- 24 Aralık 2010
- 827
- 36
- 323
- Konu Sahibi seymasklgn
Hatunlar ikinizin askeride İzmir - Güzelyalı mııı?? Ne şans hee :)) hayırlısı olur inşallah kuzucuklar![]()
Bizim tesadufler bitmiyo seymayla, acemilikler de aynıydı ustalar da aynı yere çıktı

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hatunlar ikinizin askeride İzmir - Güzelyalı mııı?? Ne şans hee :)) hayırlısı olur inşallah kuzucuklar![]()
Evet bebeğim acemilikte ayni ustada ayni :-D insallah yavrumm tüm bekleyenler icin hayirli olur umarim :))Hatunlar ikinizin askeride İzmir - Güzelyalı mııı?? Ne şans hee :)) hayırlısı olur inşallah kuzucuklar![]()
Evet bebeğim acemilikte ayni ustada ayni :-D insallah yavrumm tüm bekleyenler icin hayirli olur umarim :))
Bizim tesadufler bitmiyo seymayla, acemilikler de aynıydı ustalar da aynı yere çıktıAmin canım benim, herkesin hakkında hayırlısı olsun inşallah
![]()
sevgilileriniz tanışıyor mu peki :)
sevgilileriniz tanışıyor mu peki :)
Olabilir hiç bir fikrim yok :) Tanısırlar buyuk ıhtımal ya kutahyada olmazsa ızmırde![]()
Ah benımkınınde yerı bır bellı olsa cok rahat edıcem yaaa her gece dızı gıbı ruya gormekten bıktım :)) yok hakkaerı yok tuncelı 1kere bıle batı gormedım valla yaaa![]()
bizimkiler de belli olsun artık ya.
çok merak ediyorum.
Ah benımkınınde yerı bır bellı olsa cok rahat edıcem yaaa her gece dızı gıbı ruya gormekten bıktım :)) yok hakkaerı yok tuncelı 1kere bıle batı gormedım valla yaaa![]()
bizimki daha acıklanmadı ne olacagıda belli degil
artık acıklansada su bilinmezlıkten kurtulsak
allah hayırlı yerlere nasip eylesin hayırlısıı![]()
Aaaa iyi hatırlattınız bunu. KK'ya yazayım diyordum da unutmuşum. Sevgilim'le konuşurken bugün sordum ne zaman açıklanacağına dair bir şeyler konuşuluyor mu diye de bellidir zaten onlar sadece duyurulmuyor öyle hemen, askerlik şubesinden öğreniliyor, babam pazartesi arayacak o zaman öğrencez dedi. Yalnız bu durum babasının bir tanıdığı falan olduğundan mıdır tam bilemiyorum belki de herkesin böyledir ve yarından sonra belli olma ihtimali olabilir kızlaaaar, haberiniz olsun![]()
belli olanlar yazsın.
bizim daha olmadı..........![]()
Askerimin usta birliği Giresun / Fotoğrafçı :)![]()
fotoğrafçı mı :)
meslekçi mi seçildi?
belli oldu kızlar
sırnak seslice diye bi yer
haberleselim varmı oraya dusen yada bilgisi olan arkadaslar![]()
Selam kızlar benımkının yerı bellı oldu Hakkari Şemdinli varmı buraya dusenler yada bılgısı olan cok fena moralım bozuldu aglamaktan kendıme gelemıyorum ya heryer turkıyemız ıste ama korkutuyor ısmı bıle ınsanı umarım hepımızınkı sag salım gıder gelır bızde bu gunlerı tatlı bır tebessumle anarız![]()
belli oldu kızlar
sırnak seslice diye bi yer
haberleselim varmı oraya dusen yada bilgisi olan arkadaslar![]()
Selam kızlar benımkının yerı bellı oldu Hakkari Şemdinli varmı buraya dusenler yada bılgısı olan cok fena moralım bozuldu aglamaktan kendıme gelemıyorum ya heryer turkıyemız ıste ama korkutuyor ısmı bıle ınsanı umarım hepımızınkı sag salım gıder gelır bızde bu gunlerı tatlı bır tebessumle anarız![]()