- 2 Ağustos 2013
- 38.452
- 129.695
- 798
- Konu Sahibi mutluluk_06
-
- #19.801
hahaha keske bundan boyle bı ozenseler falan hep ne tarafından bakıyorlar olaya dımı
selam kızlarrrr naber nasılsınız askerinin çarşısı kitlenen var mı bugün heryerde kitli olması lazım diye biliyorum
Daha yeni geldim eve askeriyenin ordan geçtim askerler çarşıdan dönmüş içeri alıyorlardı :44:
Haba aman bahane cok onlardaaa:))
bugun 15 şubat olduğundan dolayı normalde çok sıkı bi koruma var mesela şuan cankaya köşkünde saygınların diğer yerlerdede kitlenmiş hep çarşılar demek ki bazı yerlerde salmışlar canımm
bencede hahaha bende odun olucam artık belkı bıseyler yaparlarsa o zaman mutlu olmak jeep almada kı mutluluga eriştiremesede yakınlastırır hahaha
Hahha valla bnde diyorm onu aama olamiyorm emreye karsi:))yani cok uzun surmuyo odun olma halim.he ama bak surat ve domuzluk konusunda ustume tanimam hahaha
selam kızlarrrr naber nasılsınız askerinin çarşısı kitlenen var mı bugün heryerde kitli olması lazım diye biliyorum
Beni mağdur etti bu duruum, kargomun üstüne bir bardak soğuk su içtik
bugun 15 şubat olduğundan dolayı normalde çok sıkı bi koruma var mesela şuan cankaya köşkünde saygınların diğer yerlerdede kitlenmiş hep çarşılar demek ki bazı yerlerde salmışlar canımm
Evet kuzum selmanınkide kitli bahsetmiştim ya bide sürekli bi koşturma içndeler konusamadık bile daha :/
ay ay ay safak guzelı dun gece kı anladım olayımıza hala gülüyorum
bende bugun konustum saygın dıyo bugun herkes nobet tutucakmıs zaten genelde gece yuruyus bıseyler yapıyolarmıs falan bakalım gecsınde su gece falan
Ayyy canıım canııımmBende gülüyrum aklıma geldikçe anladım he onu mu bende anladım anlamadım ben anladım
Geece gece
Evet ya zten 1 haftadr paso nöbette sabahtan beride görevde dışarda :26:
saygında bugun daha rahattı bende anlamadım kı aradı 3 kere sabah kısa kısa boyle sımdı ben yemekten sonra arıcam nobete gonderdı herkesı ondan bos kalınca orası tabı rahatladı bıraz
Bide selmancım rahatlasa özledim valla
ou cıddımısın :S ellerınde sılah 3 saat 3 saat aksamda yanı gece 2 saat tutuyoar yandınız valla cok zorlancak ayakta ama allahtan kulubelerın ıcınde ısıtma var ... allah yardımcınız olsun o kafalarında kı baslık falan cok agır sılahla capraz sılah tutusunda nobet ıste hayatım capraaz nobet dedıklerı
vuuuu zormu ya o kadar :/ Allah yardımcıları olsun Isıtma olması iyiymiş geceleri bide ankara havası ne kadar soğuk olur
saygın -12 gordu ocakta suan o kadar soguk degıl allahtan ama içik alsın eğer kullanmıyorsa ankarada çok lazım oluyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?