93/3 asker yolu bekleyenler

Var bende panik atak diyorum kimse anlamıyo ki beni. Aynen bak senaryo konusunda üstüme tanımam :9::9:

Ya bnde sinirlenince fena senaryo yazarımda konuşurken yazarım yani ben :1: Ama askerliğin sonuna doğru belki paniklemende düzene girer bu sana bi tedavi olmş olabilr :37:

Ya bnde sinirlenince fena senaryo yazarımda konuşurken yazarım yani ben :1: Ama askerliğin sonuna doğru belki paniklemende düzene girer bu sana bi tedavi olmş olabilr :37:

Bilemiyorum gerçekten şu paniğime ne yapıcaz ya. Eskisine göre daha mı iyiyim daha mı kötüyüm onun da ayrımına varamıyorum kii :27::27:

:44:

Bende hep dışardan alıyodm küçük kücük poaçalar zeytinli fln.Dedim ekonomim sarsılmasn kendim yapiyim hem kafamda dağılsın yaptım dün bugünde götrdm yedm yerken içime sindi en azından temiz :1:

En guzelini yapiyosn evden yap gotur tabi.bnmde bazen cimriligim tutuyo sabh aldigm pogacalar haftada su kadar ayda bu kdr eder ohoo evden gtr kubra diyorum hehe:))

En guzelini yapiyosn evden yap gotur tabi.bnmde bazen cimriligim tutuyo sabh aldigm pogacalar haftada su kadar ayda bu kdr eder ohoo evden gtr kubra diyorum hehe:))

Ya aslında yarım kilo alıyorm 5tl tutuyo haftalık ama yinede dün kendime bahane ettim sanırım üşenmedm yaptm :1: Bazen bnde küçük hesaplar yapıyorm da snra bi yere gidiyorm kücük şeyi alsam daha karlıydm diyorm :1:

Yazabiliyorsan şuan bile alabilirim tarifi Kübb beğenirim bi köşede durur açar bakarım sonraa :9::9:

$10308203_10203894092817665_500869715971382332_n.webp $10291354_10203894076177249_7197018142596164354_n.webp

buyrun kek tarifi ve kekin görüntüsü:))

Ya aslında yarım kilo alıyorm 5tl tutuyo haftalık ama yinede dün kendime bahane ettim sanırım üşenmedm yaptm :1: Bazen bnde küçük hesaplar yapıyorm da snra bi yere gidiyorm kücük şeyi alsam daha karlıydm diyorm :1:

bnde hamburger ekmeği yada tost ekmeğine kaşar salam yapıp iş yerine getiriyorum sabah kahvaltımı öyle yapıyorm:))
arada da dışarıdan alıyorm değişiklik olsun diye

bnde hamburger ekmeği yada tost ekmeğine kaşar salam yapıp iş yerine getiriyorum sabah kahvaltımı öyle yapıyorm:))
arada da dışarıdan alıyorm değişiklik olsun diye

Şafağını yesinler baktıkca içi açılır insanın :16:
En güzelini yapıyosun da bn onu hazırlamaya sabhları üşendiğim için yapmıyorm şimdilik :1: Ama ilerde şu yediklerimden sıkılırsam yaparm :1:

Şafağını yesinler baktıkca içi açılır insanın :16:
En güzelini yapıyosun da bn onu hazırlamaya sabhları üşendiğim için yapmıyorm şimdilik :1: Ama ilerde şu yediklerimden sıkılırsam yaparm :1:

ay valla şafak güzelleşmeye başlıyoda bi güzellik daha yapıp hızlanmayada başlasa daha güzel olacak:)

bn üşendğimde anneme yaptırıyorm yada akşamdan hazırlayıp buzdolabı poşetine koyuyorm çantaya atıyorm:)

ay valla şafak güzelleşmeye başlıyoda bi güzellik daha yapıp hızlanmayada başlasa daha güzel olacak:)

bn üşendğimde anneme yaptırıyorm yada akşamdan hazırlayıp buzdolabı poşetine koyuyorm çantaya atıyorm:)

Bnm evde yapck kimse olmadığı için iş bna düşüyo ondan bn dün yaptığım poaçaları sabh üşenmiyim diye akşamdan koydm buzdolabı poşetine :1:

bu öğlen saatlerini hiç sevmiyorum zaman geçmiyr çünkü:50:

doğru diyorsun
akşamlar yemek vs yaparken daha hızlı geçiyor benim.

ööff bende bugün çok sıkılıyorum 23 nisan tatili sonrası diye mi hava bıraz bozuk ondan mı anlamadım çok sıkıcı bugün :27::30:

tatil sonrası geldik diye zaten bugün pazartesi sanıyor benim bünyem :52:

Back
X