97 kiloyla tekrar basliyorumm

Bende 2 ayda 15 kilo verebilir miyim ki

Aynıı benm eşiim ilk günlerde gece çocklara abur cubur getryrdu bi tane ye bişi olmz diyrdu sen yemessen bende yemem dyrdu yemiyodm tabikii. Öyle diye diyee kilo aldrdı bana
Altı ayda kim 10 kilo alir ki ama ben aldım hep eşim yüzünden sanki cok zayifmisim gibi iyice kilo aldirdi bana

Kiyamam kuzum ya en azindan oglen 3 dilimi gecmiycek sekilde ekmek ye aksama ekmek yemezsin en azindan oglen ac kalma aksamida hafif tutarsin

Ay cnm bravo sana banada carsamba gunu annemlere gidince yenge var bitane o bana zayiflamissin dedi mutlu oldum valla :) insan iyi seyler duyunca dahada heveslenio

Gunaydiin
ohooo kizlar coşmuşsunuz hızınıza yetişemedim
tek tek dönüp cevaplamayim
nisacim pantolon ve eteklerin tipine gore bedenleri degisiyor mesela nasilki dar etekle belden genis etek bedeni ayni deyil
havuc pantolonla dusuk bel yada genis pantolon bedenleride degisebiliyor
benimde su an normal bedenim 42
ceylancigim ara ogun yapmazsan daha iyi olur canim
canan hocanin kitaplarini okudum orda soyluyor
ayrica aidin salihin
yitik sifanin izinde kitabini okuyorum simdi
ordada yemek aralarinda minimum 4 saat olmadan agza alinan 1 lokma dahi önceki yenen yemegi daha sindirilmeden curuttugunu yaziyor
hayatindan ekmek patates pirinc tatlilar ciktigi zaman kolay acikmazsin zaten
ayrica tok tutmasi icin zeytin(acliktan ellerin titremesini önlermis) peynir yumurta.kuruyemis şiddetle tavsiye ederim
doymadigin zaman domates salatalik yesillikde yiyebilirsin
ben bu yazdiklarimin hepsini sıkı karatay yaparken her sabah yedim domates salatalik ve yesilliklerin ustunede zeytinyagi dokuyordum
beyim o kadari yeyip kilo vereceginimi zannediyon dedi
acikcasi bende oyle dusunmustum
ve inanirmisin ilk hafta 3.5 kag gitti
aynen ben şok bu kadar ye acikma ve bide kilover nacizane tavsiyem

Teşekkür ederim canim ben normalde ara öğün yapmiyorum ama aksamlari mustakbel kocam agzi hic bos durmadigindan meyve cerez istiyor bende yaninda bazen meyve yiyorum.

Öğle yemeğim kahvaltilikti kizlar
3 siyah zeytin
3 yesil zeytin
Domates
Salatalik
Biraz omlet
1 dilim peynir
Yarim pogaca yedim
Su icmemi engelliyor diye cay icmiyorum artik

Canim sen kac kiloydun ne kadar zamanda kac kiloya düştün

Canim sen kac kiloydun ne kadar zamanda kac kiloya düştün
En yuksek 2 sene once 83 tum
Daha karatayin kitaplarini almadan karatay usulu beslenmeye basladim
sanirim 6 haftada 11 kg verdim
sinra umreye gittim duzen bozuldu kolay toparlayamadim
gecen sene yine 6 hafta sıkı karatay yaptim 9 kilo verdim
sonra yine biraktim
15 senedir verdiklerimi geri almasaydim ben hic olmazdim o kadar cok verip geri aldim ve cok degisik seyler denedimki
iclerinde en kolay olani ve en rahat acikmadan kilo verdireni karatay
herkese öneriyorum
bidaha 83 ü gormedim ama verdigim gibide kalamadim hep biraktigim zaman tatli zaafim var cok yedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…