- 19 Mart 2013
- 679
- 43
- 73
- Konu Sahibi mutluluk_06
- #23.841
eyy senin sendromlu günün o zaman bugündoğru diyorsun
akşamlar yemek vs yaparken daha hızlı geçiyor benim.
tatil sonrası geldik diye zaten bugün pazartesi sanıyor benim bünyem![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
eyy senin sendromlu günün o zaman bugündoğru diyorsun
eyy senin sendromlu günün o zaman bugün![]()
doğru diyorsun
Bnm evde yapck kimse olmadığı için iş bna düşüyo ondan bn dün yaptığım poaçaları sabh üşenmiyim diye akşamdan koydm buzdolabı poşetine![]()
canım sıkılıyo ya öf![]()
En guzeli.sabah üseniyo insan bide gc kalma telası oluyo
evet canım ya geçti ben en son martın 1inde ankaraya gitmiştim o gün mayısın3ünde tekrar gidicem diye planlamıştık sevgilimle off çok var nasıl geçicek diye düşünürken şuan geldi bile :) Allaha şükür
hehehehe :) öyle galiba.
prety ben bi süredir sana denk gelemiyodum ya, şafağın beklediğimden çok daha az geldi şu angeçiyor ya di mi bi şekilde.
![]()
Ben bugün saçıma en son sprey sıkmasam servisi kacırmıyodm milim farkla kacırdım servisi ondan geç kalma telaşıyla bide onu hazırlicak olsam aç kalırdm![]()
Beni kovun buralardan kalkıp da tarih çalışmaya gidemiyorum bir türlü![]()
evet canım ya geçti ben en son martın 1inde ankaraya gitmiştim o gün mayısın3ünde tekrar gidicem diye planlamıştık sevgilimle off çok var nasıl geçicek diye düşünürken şuan geldi bile :) Allaha şükür
Hadi Çağla ders calismayaaaaaaa.burda bisi yk :)
Antlaşma metninde Ankara - Polatlı yazısını görene kadar her şey güzeldi. Ne de güzel çalışıyordum :2::2:
Hic izin kullanmadik cnm ustaya gttignden beri.kullanmycazda aksilik olmazsa
Antlaşma metninde Ankara - Polatlı yazısını görene kadar her şey güzeldi. Ne de güzel çalışıyordum :2::2: