- 2 Temmuz 2013
- 15.807
- 18.335
- 248
- Konu Sahibi mutluluk_06
- #24.121
Sanırım öyle ya kimse sorsam 1 ay kala belli olur diyor :44:
neyse olsun :)
plaka saymak için boş türkiye haritası bulalım.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sanırım öyle ya kimse sorsam 1 ay kala belli olur diyor :44:
neyse olsun :)
plaka saymak için boş türkiye haritası bulalım.![]()
çlok gezme diyip duruyo bana ya of baydı dün bi gezcem dedim ayrılık asamasına geliyoduk![]()
Evet canım işe başladım o yüzden pek giremiyorum 2 ay oldu işe başlayalı ama vakit nasıl geçti anlamadım tabi şafak tıkır tıkır iniyor ayrı bir mutluluk :)) sizde ne var ne yok
Sevdiceğim ve de Devreciğim ( Handecan) in gazıyla kalan iznimizi düşmüş bulunmaktayım. Allah utandırmasın diyoruum
![]()
bizimkilerin kesin çıkış günleri ne zaman belli oluyor ki 1 ay kala falan mı?
Aynen öyle plakalara bir şey kalmadı çok şükür![]()
yok kız farklı şehirlerdeyiz bizde.pek kullanmıyoz net telden konuşuyorduk sürekli msj filan idare ediyoruz![]()
:44:e napcam sölemeden mi gtcem ben anlamadım:44:Ya gezceksin tabi hep evde oturcak halin yok.ama acik acikta gezcem diye yuzune soyleme bnce:)
Ohhh hadi bakalimmm.gaz ver snde Aytaca kullanmycaz diye.
Ben gecen gun excelde ugrastimm 365safak panosu hazirladm:)hatta snn gecenlerde kydugun safak panondan kopya cektm cok isime yaradi sylemeyi unuttm sana:))
Ama smdide harita hazirlamak lazim:)
:d yurt içi diceme şehr içi demişim ya idare et sen beni![]()
e siz telde konuşamıyrmsnuz canım
ankarada 1 saat falan konuşuyoduk şımdim 15 dakka çok pahalı kıbrısla konuşmak![]()
hadi ya kötü olmuş o bak.msj filan atarsınız sizde o bedava herlde:44: bizde şimdilerde çok konuşamıyoruz
sennki nerde hayatım doğuda mıydı aynen mesajlaşmak daha kolay olucak yakalatmaktanda korkuyor şimdi arkadaşı yakalatmış
Evet canm guneydoguda bnmki diyarbakirda. Bnmkide almadi bi alisayim dedi yakalatiyorlar hep temkinli olmalari lazim durduk yere askerlik uzamasin
15 dk dır burada çok acayip dolu yağıyorrrrrrrrrrrr![]()