93/3 asker yolu bekleyenler

Daha yeni geldim eve askeriyenin ordan geçtim askerler çarşıdan dönmüş içeri alıyorlardı :44:

bugun 15 şubat olduğundan dolayı normalde çok sıkı bi koruma var mesela şuan cankaya köşkünde saygınların diğer yerlerdede kitlenmiş hep çarşılar demek ki bazı yerlerde salmışlar canımm

bencede hahaha bende odun olucam artık belkı bıseyler yaparlarsa o zaman mutlu olmak jeep almada kı mutluluga eriştiremesede yakınlastırır hahaha

Hahha valla bnde diyorm onu aama olamiyorm emreye karsi:))yani cok uzun surmuyo odun olma halim.he ama bak surat ve domuzluk konusunda ustume tanimam hahaha

Hahha valla bnde diyorm onu aama olamiyorm emreye karsi:))yani cok uzun surmuyo odun olma halim.he ama bak surat ve domuzluk konusunda ustume tanimam hahaha

hahaha bende surat yapamam hıc ya hemen guluyorum falan trıp konusundada basarılı degılım unutuyorum hemen attıgım trıbı
odunluk belkı yaparım ya denıcem

bugun 15 şubat olduğundan dolayı normalde çok sıkı bi koruma var mesela şuan cankaya köşkünde saygınların diğer yerlerdede kitlenmiş hep çarşılar demek ki bazı yerlerde salmışlar canımm

Evet kuzum selmanınkide kitli bahsetmiştim ya bide sürekli bi koşturma içndeler konusamadık bile daha :/

Evet kuzum selmanınkide kitli bahsetmiştim ya bide sürekli bi koşturma içndeler konusamadık bile daha :/

ay ay ay safak guzelı dun gece kı anladım olayımıza hala gülüyorum
bende bugun konustum saygın dıyo bugun herkes nobet tutucakmıs zaten genelde gece yuruyus bıseyler yapıyolarmıs falan bakalım gecsınde su gece falan

Ayyy canıım canııımm Bende gülüyrum aklıma geldikçe anladım he onu mu bende anladım anlamadım ben anladım
Geece gece
Evet ya zten 1 haftadr paso nöbette sabahtan beride görevde dışarda :26:

Ayyy canıım canııımm Bende gülüyrum aklıma geldikçe anladım he onu mu bende anladım anlamadım ben anladım
Geece gece
Evet ya zten 1 haftadr paso nöbette sabahtan beride görevde dışarda :26:

saygında bugun daha rahattı bende anlamadım kı aradı 3 kere sabah kısa kısa boyle sımdı ben yemekten sonra arıcam nobete gonderdı herkesı ondan bos kalınca orası tabı rahatladı bıraz

vuuuu zormu ya o kadar :/ Allah yardımcıları olsun Isıtma olması iyiymiş geceleri bide ankara havası ne kadar soğuk olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…