93/3 asker yolu bekleyenler

Kızlar haftasonu alışverişe çıkacağım.
Mont/kaban bakıyorum.
Fikir verir misiniz?

Siyah OLMAYACAK
34 beden her yerde bulamadığımdan bulabileceğim bi marka olacak.
Şişme montlardan da olmayacak..
Kapüşonlu OLMAYACAK

Kısa mı uzun mu karar veremedim.
Tüylü de olabilir biraz.
Kaşe de olabilir.

Eğer beğendiğiniz model varsa bana foto ya da link atsanıza :16:

Bende mont alicam yilbasindan snrayi bekliyorm indirime girsin diye.zara 3ocakta indirime giriyo aklinda olsun

Bende mont alicam yilbasindan snrayi bekliyorm indirime girsin diye.zara 3ocakta indirime giriyo aklinda olsun

zara malesef yok burada :(
olsa güzel bişeyler bulabilirdim....

ezgicim normalde internetten çok alırım da, mont gibi şeylerde benim üstümde görmem lazım.
34 beden bile bazen büyük geliyo çünkü :2::2::2::2:
buradaki defactoya giderim bakarım

$Yeni Bit Eşlem Resmi1.webp

defacto'dan bunu beğendim, işe giderken giymeye uygun..

zara malesef yok burada :(
olsa güzel bişeyler bulabilirdim....

ezgicim normalde internetten çok alırım da, mont gibi şeylerde benim üstümde görmem lazım.
34 beden bile bazen büyük geliyo çünkü :2::2::2::2:
buradaki defactoya giderim bakarım

Himm o zmn koton varsa bakabilirsn.bgn bi bakindim kotona kaban ve mont modeli oldukca fazlaydi.

aa bende zaraya gidip değişim yapıcaktım pantolon beğenmedimde değiştricektim 3 ocağı bekliyim o halde ama hepsinde mi indirim varmışşş

aa bende zaraya gidip değişim yapıcaktım pantolon beğenmedimde değiştricektim 3 ocağı bekliyim o halde ama hepsinde mi indirim varmışşş

Zara her sene yilbasindan snra indirime girer.valla bn istanbulda indirm zamani dolasirim yakinimdaki zaralari.hepsinde vardir bence o yzdn.hatta zaranin diger markalarida giriyo

Zara her sene yilbasindan snra indirime girer.valla bn istanbulda indirm zamani dolasirim yakinimdaki zaralari.hepsinde vardir bence o yzdn.hatta zaranin diger markalarida giriyo

bakalım bakalım o halde :52: çok güzel takılar beğendim zaranın intten alcaktımda şimdi gidince bakıcam önce yakından

Back
X