullanmıcak ama cok ozledık ben yanına gıtmek ıstıyodum ama ondan habersızz.. sorun aıleme nasıl dıcek olmamdıı demın aradım annemı soyledımmm sakiin bır sekılde akşam eve geldıgınde konusuruz delı kızım dedıı bu onun tamam demesıydııı
bebegım ama bu arada 35 gun erken dıye verıceklermıs oyle bısey varsa kı 3 ay falan degıl yanı oyle bısey yapmazlar zaten 3 ay daha da ındıremezler olay cıkar yanı zaten 3 ay az bı zaman degıl sonucta 35 gun olma nedenıde hemen cıkıs olsun 93/2 ler cıksın kı bosalsın dıye yanı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?