- Konu Sahibi mutluluk_06
- #24.381
kızlar ben bu gece erken yatacağım
hepinize iyi gecelerrrrr![]()
iyi geceler hayatım

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar ben bu gece erken yatacağım
hepinize iyi gecelerrrrr![]()
ŞAFAK 100'ün şerefine kendimden bu konudaki ilk mesajımı alıntılamak istedim.
12 Temmuz 2013.
Eşimin gitmesine tam 1 ay varmış.
Bu mesajımın üzerinden tam 9.5 kocaman ay geçmiş, 4 mevsim değişmiş. Takvimin yaprakları bitmiş..
100 gün kalmış buraya BİTİRDİK yazmak da nasip olsun inşallah...
Daha askerliğin A'sını bilmezken, şimdi askerlikle yatıp kalkan, bunalsam da, özlesem de, bazen yıkılsam da hep sabırla bekleyen bir kadına dönüşmüşüm. Nereden nereye değil mi?
Uzun dönem herkesin harcı değil der, susarım![]()
tatlım baktım kimse yazmadı çıktım bende yattım dün:26:
başağın özelliklerini bende bilmiyorum sadece kendi burcumu bilirimbenmknn burcunu bile karıştırıyorum bazen neydi diye koçmu kova mı acaba
![]()
Evet canm hele benimki sanki gittikleri ilk donem bunlari goremeyecz gibi geliyordu ama oldu sukur ben plakalara inmeye gunler kaldi bile sag saglim donecekler insalahİyiyiz Güli dediğin gibi şafakların güzelleşmesinin mutluluğunu yaşıyoruz
Gel ama arada bak açma arayı![]()
güli unuttun mu biziii?
bizim araba öğrenmek için aldığımız çok eski bi arabaydı zaten kübi.
ikide bir bozuluyordu.
raşit askere gittiğinden beri en az 10 defa sanayiye gitmişimdir.
o yüzden sattık ama eksikliğini çok hissediyorum artık.
2014'ün sonuna doğru taşıt kredisi çekip annemin engelli indiriminden de yararlanarak sıfır araba almak istiyorum ya. inşallah oluro zamana kadar tabana kuvvet
![]()
ben 21 o 29 tatlım
Günaydın herkeseeee
Yine bi izin mehtabı daha geçiriyorum sonu felaket olck ama olsun artk napalm
Bugün görüşemicez ama yarın ben onlara gitcem sanırımYarın tam sorunlu bi gün olcak gibi offf streslendim
![]()
eyvah eyvah :18:
ama koray yanındayken korkma benceee![]()
Ayyyy sorma Hande başıma neler gelcek hiç bilmiyorumNe götüriyim sizce giderken ya ne alınır ki :44:
Korayda diyoki artk sana gelinleri gözüyle bakıyolar.Diyorum nerden anladn bn anlarm diyoBu çocuk saf ya anlamıyo bu işlerden
![]()
vah yavrum ya koray hiç bişeyden haberin yok :)
bence öğleden sonra falan gidiyorsan pasta ya da hafif bi tatlı alabilirsin.
kahvaltıya gidiyorsan börek ya da simit falan al bence.