93/3 asker yolu bekleyenler

İsten ckip eve gidis anlarini ck seviyorm:))yilbasi hediyesi bakmaya gidiyorm ofiste cekilis yapicaz yarn hihiii:)bu haftada bitiyooo ck sukur .nabersiniz neler yaptiniz bgnnn

İsten ckip eve gidis anlarini ck seviyorm:))yilbasi hediyesi bakmaya gidiyorm ofiste cekilis yapicaz yarn hihiii:)bu haftada bitiyooo ck sukur .nabersiniz neler yaptiniz bgnnn

İyi akşamlar küübb
:21:
kim sevmez ki eve gidiş anlarınııııı
:46::46::46::46:Poff benm klasik okul ev işte temizlik yaptım akşama kadar şimdide yemek yapma derdindeyim sonra da ders çalışcam kısmetse:1:

İyi diyelim iyi olsun Kübiii, tek dersim vardı bugün keyfime diyecek yoktu :9:

Senden naber, şükür çıkabilmişsin işten :1:

güzel bebeğim ama bugün hala konuşamadık nöbette falan gitmiş ondan bende kargo margo uğraştım sen neler yaptınnn gözükmüyorsun hiç y neden gelmiyosun bakıyım sen akşamları falan :20::20:

sağlık olsun kuzum gördüm gördüm hediyeni çok güzelll :nazar:
ben yeni yıl hediyemi Allah nasip ederse yeni yıldan 2 gün sonra eline verecem :32: atkısı bitti ve özel birşey aldım espirili:52:
bebekim ben finallere çalışıyorumm Umut burda olacak ya haftaya cuma benimde sınavlarım olacak onunla iken ders çalışma gereği duymayayım tekrar yapayım sadece diye sıkı çalışıyorum o yüzden hiç giremiyorum derslerimde ağır birazcık ondan.
Ezgi bitiriyorsunuz valla az kaldıı benimkine bak görmek bile istemiyorum ama geçti işte geldiğinde nerdeyse 2 ay olacak kalacak 10 ayı:18:

Son düzenleme:
Back
X