97 kiloyla tekrar basliyorumm

Öğle yemeğim kahvaltilikti kizlar
3 siyah zeytin
3 yesil zeytin
Domates
Salatalik
Biraz omlet
1 dilim peynir
Yarim pogaca yedim
Su icmemi engelliyor diye cay icmiyorum artik
Çok güzel gayet iyi akşamda hafif yersin ama doğadan 9 lu çayı tavsiye ederim müthiş idrara cikariyo oda ödem atiyo

canım şuanda kaç kilosun

Ozmn karatay duyeti bizi bekler :) saol cnm

Ara ogunumu ve ogle yemegim ayni sekil yedim ogle yemegimde yine baharatlar kullandim kekik pul biber karabiber kofte baharati sari bisiydi yeni bahar gibi dere otu kirmizi toz biber ile baharatlandirdim...
Bir 50 gibi egzersiz yapmaya basladim 100 ip atlar gibi atladim 10 mekik cektim 30 sag baseni calistiran 30 sol baseni calistiran (lisede bayan beden ogretmenimizin ben bole sıkılastitirdim basenleri dedigi hareketi yaptim) o 25 le baslamis ustelik ben 30 la basladim 30 dan sonrasini zaten yapamiosun cok zor. Diger ismini bilnedigim saga sola donus yere uzanma kalkma hareketlerini yaptim. 10 dakikada hareketli muzikler acip dans ettim 2 .20de sporum bitti cunki annem aradi yarim saat hareket yapmis oldum baya terledim ve hafiflemis his ettim kendimi :)

Ben ilk hedef diye 55 koydum kafama canım :)
Ilk hedefini yuksek tutarsan cabuk birakirsin diyeti bence ilk hedefin daha kucuk olmali ki verdikce motivasyonun artsin benim gibi ben 87 den 82ye dustumu gorunce motivasyonum artti 5 gunde yada bir haftada 5 kilo verdiren diyetleri arastirirken kendiliginden 5 kilo vermisim boylece motivasyonum artti simdiki ilk hedefim 70 oldu cunki evlendigim de 73 tum ve alipta bi kere bile giymedigim 3 elbisem var etiketi ustunde duruo
Bir pembe pantalonum onunda etiketi ustunde var
Iki kere giydigim severek aldigim kot pantalonum ve bir kere giydigim kot gomlegim ilk hedefim onlarin icine girmek sende bi kiyafet belirle onun icine girmek icin hedef olsun sana sonra dahada kucuk kiyafetlere konsantre olursun bence iyi olanda bu basardikca konstren cesaretin artar degilmi? Simdi 30 kili vermem lazim diye uzulecegine daha az bi kilo dusun ki gozunde gittikce dag gibi buuumesin :)

o zaman bende ilk 80 diyorum. sonra sonra küçültürüm bu bünyeyi

Ben hem saglik hem istedigimkiyafetleri alabilmek giyebilmek hemde saglikli bir hamileleik gecirmek icin vermek istiyorum .suan tekrar bu kilo ile hamile kalsam 110 120 kilo ile dogum yaparim ve benim hayatta en cok korktugum sey 90li kololarin ustune cikmak benim bi arkadasim ben 16 yaslarindayken 96 kiloydu ve cok rahatsizdi kilosundan boyu uzun olmasina ragmen.. simdi gecmis yillarimi ozluyorum ilk okil yillarinda cok zayiftim orta ojul yillarinda almaya basladim ortakul sonunda kilom 53 falandi ki dusun ilk okul uillarimda ne kadr zayif oldugumu hatta birinci sinifta kilom 16ydi ki ilk okul ogretmenim kilo almasi lazm doktora goturun demisti aileme .
Sonra 3uncu sinifta hastalandim 5 gun hastanede yattim serumlar falan derken kilo almistim. Orta okuldada apandist rahatsizlihi yuzunden serumlar igneler epey bi kilo aldim ve bidahada veremedim ustune aldim 7-8 yil once 53 ken 87 ye cimistim tam 34 kilo almisim ve simdi napicam bu 34 kilo ya bay bay demek icin ugrasicam :)

ben küçükkende kiloluydum canım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…