- 30 Temmuz 2013
- 7.263
- 1.746
- 398
- Konu Sahibi mutluluk_06
-
- #19.781
hehe super ya hazal 100 olmus ohh
iyi geceler kızlar
seneye herkes sevgilisiyle olsun bu gün
hehe super ya hazal 100 olmus ohh
aynen benımde sızın muhabet aklıma geldı ayrıca 3 ay erken terhıs vermezler 35 gun dıye duydum been
Ehehehe artk Şafakk 93 diyorum bebeğim
heehehe ay bugun okudum bunu twtrda senden ve bayıldım bencede yanı kalpten gıtmıstır cok guzel
Ayyyy ck guzelll bekliyorum video yuu:)Süperdiiiiiii canimmmnben saklandim bunlar gelio abisi abisinin sevgilisi bide ooo ben aniden ciktim bole baktiii gözlerini kapadı tekrar bakti desturrr bismillah dedi bidaha bakti lannn noluyoruz askimmmm sakami yaaaa dedi çantayi atti sarildi yarım saat soktaydi inanamadi videoya cekti abisi faceye atcam bi ara bakarsin bebegm resimleride aticam birazdan cok güzeldi ya hayatimda aldigim en guzel en degerli hediyeydiii coook tesekkur ederimmmm diyo
Ablalarım beni hepiniz hatırlasınız galiba :/ benim bu salak eski sevgilimle konuşuyoruz şu ara yalnız aramızda yeniden başlayalım gibi bi muhabbet olmadı.zaten bana ne eski sevgilim elmas ne de sen benim evleneceğim kızlar değilsiniz dedi.ben de zaten böyle bi ilişkinin bana çok uzak olduğunu söyledim.daha 17 yaşındayım üniversiteye bile baslamadım dedim.bana "benimle niye çıktın o zaman gönül eğlendirmek icin mi" dedi.ben de hayır falan dedim.ama utanmasa "duygularımla oynadın "diyecek :) benim onunla zamanında gönül eğlendirdığimi düşünüyo galiba.bi de kızgın gibi.sordum neyin var diye "bisey yok "diyo.ben benimle niye çıktın sorusuna sen evlenme niyetin olmadığı (!)halde bana evlenme teklif etmistin falan dedin ama şimdi başka bişey diyosun sen benimle niye çıktın diyince seviyodum çıktım dedi.biraz sinirli gibi konuşuyodu napıyosun desem hiç falan diyodu ben de kendi sorunun bi sorunun varsa da bilemem ben üzmedim dedim.kardeşim bugün bana gül almış ben de fotoğrafı çektim gülün ve whatsapp durumuma bana bugün gül alan çocuk seni seviyorum yazdım.ona mı sinirlendi ne? Seviyodum diyişine takıldım artık sevmiyosun dimi dedim açıklama yapmak zorunda değilim dedi.daha iki gün önce seviyorum dedi.ne yapmaya çalısiyo ?
Haha hemen emreye soyledim.byle yapip çıtayı yukseltiyolar diye soylendi:))
Tabi cnm 3ay imkansiz yani.bnde 25gun duydum:))
oh super kızlar yaa gıt gıdebıldıgın kadar cok ıyı moral oluyo saanada onada ayrılısı koyar bıraz ama cok cok ıyı olcak
Herkeseee günaydıınnnlarrrrrrrrrrrrr
Artıkkkkk burdayımmmmmmmmmmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?