93/3 asker yolu bekleyenler

Bgn boll boll yürüyen çicek gordummmm:)Ama birsey gordumki agzimiz acik kaldi.işten arkadaslarla ogle arask yemegine ciktigimizda bir araba tasiyicisinda beyaz jeep kurdale yapilmis.on kapisinda bu canim sana feda olsun yaziyodu.her ne kdr kutlamasakta bz sevgililer gununu sacma bulsakta bu jest agzimizi acik birakti pess dedimm ohaaa dedimmm.hediye sahibi kimbilir bu hediye karsisinda nasl bi sok yasamistir

Hediye aldıgı kişi alışıktır bnce böyle bi hediyeye Bana verseler şok olurum tabikide ama zenginlikte bi başka yahu

ya evette sonucta adam gıbı gorusemedıkten sonra gıdesım gelmıyo yanı :S neyse bakalım ayarlıcaz bıseyler

heehehe ay bugun okudum bunu twtrda senden ve bayıldım bencede yanı kalpten gıtmıstır cok guzel

bebegım ama bu arada 35 gun erken dıye verıceklermıs oyle bısey varsa kı 3 ay falan degıl yanı oyle bısey yapmazlar zaten 3 ay daha da ındıremezler olay cıkar yanı zaten 3 ay az bı zaman degıl sonucta 35 gun olma nedenıde hemen cıkıs olsun 93/2 ler cıksın kı bosalsın dıye yanı

oh super kızlar yaa gıt gıdebıldıgın kadar cok ıyı moral oluyo saanada onada ayrılısı koyar bıraz ama cok cok ıyı olcak

dediğin mantıklı hayatım evet hem size olur olursada sadece 93/4 lere olmazki saçma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…