93/3 Ustaları belli olan kızlarrr toplanalımmm yavaştan :)

Hatunlar ikinizin askeride İzmir - Güzelyalı mııı?? Ne şans hee :)) hayırlısı olur inşallah kuzucuklar:72:

Bizim tesadufler bitmiyo seymayla, acemilikler de aynıydı ustalar da aynı yere çıktı :1: Amin canım benim, herkesin hakkında hayırlısı olsun inşallah :72:

Ah benımkınınde yerı bır bellı olsa cok rahat edıcem yaaa her gece dızı gıbı ruya gormekten bıktım :)) yok hakkaerı yok tuncelı 1kere bıle batı gormedım valla yaaa :9::1::72:

bizimki daha acıklanmadı ne olacagıda belli degil
artık acıklansada su bilinmezlıkten kurtulsak
allah hayırlı yerlere nasip eylesin hayırlısıı:nazar::nazar:

bizimki daha acıklanmadı ne olacagıda belli degil
artık acıklansada su bilinmezlıkten kurtulsak
allah hayırlı yerlere nasip eylesin hayırlısıı:nazar::nazar:

Aaaa iyi hatırlattınız bunu. KK'ya yazayım diyordum da unutmuşum. Sevgilim'le konuşurken bugün sordum ne zaman açıklanacağına dair bir şeyler konuşuluyor mu diye de bellidir zaten onlar sadece duyurulmuyor öyle hemen, askerlik şubesinden öğreniliyor, babam pazartesi arayacak o zaman öğrencez dedi. Yalnız bu durum babasının bir tanıdığı falan olduğundan mıdır tam bilemiyorum belki de herkesin böyledir ve yarından sonra belli olma ihtimali olabilir kızlaaaar, haberiniz olsun :34:

Aaaa iyi hatırlattınız bunu. KK'ya yazayım diyordum da unutmuşum. Sevgilim'le konuşurken bugün sordum ne zaman açıklanacağına dair bir şeyler konuşuluyor mu diye de bellidir zaten onlar sadece duyurulmuyor öyle hemen, askerlik şubesinden öğreniliyor, babam pazartesi arayacak o zaman öğrencez dedi. Yalnız bu durum babasının bir tanıdığı falan olduğundan mıdır tam bilemiyorum belki de herkesin böyledir ve yarından sonra belli olma ihtimali olabilir kızlaaaar, haberiniz olsun :34:

insallah bakalım nereden cıkacak sans kader hayırlısı acıklanana kadar sabır artık ne yapalım :ssz:

belli oldu kızlar
sırnak seslice diye bi yer
haberleselim varmı oraya dusen yada bilgisi olan arkadaslar:72:

Son düzenleme:
Selam kızlar benımkının yerı bellı oldu Hakkari Şemdinli varmı buraya dusenler yada bılgısı olan cok fena moralım bozuldu aglamaktan kendıme gelemıyorum ya heryer turkıyemız ıste ama korkutuyor ısmı bıle ınsanı umarım hepımızınkı sag salım gıder gelır bızde bu gunlerı tatlı bır tebessumle anarız :nazar::72:

belli oldu kızlar

Selam kızlar benımkının yerı bellı oldu Hakkari Şemdinli varmı buraya dusenler yada bılgısı olan cok fena moralım bozuldu aglamaktan kendıme gelemıyorum ya heryer turkıyemız ıste ama korkutuyor ısmı bıle ınsanı umarım hepımızınkı sag salım gıder gelır bızde bu gunlerı tatlı bır tebessumle anarız :nazar::72:

kızlar içinizi ferah tutun.
gidip gelecekler inşallah...

belli oldu kızlar

Selam dogu yarenleri:3:
Benimkide muşta ki doğu yarenliği zordur normal asker beklemekten daha zordur endişeniz 2 kat fazladır.
Ama içinizi rahat tutun zamanla alışıyorsunuz bu duruma da
Şu aralar eski yıllara göre tehlike çok daha az
Hayırlısıyla sevdiceklerinize sağ salim kavuşcanıza eminim
Hayırlı Tezkereler

Back
X