- Konu Sahibi kenan_derya
-
kızlar hoşgeldiniz umarım ya gitsin artık bu kilolar bu arada ben 9 kilo fazlalıktan kurtulmam lazım ama 3 ayda anca 3 kilo verebildim diyet yapamıyorum ve sürekkli acıkıyorum neler tok tutar bilen var mı
kesinlikle rejimi bırakmayalım gerçekten birbirimize gaz verelimmmmm
sanırım buraya takılanlar çalışıyorlar pek girmiyorlar.((
kesinlikle rejimi bırakmayalım gerçekten birbirimize gaz verelimmmmm
sanırım buraya takılanlar çalışıyorlar pek girmiyorlar.((
nayırrrrrrrrrrrr bırakamazsınnnnnnnnnn :))) ama bu gün dengelersin inşallah
bir de şunu söyleyeym nasıl bir rejim programı yapıyorsunuz.
ben mesela her istediğimi yapıyorum evde ancak küçük tabaklara bir avuç olacak şekilde yiyorum yemek yanında kesinlikle salata yada cacık yiyorum .
ekmek te sadece sabah 1-2 dili yiyorum. yeri gelince yumurta kırıp yerim. yeri gelince haşlanmış.
bir de yavaş yavaş yemek gerekiyor
hızlı yemek göbek yapıyor kesinlikle.
ben ikizler burcu olduğum için aceleciyim ancAK firenlemeye gayret ediyorum
Hemen hemen ayni tarz.yediden sonra yemek olayini bitiriyorum.daha az yagli yapiyorum yemekleri.kola falan yok.birde ebru salliyla plates yapiyorum.aksamlari yarim saat kosu bandinin tepesinde debeleniyorum
memnun oladım bende nilüfer ben kocaeliden yazıyorum.yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim:))Hangi ilimizden katiliyorsunuz.sizin kilonuz neydi.benim adim elif bu aradaben mudanya dan yaziyorum.
Evet spor sart.dogumdan sonra veremedim sinir oluyorum yasta ilerliyor tabi.iki kere hamilelik yasadim.ilkinde verdim inceciktim.nasil verdim ben bile bilmiyorum hemide homuna yiyordum.ama bunda yok ysa yemesem bile aliyorum.
memnun oladım bende nilüfer ben kocaeliden yazıyorum.yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim:))
ben gereçekten(( yazmıştım zaten) baskül almadım ancak 95 sayıyorum kendimi
ona göre 20 kilo vermem gerekiyor şimdilik .ayın 7 sinde başladım 5 haziranda tartılıcam. tam bir ay olacak.
bakalım
kesinlikle olacak. Başladık bir kre geri dönüş olmasın. Birde verdiğimiz emekleri düşünelim benim 9. Günüm nasla bırakmam :)) ende sakın.başaracağız
diyetisyene gidiyorum.1 ay oldu 7 kilo hatta bu sabah 108dım 8 kilo oldu.hayatımda hiç bukadar kilolu olmamıstım.neyaptıysamda veremedim. oyüzden diyetisyene basladım.sabah yarım simit +yaglı peynir oldugundan 1 kk peynir + limonlu acık çay+ söğüş salata.kahvaltıdan önce 2 kayısı kurusu yarım litre su.kahvaltıdan sonra yine 2 kayısı birtane meyve.
süper vermişsin bravo sana ..
bende 1.73 boyunda 116 kilodayım..
offf ölmek üzereyim ya verip almaktan bıktım.
2 haftadır doktorlarda dolanıyoruz..
benim varisler çok ameliyat dedi dr ama kilo çok yapmam dedi.
annemi götürdüm ortopediye annemi bıraktı bana döndü 4-5 sene sonra bana gelirsen almam şimdiden söyleyeyim zayıfala dedi
off delirecegim çok çaresiz hissediyorum panik yapıyorum ögleye kadar çok güzel gidiyor.ama mutfaga girdimmi kendimi kaybediyorum..yediklerimi yazıyorum ama ögleye kadar sonra utanıyorum yazmıyorum...
toparlanmaya çalıştıkça batıyorum ...
canım bozma moralini akşamları yemezsek vercez merak etme evet ya o mutfağa girmek olmasa zaten varis için lazer yok mu illa amelyatmı dedi
kızlar o zaman hep birlikte gaza gelip temmuza kadar 5 kilo hedefleyelim veremeyen cezalı olsun
aslında kilo ne kadar fazla olursa o kadar çok hızlı kio verilir herhalde boğazımızı tutabilirsek :))
temmuza kadar 20 kilo inşalllahhhhhhhhhhhhh
ayrıca buzdolabının üstüne istediğiniz vücuda sahip birinin fotosunu koymak bence gerçekten işe yarayablir
Allah yardımcımız olsun kızlarrrrrrrrrrr
varis için ameliyat dedi ama lazer yada açık diye açıklama yapmadı zaten yapmam başkasına yaptırırsanda fayda göremezsin tavsiye etmem dedi..
ah canım vaktiyle 92 ye kadar düştügüm çok güzel bir resmim var doplabın üzerinde ama masaya oturunca bakmıyorum bile yemekten kafamı kaldırmıyorum bile
ama yarın diyetisyen için randevu aldım kızlar başka çarem yok ne ettiysem motive olamadım.bakalım yarın akşama yazarım size..
1 ay önce şu suda eritilen varya yag tutucu diye gürkan kubilayın tavsiye ettigi zayıflatıcı ondan aldım 2 kutu bitirdim hiç faydasını göremedim.2 gün önce sağlık bakanlığından onaylı diye reklamı var ya tv lerde (obe... aldım hiç tok tutmuyor .benim başka bişeye ihtiyacım var demekki birde diyetisyen deneyeyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?