- 2 Temmuz 2013
- 15.807
- 18.335
- 248
- Konu Sahibi mutluluk_06
- #16.341
iyi geceler kızceleeeer nasılsınıız sizi çok özlediiiiiiiimmm hiç giremiyorum gezmekten vaktim kalmadı kaç gündür ne net e ne telefona bakıyorum umarım hepiniz iyisinizdir :) Boş boş gezmek harikaymış şu eve gelince dışarda da bi hayatın olduğunun farkına varıyorum vallahi ama iyiyim şükür bugün denetim başladı veeeee tam 4 gün sürcekmiş ben 1 gün de oluo bitiyo sanıyordum ama maleseffff ıkı haftadır carsı yok bu haftada olmazsa isyaaaaaaaaaaaannnn neyse moralımı yuksek tutmam lazııım yarın annesine ziyarete gideceğilm şaçgündür uğramadım trip attıla hepinzi çok çok öpüorm zam an bunlduğugeliceeer bana
seroşşş selam yine mi denetim var kızım sizin

ayy bana fenalık geldi denetimden, kimbilir askerler nasıl sıkılmıştır.
gunaydin kizlarciiim safak panolarimiz neden gorunmuyor bilginiz var mii kk ya inat safak 91 plakalara son 10 :)) burdada herkes aa bitmis aa ne kalmis ki diyo bana herkesn agzna cakasim var offf :/
görünmüyor artık

sanırım PRO üyelerin hala görünüyor

tünaydın kızlar :18:
Bna fikir verin nolur ya Korayın dogum günü yaklaşıyo ne alsam ne yapsam bilemedim ztn erkege hediye almak sorun bide beyefendi pahalı bşy alırsan geri gönderirm askeriyedeyim aldıgın şeye iyi bakamayabilrm mahfolmasını istemiyorm dedi eee ne alcam bn ozamn![]()
yaa ece bence orada kullanabileceği bişey al.
bi kıyafet, bi eldiven bere falan...
çünkü öyle cicili bicili şeyleri zaten o istemez askeriye içinde. kalpli kutular falan olmasın yani ağır abiliklerine laf gelecek diye ödleri patlıyor.

Kızlarr çok acil yardımınız fikirleriniz lazım nişanlım yeni gitti şuan acemi birliğinde ki komutanı hastaneye sevketmiş sevdiceğmi elinede kapalı bi zarf vermiş bunu ordaki doktora ver diye neyse gitmiş bu doktor yokmuş ordaki baska bi komutan acmış zarfı içinde aşırı sinirlilik nedeni ila askere elverişli değildir yazıomuş :18: nolcak şimdi bi fikri olan varmı
selam depresifshine, bence nişanlın hakkında neden böyle bir karar vermiş komutan mutlaka öğren. annesi falan aile danışma hattı var nişanlının olduğu yerde onu arayıp direkt komutanla konuşabilir, sorabilir komutana. sinirine hakim olamayan davranışlarda mı bulundu acaba :26: kavga edildiğinde falan hemen vermiyorlar çünkü öyle bir şey, komutanlar ceza veriyor kavga edenlere falan.
çürük almaz da orada askerliğe devam ederse silah falan vermezler diye biliyorum ona.