:(

sualp27

OGLUMA KAVUSTUM (COK SÜKÜR RABBİM)
Kayıtlı Üye
23 Mayıs 2013
6.283
2.955
248
34
Arkadaslar cok buyuk.dert degilm ama goguslerimle.basim.dertte gogusleri buyuk olan arkadaslar nasil elbise bulabiliyorsunz suan 3 5 kilo fazlam var 69 kiloyum ve emziriyorum 95 beden olan gogusler oldu size 105 ve dugun var hafta sonu kuzenimin herzamanki gibi gogusler yuzunden elbise bulamiyorum
Gogusleri buyuk olan arkadaslar nasil elbise buluyorsuz taktik verseniz gogus kismini yaptiryormusunz

2 beden küçülten sütyen var da sen emziriyosun olmaz heralde

Toparlayıcı sütyen. .
Elbisen kesimi dökümlü olabilir. .

Ben destekleyici takıyorum ve evde de çıkarmıyorum toparlıyor bir de kilo verince küçülür

Bende de aynı sorun var. Kilom 57 gogus 95. Alt bedenim 36_38 ustum 42 sanki :)) cok zor elbise bulmak. Nisanimda bile zor abiye bulmustum. Ben de ustu lastikli, ya da komple genis, ve ya kadife tarz giyebiliyorum. Havalar biraz serinledi kadife tercih edebilirsin ama ince olanlardan cokta iyi olur

Toparlayicidan baska cozum yok. Ama onlar da kapliyor dekolte falan giyemezsiniz. Benim 95 d cup dusunun. Iyice sikistiriyorum icine.

Toparlayıcı sütyen kesinlikle. Ama kilo verince ilk küçülen yerlerden biri oluyor belki kişiye göre değişiyordur gerçi. Çünkü göğüs yağ oranı fazla bir bölge yağdan fakir beslenince gidiyor oradaki depo da, tombul tombul 95 olan memintolarım artık 80 ve ben şoktayım. Biraz kilo alsam 85'e çıkıyor mesela. Uzun vadede beslenmeyle çözülür.

Üst kısmı dar olan elbiseler size uygun değil, lastikli ve dökümlü elbiseler alabilirsiniz. Fermuar derdi olmasın. Çok şık elbiseler var o şekilde. Göze çarpmaması için de parlak ve canlı renkleri, büyük desenleri göğüs bölgenizden uzak tutun. Ya küçük desen kullanın ya da koyu renk. Açık renkleri vücudunuzun beğendiğiniz bölgelerinde kullanarak kontrast yaratın :)

toparlayici kullanabilirsiniz, kilonuz fazla zayiflarsaniz goguslerde kuculuyor. Benim oyle olmustu.

Back
X