- Konu Sahibi mutluluk_06
- #24.141
mantıklı ne güzel olur plakalara düşünce bende yapıcam

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bugün bende yakalatcam bakalımda hadi ne zamn dedi ya allah korusun bi o ekskti![]()
Dikkat etsin kiz düşünsene uzadigini kafayi yeriz burda sinirden
zaten ümidi kestim ne şanssızmısım 2 sene mutlu oldum o da askere gtti diyodum anneme bide uzarsa kafayı yerim valla sakinleştiricilere vurca kendimi yakında![]()
ayy aman Allah korusun ya bi gun uzadı zaten bizim o bile sinir bozucu. Yakalatmasinlar hic inşallah telefon melefon
ayy aman Allah korusun ya bi gun uzadı zaten bizim o bile sinir bozucu. Yakalatmasinlar hic inşallah telefon melefon
hayatım ben bi yıkanayım görüşürüz tatlım çok öptüm![]()
aslında yakalatan olmuştu burda beni görürüse yazabilir mi ya ceza falan aldı mı![]()
Dikkat etsin kiz düşünsene uzadigini kafayi yeriz burda sinirden
zaten ümidi kestim ne şanssızmısım 2 sene mutlu oldum o da askere gtti diyodum anneme bide uzarsa kafayı yerim valla sakinleştiricilere vurca kendimi yakında![]()
Anlamadm yaw ne yazdigini:))
telefondan ceza alan varsa askerliği uzamış mı, bilen varsa söylesin diyor :)
Çok aydinlatici oldu o kadr zamanda tabi askerlikte ihtisas yapmissindr:)) biz daha toyuz:)
evet canım uzuyor ceza veriyor.umarım böyle birşey yaşamazsınıztelefondan ceza alan varsa askerliği uzamış mı, bilen varsa söylesin diyor :)
bu muhabbetler daha önce de olduğundan aşinayım diyeyim
3-4 ay sonra askerlik benden sorulur düzeyine geliceksiniz siz de
ben ilk başladığımızda şafak ne demek mehtao ne demek onu bile bilmiyodum![]()
Anlamadm yaw ne yazdigini:))
telefondan ceza alan varsa askerliği uzamış mı, bilen varsa söylesin diyor :)
bebeğim sordum şimdi yakalanınca asker uzuyo mu diye ilk yakalandığında bir şey olmuyormuş![]()
o iş öyle olmuyo kızlar, benim eşim de dağııtımdan 4 gün geç döndü 4 gün geç çıkıcak mesela. ama 11.5 aydan sonra 4 gün o kadar da bir şey değil. sonuçta sağ salim çıksınlar da 3-5 gün uzasa da olur.
Komutanin iyiliğne bağlı galiba birazda tatlım.bazilari mahkemeye filn verip ugrasabiliyormus boylelerinden korusun Allah..