93/3 asker yolu bekleyenler

hıııııı anladım belkide öyledir akşam diyedir evet :)

o kadar detay bılmıyorum cunku bendeee hehe artık nobetlerı basladı mı bugune ozel mı tutuyor bebegım ?
nobet saatlerını bılıyodum ben ve gunluk olarak bı arkaya dogru gıdıyo sıstemde karısık bıraz ama anlatırım eger aynıysa

çok karışık hemde samet anlatmaya çalıştı bana ama anlamadım valla bugün başladı ilk nöbete galiba bugüne özel değil silahla atış yapmaya başladı sonra nöbete başladı land şöförü yapmışlar askeriyenin içinde şöförmüş ama nöbette tutuyo :44: garajda boş boş oturuyodu bugüne kadar askerliği şimdi başlıyo demekki

hahaha bende surat yapamam hıc ya hemen guluyorum falan trıp konusundada basarılı degılım unutuyorum hemen attıgım trıbı
odunluk belkı yaparım ya denıcem
Emre az cekmez tribimi suratimi:))Bide laf sokmalarim vardir haha.Cok kaprisli oldugumu soyler:)sevmedigm insana karsida cok suratsizimdir domuzluk yaparim.Emreye sevgimi gsterme konusunda odun olamiyorm:))yani cok uzun surmuyoo:)

tuh sofor olunca nobet olmaz dıyoduk gene varmıs gunluk kac saat tutuyo pekı

Emre az cekmez tribimi suratimi:))Bide laf sokmalarim vardir haha.Cok kaprisli oldugumu soyler:)sevmedigm insana karsida cok suratsizimdir domuzluk yaparim.Emreye sevgimi gsterme konusunda odun olamiyorm:))yani cok uzun surmuyoo:)

hehe yok bencede ya kızlar o sevgı gostermesı konusundakı odunlugu basaramaz bende denesemde yapamıcagımı bılıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…