- Konu Sahibi mutluluk_06
-
- #19.821
acemi birliğinde vermişlerdi ankaraya gidenlere özel:) şimdi konuştukta canım başına o şeyi takmıyomuş ağır dedğini iyi bari :)
kompozit başlık mı diyorsunağır olan o çünkü akşam tutuyosa akşam taktırtmıyorlardır belkide bilmiyorum onu tam
genelde takıyolar nöbetlerde
hıııııı anladım belkide öyledir akşam diyedir evet :)
çok karışık hemde samet anlatmaya çalıştı bana ama anlamadımo kadar detay bılmıyorum cunku bendeee heheartık nobetlerı basladı mı bugune ozel mı tutuyor bebegım ?
nobet saatlerını bılıyodum ben ve gunluk olarak bı arkaya dogru gıdıyo sıstemde karısık bıraz ama anlatırım eger aynıysa
Emre az cekmez tribimi suratimi:))Bide laf sokmalarim vardir haha.Cok kaprisli oldugumu soyler:)sevmedigm insana karsida cok suratsizimdir domuzluk yaparim.Emreye sevgimi gsterme konusunda odun olamiyorm:))yani cok uzun surmuyoo:)hahaha bende surat yapamam hıc ya hemen guluyorum falan trıp konusundada basarılı degılım unutuyorum hemen attıgım trıbı
odunluk belkı yaparım ya denıcem
çok karışık hemde samet anlatmaya çalıştı bana ama anlamadımvalla bugün başladı ilk nöbete galiba bugüne özel değil silahla atış yapmaya başladı sonra nöbete başladı land şöförü yapmışlar askeriyenin içinde şöförmüş ama nöbette tutuyo :44: garajda boş boş oturuyodu bugüne kadar askerliği şimdi başlıyo demekki
Emre az cekmez tribimi suratimi:))Bide laf sokmalarim vardir haha.Cok kaprisli oldugumu soyler:)sevmedigm insana karsida cok suratsizimdir domuzluk yaparim.Emreye sevgimi gsterme konusunda odun olamiyorm:))yani cok uzun surmuyoo:)
Kızlar afrikaya türk askeri isteniyormuş. Bilginiz varmı ?
http://www.haberdar.com/turk-askeri-afrika-ya-gidiyor-3972494-haberi
Kızlar afrikaya türk askeri isteniyormuş. Bilginiz varmı ?
http://www.haberdar.com/turk-askeri-afrika-ya-gidiyor-3972494-haberi
Bölgede 6 ay görev yapması ve maliyetinin 25.9 milyon avro olması beklenen operasyonda yer alacak asker sayısının 600 civarında olması öngörülüyor.
bende bunu buldum ek baska bı haber olarak bu gecıyodu yazıda
2 saat iki saat diye anladım ben ama öğlenden 5e kadar uyudu mesela rahattı bugün :) hiçbir türlü nöbetten kaçış yok muhafız alayında anladıktuh sofor olunca nobet olmaz dıyoduk gene varmıs gunluk kac saat tutuyo pekı
2 saat iki saat diye anladım ben ama öğlenden 5e kadar uyudu mesela rahattı bugün :) hiçbir türlü nöbetten kaçış yok muhafız alayında anladık
6ay mi gorev yapacakmis giden asker yani afrikada?
Seelam kızlar napıyonuz nasılsınız
Seelam kızlar napıyonuz nasılsınız
Şafak attırmaca işte
sen nasılsın bakalm ?
bebek napıyon nasılsın facede goruyorumda bı sorun mu vaar :26:
İyi olmaya çalışıyorum işte canım . İşte ufak tefek pürüzler diyelim canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?