Insallah bende veririm canimBende 3 ayda verdim
İgsallah verirsin ekmek hamur işleri şeker tatlı yeme verirsin canımInsallah bende veririm canim
Canim bugun yediklerimi bi kontrol eder misin nasıl cok mu yedim acabaİgsallah verirsin ekmek hamur işleri şeker tatlı yeme verirsin canım
Çok güzel gayet iyi akşamda hafif yersin ama doğadan 9 lu çayı tavsiye ederim müthiş idrara cikariyo oda ödem atiyoÖğle yemeğim kahvaltilikti kizlar
3 siyah zeytin
3 yesil zeytin
Domates
Salatalik
Biraz omlet
1 dilim peynir
Yarim pogaca yedim
Su icmemi engelliyor diye cay icmiyorum artik
Teşekkür ederim canim tavsiye ne uyucamÇok güzel gayet iyi akşamda hafif yersin ama doğadan 9 lu çayı tavsiye ederim müthiş idrara cikariyo oda ödem atiyo
canım şuanda kaç kilosunEn yuksek 2 sene once 83 tum
Daha karatayin kitaplarini almadan karatay usulu beslenmeye basladim
sanirim 6 haftada 11 kg verdim
sinra umreye gittim duzen bozuldu kolay toparlayamadim
gecen sene yine 6 hafta sıkı karatay yaptim 9 kilo verdim
sonra yine biraktim
15 senedir verdiklerimi geri almasaydim ben hic olmazdim o kadar cok verip geri aldim ve cok degisik seyler denedimki
iclerinde en kolay olani ve en rahat acikmadan kilo verdireni karatay
herkese öneriyorum
bidaha 83 ü gormedim ama verdigim gibide kalamadim hep biraktigim zaman tatli zaafim var cok yedim
Ozmn karatay duyeti bizi bekler :) saol cnmEn yuksek 2 sene once 83 tum
Daha karatayin kitaplarini almadan karatay usulu beslenmeye basladim
sanirim 6 haftada 11 kg verdim
sinra umreye gittim duzen bozuldu kolay toparlayamadim
gecen sene yine 6 hafta sıkı karatay yaptim 9 kilo verdim
sonra yine biraktim
15 senedir verdiklerimi geri almasaydim ben hic olmazdim o kadar cok verip geri aldim ve cok degisik seyler denedimki
iclerinde en kolay olani ve en rahat acikmadan kilo verdireni karatay
herkese öneriyorum
bidaha 83 ü gormedim ama verdigim gibide kalamadim hep biraktigim zaman tatli zaafim var cok yedim
Masallah cnm ya size ...Bende 3 ayda verdim
maşallah sanada canım vermen gereken sadece 12 kilo benim minimum 35 kiloMasallah cnm ya size ...
Bole duydukca sasirip cesaretleniyorum sen nasil vermistin
Kiz ilk hedefim 70 asil istedigim kilo 55-50 yani bi 30 kilo vermem lazom :)beraberiz yanimaşallah sanada canım vermen gereken sadece 12 kilo benim minimum 35 kilo
Ben ilk hedef diye 55 koydum kafama canım :)Kiz ilk hedefim 70 asil istedigim kilo 55-50 yani bi 30 kilo vermem lazom :)beraberiz yani
Ilk hedefini yuksek tutarsan cabuk birakirsin diyeti bence ilk hedefin daha kucuk olmali ki verdikce motivasyonun artsin benim gibi ben 87 den 82ye dustumu gorunce motivasyonum artti 5 gunde yada bir haftada 5 kilo verdiren diyetleri arastirirken kendiliginden 5 kilo vermisim boylece motivasyonum artti simdiki ilk hedefim 70 oldu cunki evlendigim de 73 tum ve alipta bi kere bile giymedigim 3 elbisem var etiketi ustunde duruoBen ilk hedef diye 55 koydum kafama canım :)
o zaman bende ilk 80 diyorum. sonra sonra küçültürüm bu bünyeyiIlk hedefini yuksek tutarsan cabuk birakirsin diyeti bence ilk hedefin daha kucuk olmali ki verdikce motivasyonun artsin benim gibi ben 87 den 82ye dustumu gorunce motivasyonum artti 5 gunde yada bir haftada 5 kilo verdiren diyetleri arastirirken kendiliginden 5 kilo vermisim boylece motivasyonum artti simdiki ilk hedefim 70 oldu cunki evlendigim de 73 tum ve alipta bi kere bile giymedigim 3 elbisem var etiketi ustunde duruo
Bir pembe pantalonum onunda etiketi ustunde var
Iki kere giydigim severek aldigim kot pantalonum ve bir kere giydigim kot gomlegim ilk hedefim onlarin icine girmek sende bi kiyafet belirle onun icine girmek icin hedef olsun sanasonra dahada kucuk kiyafetlere konsantre olursun bence iyi olanda bu basardikca konstren cesaretin artar degilmi? Simdi 30 kili vermem lazim diye uzulecegine daha az bi kilo dusun ki gozunde gittikce dag gibi buuumesin :)
80-75 arasi tut ki basardikca motivasyonun artsino zaman bende ilk 80 diyorum. sonra sonra küçültürüm bu bünyeyi
ben küçükkende kiloluydum canım :)Ben hem saglik hem istedigimkiyafetleri alabilmek giyebilmek hemde saglikli bir hamileleik gecirmek icin vermek istiyorum .suan tekrar bu kilo ile hamile kalsam 110 120 kilo ile dogum yaparim ve benim hayatta en cok korktugum sey 90li kololarin ustune cikmak benim bi arkadasim ben 16 yaslarindayken 96 kiloydu ve cok rahatsizdi kilosundan boyu uzun olmasina ragmen.. simdi gecmis yillarimi ozluyorum ilk okil yillarinda cok zayiftim orta ojul yillarinda almaya basladim ortakul sonunda kilom 53 falandi ki dusun ilk okul uillarimda ne kadr zayif oldugumu hatta birinci sinifta kilom 16ydi ki ilk okul ogretmenim kilo almasi lazm doktora goturun demisti aileme .
Sonra 3uncu sinifta hastalandim 5 gun hastanede yattim serumlar falan derken kilo almistim. Orta okuldada apandist rahatsizlihi yuzunden serumlar igneler epey bi kilo aldim ve bidahada veremedim ustune aldim 7-8 yil once 53 ken 87 ye cimistim tam 34 kilo almisim ve simdi napicam bu 34 kilo ya bay bay demek icin ugrasicam :)
maşallah sana :)80-75 arasi tut ki basardikca motivasyonun artsin
Ilk hedefim:70
Ikinci hedefim:65-60
Ucuncu hedefim :55-50
Basarana kadar durmak yok :)
Olsun cnm en azindan benim gibi dert etmiosun kucuklugunu ben cok zayiftim ve keske o yillarima donsem ve bidaha hic kilo almasam diyordum.ben küçükkende kiloluydum canım :)
Sadece bana masallaj deil sanada masallah hedefin cok guzel ve bu hedefe eminim ulasacaksin :)maşallah sana :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?