95 kg ve üzeri bayanlar gelin beraber zayıflayalım :)

kendin bilirsin aykurtcum.. nerede olmak sana iyi gelecekse orada ol.. hertürlü sohbet de edebiliriz sadece menü demedim ben geçmişi okursan anlarsın. sadece pomoya kırgınım onunla burada sohbet etme dedim başka yerde et beni ilgilendirmez ki..

ben burada diyetin yanında istediğimiz her konuda birbirimize destek olalım die açtım kasılalım die deil bilmem anlatabildim mi ?

Anladim tatlim sagol keske hic gecmeseydi bu konular. Neyse. Bosverelim. İnan varya okadar uzuldumki eve geldim baya bi yedim uzuntumden offfffff...

Anladim tatlim sagol keske hic gecmeseydi bu konular. Neyse. Bosverelim. İnan varya okadar uzuldumki eve geldim baya bi yedim uzuntumden offfffff...

yapma bunu kendine yeme lütfen!! su iç bitki çayı iç çık dolaş ev işi yap ama yeme biz kendimizin doktoru olmalıyız.. kilolarımız birbirine yakın bu yüzden seni çok ii anlıyorum üzülme üzülünce de yeme nefsine hakim ol. zor ama imkansız deil..

Tabiiki imkansiz degjil. Aslinda babam rahatsizdi bende evden bisiler hazirladim dukkanda tek basima yerim diye. Bi baktim ogleye dogru babam geldi bende nasilsa ogleden sonra eve giderim diye bekledim bisi yemedim. Sabah 7de kahvalti yaptim ve birde eve gelince 1 bucukta yedim. Arasi bana uzun oldu baya bide uzulunce kan sekerimde dustu ondan yedim. Neyse telafi ederiz bakalim bugun kendimi pek basarili hissetmihorum yarin dahada sikarim insaallah.
Bu arada gecenlerde annem tvde izlemis has zeytin yagina biraz limon suyu ve baharat ekleyip ekmek batirarak yenebilir diye bagirsaklari calustiriyormus. Az once denedim gayet hafif oldu. Fazla yedim dedigim kisimlar onlar. Zaten domates salatalik biber peynir zeytin ve kepek ekmegi yemistim. Uzerinede zeytinyagi yedim ama xarari olacagini sanmiyorum hem has hem besleyici ve kabizligi onler diye biliyorum

babana geçmş olsn cnm
bu zeytinyağı işi günde bir lokma ii olabilir bak bende bi deneyeyim olmazsa.

olur ben varım kilo cetveli yapcaktım güya gene üşendim ama bir ara yapcam bu gün sabah tek yumurta yedim öğlen okulda sınırsız cay içtim 4 bardak falan acık ve şekersiz sonra öğlen arasını bisküviyle geçiştirdim saat 3 gibi 1 tabak yemek yedim ardından sütlü kahve 1 tane sekerli sonra çay gene sekersiz şimdilik bu kadar umaruım gece yemem

geçmiş olsun şekercim umarım en kısa zamanda iyleşirsin

geçmiş olsun baban umarım en kısa zamanda iyleşir

Sagolun kizlar ALLAH razi olsun babam duzelmis sanirim daha dogrusu yatamamis cikti geldi dukkana )

Sebnemcim karismak gibi olmasinda bence sabah cok az yemissin. Canin mi istemedi bilemiuorum ama sabah daha guzel yaparsak kahvaltiyi hem vucut dinc olur hemde aksam daha ax yeriz. Ben sabah kahvaltida 2-3 catal recel aldim mesela ama canim istedi ve icim rahatti biliyorumki aksama kadar yakacagim onu... Umarim sekkerin felan dusmemistir tatlim. Birde su varki vucudu cok ac birakinca hem cok fazla yeme istegi oluyo hemde ilk yedigini depolama ihtiyacina giriyomus...

ayrca kızlar bu çay mucize gibi geldi çok güzel kabızlığa birebir en azından düzene girdi :))

Hmm gayet guzelmis. Daha motive olursun. O cayi ictigin gunlerdede bol su ic canim vucidun attigi suyu dengelesin. Sukur benim simdikik sorunum yok. Ben kepekli ekmek devamli yenirse kabiz yapiyo diye duydum ama haftada bi degistir dediler bi hafta kepekli bi hafta cavdar yiyorum kabizlik yapmiyo sukur.
bu arada bende bi hasraneden aldigim 3-4 sene onceki diyet listemi bulayim sizinle paylasmak istiyorum

evet ya paylaşırsan sevinirim ben diyet yapamam belki uygundur ilk kez yaparım ben 2 kaşık kadar da un helvası yedim saat 7 gibi o andan beri bişi yemedim umarımda yemem amca kızıyla kilo verme yarışı yapıyoruz onu yenmem lazım:))) işin ucunda idda var bu da sayenizde olcak kocaman öpüldünüz

yok canım sabah erken olduğundan canım istemiyor ben kahvaltıyı saat 10 gibi yaparsam güzel yapıyorum hiç bişi yemeden gitmiyorum işe mutlaka her gün bir yumurta yerim yumurtayı çok seviyorum onun dışında normalde de kahvaltı yapamıyorum erken saatte ama buraya başladığımdan beri bana süper geldi abur cuburu azalttım akşam yerine öğlen yiyorum ve şu an karnım tok gibi o helva tok tuttu umarım acıkmamam haklısın su içmem lazım ama suyu sevmiyorum nedense çok az içerim su

mrb kızlar ayy ne güzel kaynaşmışsınız bayıldım sohbetinize :)

ben akşam yemeğinde yarım kıymalı kabak 1 kase tarhana çokbası 2 yk mantar kavurması 2 dilim kepekli ekmek yedim..

saat 22:00 gibi 2 kivi 1 portakal yedim

yatarkende 1 fincan naneli yeşilçay içerim

su 2lt oldu olmadı içemedim bugün pek

ama annemle 2 saat hiç oturmadan çarşı pazar gezdik baya sağlam yürüyüş oldu :))

bu arada kabakları güzelce oyup içine kıyma baharat soğan ve dereotuyla hazırladığım iç harcı doldurdum. dolma gibi pişirdim pirinçsiz dolma mı olur demeyin bence deneyin çok hafif ve sağlıklı bişey oldu şiddetle tavsiye edilir. üzerine sarımsaklı yoğurtla çok doyurucu bir yemek ve masum )

Ooooooo tuttum ben bunu. Esim kabak sevmez bende one kirmizi biberli yapsam olur. Hmmmm enteresannnnn))

Kizlar gece gece diyet listemi aradim ama bulamadim mutlaka cikar bi yerden eminim. Belkide annemlerde kalmistir. Bekarken yapmistimda hehe)
Neysem bulurum sonra. Ben oglen azcik cok yedihim icin baya gec saatte aciktim ve 1 dilim kepekli ekmek bir tabak sehriye corbasi yarim tabak makarna ve 1 kase yogurt yedim. Ha bide aci biber tursusu yedim. Yan komsuma gittik cay ictim ve gec saatte sadece 1 portakal yedim. Bisey desem gulermisiniz simdi acayip karnim gurulduyo ama acliktan degil sanirsam eritmeye gecti )

Bisi daha diycem sebnemcim valla iyi acikmamisin helva iyi tok tuttu sanirdam bide tatli ihtiyacinida karsilar ohhhhhh... Kahvaltini sakin ihmal etme canim lutfen. Aslinda bize en gerekli ogun o. Canimizin istedigi seyleri kahvaltida yiyebiliriz bence odul gibi olur hem
Neyse ayar cekeriz onlara.

Deryacim seninde menun gayet saglikli bence. Bende yediklerimi sinirlandiriyorum yavas yavas ve insaallah azmumiz devam eder. Ben hem saglik hemde bebisler icin istiyorum. İnsaallah ALLAH im nasip eder ya... Hayirlisi. Simdiden gunaydin kizlar. Ha bide ben bazen sunu yapiyom gece yatarken kilomu olcuyom bide sabah kalkinca. Sabaha kadar kilo mu veriuoz aceba sabah daha az cikiyorum hehe.

Gunaydin hatunlar daha kalkmadiniz mi kizzzzzzz... Ben kalktim kahvaltimi bilem yapip dukkana geldim 9bucuk gibi de spora gitcem... Cokkkkk calismam lazim cokkkkk ))

sabah kahvaltimi yazayim 2-3fincan cay toplasan hepsine 1 seker atmamisimdir. 2dilim kepekli ekmek. Baya bi doyuruyo beni beyaz ekmekten yarim bile yeniyo ama doyurmuyo o beni. Neysem beyaz peynir domates salatalik biber. Bir yada 2 catal da recel yedim. Yumurtayi unuttum bugun ama yerine 5 zeytin yerine daha fazla zeyyin yedim sanirsam yumurtaya yaklasir )
bide ac karna tartildim sevindirik oldum bakalim cumaya nasil olcakkkk...

günaydın cnmm:)

bende erken kalktım ama anca girebildim ev işleri malum :)

sabah 1 büyük bardak karbonatlı su içtim kalkar kalkmaz. 1 kase yağsız süt eklenmiş k-flakes yedim kahvaltıda da...

tarifimi beğenmene sevindim çok da doyurucu cnm yap tabii. benmde eşim kabak sevmez ona başka bi tencerede patlıcandan yaptım ve yağ ekledim üzerine..benmkinde sadece kıymanın hafif kendi yağı çıkmış extra eklemedim...

diyet listeni annenlere gidince bi araştır bakalım bulursun inş fikir olur bize..

ahhh ahhh şu kilolar Rabbimin izniyle bebeğimizi ve bizi tehlikeye atmayacak kadar zayıflasak yeter.. bende öle çok istiyorum ki anlatamam..Allahım hakkımızda herşeyin hayırlısını versin inşallah...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…