- Konu Sahibi mutluluk_06
- #24.081
günaydın yarenler nasılsınız uzun bir aradan sonra burdayım neler oldu burda, teskereyi alanlar kimler, şafaklar keyifler nasıl
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
​HUNİ CUMHURİYETİ ŞAFAK PANOSU
Kanaryam35 hepinize hayırlı tezkereler dileeeeeeeeeeeeeeeeer
:92: 27.NİSAN. 2014:92:
TEZKERELERİNİ ALAN HUNİLİLER
... seros08 ... ->>> BİLECİK(MERKEZ) / TOKAT(MERKEZ)
![]()
![]()
PLAKALARA DÜŞMÜŞ HUNİLİLER
... Snt55 ... 22 ->>> EDİRNE'YE SELAM, YOLA DEVAM
----------------
![]()
-----------
-----
![]()
![]()
![]()
PLAKALARA DÜŞMEYİ BEKLEYEN HUNİLİLER
... ARAZIM ... 83
... KUBB88 ... 87
... sweet71 ... 88
... apple2 ... 89
ÇİFT HANELERE DÜŞMEYİ BEKLEYEN HUNİLİLELER
... zeytinagaci ... 102
... meritoo ... 105
... Kanaryam35 ... 108
... KorEc ... 109
... blss ... 109
İPİNİ KOPARAN HUNİLİLER
... Barney_Stinson ... 169
...NeLs ... 180
... tuqbaCadi ... 180
183 ..! YOLUN YARISI EDER !
... AskerYariyim ... 193
... dilanumut ... 195
YÜZLERE DÜŞMEYİ BEKLEYEN HUNİLİLER
... prety54 ... 234
İKİ YÜZ ELLİYİ BİR GÖREYDİK İYİYDİ DİYEN HUNİLİLER
... Bella9292... 282
... kobayfare ... 282
... wishw ... 282
... plaslan ... 284
:26: İKİ YÜZLERE DÜŞMEYİ BEKLEYEN HUNİLİLER :26:
HUNİ CUMHURİYETİ'NE YENİ KATILAN YARENLER
![]()
​
günaydın yarenler nasılsınız uzun bir aradan sonra burdayım neler oldu burda, teskereyi alanlar kimler, şafaklar keyifler nasıl
Sevdicegim yanimda olsaydi daha guzel olabilirdi:) senin nasil gidiyor
Bzde gorusemiyodk hbr veremiyodm yada onceden belli olrsa hbr veriyodm.sorun yasamadk bz.ama smdi tabi hbr vermedigmde caz yapiyo:)rahat konusuyorz bz suan
her an aşkımın gelmesini beklemekle gidiyor mu gitmiyor mu anlamadın zaten![]()
Sabah telefonda konustuk bu dagitimda bir gun ekmisti bizim. Safak uzadi ya yinee offff284e takıldık
o neden öle oldu ya benmki 4 ay sonra agustosta gelip bi daha izin yapmıycak si,zde öle yapın izinden sonra ayrılması çok zor oluyo ve ocakta dönebilecek öle olursa yani şu an görünen şafağım 10 gün kadar erken bitecek![]()
Günaydınlaaaaar![]()
bir gün geç gitmişti dağıtımdan sonra o yüzden bir gün geç gelcek.benimki haziran başı gelebilr izin alabilirse tabi.. en yakın arkadaşı evleniyor gelmek istiyor o yüzden.hepsini kullanmıcak gelse bile bir hafta alcak.bende erkenden gelsin istiyorum eğer dayanırsak geri kalanı almaz belki erken gelir:44:
İyiyim canım, seni sormalı ??![]()
tabi dayanabilirsek ben 4 ay dayanamıycam ya kıbrıs çok zormuş:26:
evet söylerken kolay oluyorda yaşarken zor ya dayanamıyor insan şuan çok özledim zaten gelme alma diyordum ama şimdi gel diyorum![]()
haziranda gelsin sonra gelemesin zaten nasıl ayrılacaksınız kim bilir ben 1 ay toparlanamıyorum gidince birde 10 gün erken dönmesi harika olur bu arada mektubum 2 gün önce gitmiş ve çok hoşuna gitti aşkımın bir sürü fotoğraf vardı içinde![]()
günaydın canımm. benim şafak bugünde yerinde saycak çağla yaa.284 yaz bana yine![]()