Canım Allah kolaylık versin . Bilinçaltı kodlama ilgimi çeken bir konu, bana göre durum şöyle ;yok gülüm yeni değil işin aslı ben diyeti hayatımdan çıkarmayı başardığım zaman kilo veriyorum benim troid bezim yok ilaçla meto çalışıyor o da zorla 2015 in ocak ayı başı 111 dim ağustos sonu en son 97.4 ü gördüm sonrada geri şiştim troid bezi ameliyatını yapan doktor bana kilo veremezsin almaya devam edersen gel mide ameliyatı yapalım dedi tam 9 ay boyunca toplasan 2 çay tabağı kadar etmeyen en küçük boy tabakla yemek yedim baktım ben hala kilo vermiyorum demek ki yemekle ilgisi yok diyip zihin altını beynin işleyişini araştırmaya giriştim sonunda kilo vermenin zihin altıyla alakalı olduğunu kesinlikle çözdüm de devam edemedim olumlama cümleleri yapıp acıkınca ye tam doymadan bırak metoduna
vermişsin gülüm yine de 97 ile başlamışdın şimdi 95 sin 2 kilonun hepsi yağsan gittiyse süper yağ kütle olarak çok yer kaplar 2 kilo az gibi gelse de hepsi yağdan olunca acayip fark olur
Neden canımmya bişeyde yediğin yok.hormon testlerini faln almşmydn daha önce. Senin şişlik bence şu aslı ablanın dediği damlayı al bakalım canmGünaydinn kilo almisim cook morelim bozulduuu niyee yaa niye aldim
95.400 olmusumm
Neden canımmya bişeyde yediğin yok.hormon testlerini faln almşmydn daha önce. Senin şişlik bence şu aslı ablanın dediği damlayı al bakalım canm
yokk sakın bırakmak yok..bu dyeti denesene canm sende.hergün vermeyebiliyr insan canm bu normal aldğn grmda ödem olabilir.adet döneminde falanmısın?Bende bunu anlamiyorumm
aksam illaki ellim ayagim titricek bayilcak gibi olcamki kilo vereyimm
Ciktimki wc ye acayip morelim bozulduu hic hirs mirsda kalmadii hep böyle oluyor yaaaa
Hayır cnm 89 90 arası gidip geliyor yapışmış üstümeHımm iyi aman başka birşey olmasında canım .. Ee kilo verdin mi ??
Patates dyetnden sonra kilo aldnmı?Hayır cnm 89 90 arası gidip geliyor yapışmış üstüme
o kilo değil kızz bu gün suyu arttırmaya çalış her yemekten yarım saat -20 dk önce 2 bardak suyu oturarak yudum yudum iç 1 gr tuz 1 bardak kadar su tutar ödem yapar ben dün akşam oğlumla film izlerken 1 kase çekirdek çitledim sabah nerdeyse 1 kilo fazla çıktım hiç üzülmedim çünkü çekirdeğin tuzundan su tuttum biliyorum bu gün bol suyla atıcam onuGünaydinn kilo almisim cook morelim bozulduuu niyee yaa niye aldim
95.400 olmusumm
çok varr çekim yasası işliyor gülüm düşüncelerin bile enerjisi var ne düşünürsen mıknatıs gibi onu çekersin benzer enerjiler birbirini mutlaka çeker:)Canım Allah kolaylık versin . Bilinçaltı kodlama ilgimi çeken bir konu, bana göre durum şöyle ;
Pozitif düşünceler kesinlikle insanı etkiliyor nedenide ...
Gün boyu duaların kabul olduğu saatler var , biz hep pozitif düşünürsek bu dua yerine geçip kabul oluyor.. O zaman olumlu şeyler oluyor.. Ben çok denemişimdir.. Gençliğimden beri.. Mesela gençken cüzdanımda çok az param olurdu ama ben bitsede yenisini nasip eder Allah diye düşünürdüm ve gerçekden hiçde bitmezdi param .. Ufak tefek çok örnekler var bunun gibi.. Sende kendinden örnekler varsa bu konuda paylaşırsan severek okuruz canım :)
yokk sakın bırakmak yok..bu dyeti denesene canm sende.hergün vermeyebiliyr insan canm bu normal aldğn grmda ödem olabilir.adet döneminde falanmısın?
canoom sen neler sormuşsun öyle bu kız redbul mu içiyor kabızlık ilaçlarıyla mı uğraşıyor amanınnnHayırlı sabahlar kızlar , Cankızz üzülme hayatım o kesinlikle ödemdir.. Hergün bu saatte mi tartılıyorsun oda önemli daha geç tartılıyorsan farklı çıkması normal .. Yani mesela 3 saat sonra tartılsaydın belki daha az çıkabilirdin ..
Kuzum kaçamak yapmadığına göre elbet gidecek.. İçtiğin kabız ilaçlarıda bazıları ödem yapabiliyormuş .. Hiç moral bozmak yok canım .. Canım şu Redbull' u günde kaç tane içiyorsun?? Acaba oda mı ödem yapıyor ?? Dün en son saat kaçda içtin mesela ??
Hırs kalmadı lafını duymak istemiyorum Cankız lütfen ablacığım ya, komşu kadının sana dediklerini hatırla.. Ne öele hemen artı çıktım diye mi pes etcen ... Kız ben bir ara kilom kilitlendi 2 ay veremedim hiç ama pes etmedim sonra tekrar normale dönmüşdü ki sende böyle bir sorun da yok .. Sadece ödem.. Bugün maydonoz ye, demleme yeşilçay iç atarsın inş.. Tuzuda mümkün olduğunca az kıllanmaya bak tatlımBende bunu anlamiyorumm
aksam illaki ellim ayagim titricek bayilcak gibi olcamki kilo vereyimm
Ciktimki wc ye acayip morelim bozulduu hic hirs mirsda kalmadii hep böyle oluyor yaaaa
Tebrikler kuzum güzel kilo vermişsin canım :)Bu arada benmde bugün sadece 400. gr gitti.95.oo oldm
Tamam yaz tatlım bizde faydalanalım :) örneklendirme yapabilirsen daha da güzel olur hatta :)çok varr çekim yasası işliyor gülüm düşüncelerin bile enerjisi var ne düşünürsen mıknatıs gibi onu çekersin benzer enerjiler birbirini mutlaka çeker:)
geniş zaman da yazarım fazlasını
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?