97 kiloyla tekrar basliyorumm

Canım Allah kolaylık versin . Bilinçaltı kodlama ilgimi çeken bir konu, bana göre durum şöyle ;
Pozitif düşünceler kesinlikle insanı etkiliyor nedenide ...
Gün boyu duaların kabul olduğu saatler var , biz hep pozitif düşünürsek bu dua yerine geçip kabul oluyor.. O zaman olumlu şeyler oluyor.. Ben çok denemişimdir.. Gençliğimden beri.. Mesela gençken cüzdanımda çok az param olurdu ama ben bitsede yenisini nasip eder Allah diye düşünürdüm ve gerçekden hiçde bitmezdi param .. Ufak tefek çok örnekler var bunun gibi.. Sende kendinden örnekler varsa bu konuda paylaşırsan severek okuruz canım :)

Hayırlı geceler canlarım bende gidiyim artık , Cankız geç geldin ayol, hadi yarın görüşürüz inş :)) öğlende dışarda işlerim olacak merak etmeyin, gitmeden uğramaya çalışırım ama, bol eksiler görelim sabah hepimizde inş.. :*

Neden canımmya bişeyde yediğin yok.hormon testlerini faln almşmydn daha önce. Senin şişlik bence şu aslı ablanın dediği damlayı al bakalım canm

Bende bunu anlamiyorumm
aksam illaki ellim ayagim titricek bayilcak gibi olcamki kilo vereyimm
Ciktimki wc ye acayip morelim bozulduu hic hirs mirsda kalmadii hep böyle oluyor yaaaa

Bende bunu anlamiyorumm
Ciktimki wc ye acayip morelim bozulduu hic hirs mirsda kalmadii hep böyle oluyor yaaaa
yokk sakın bırakmak yok..bu dyeti denesene canm sende.hergün vermeyebiliyr insan canm bu normal aldğn grmda ödem olabilir.adet döneminde falanmısın?

Günaydinn kilo almisim cook morelim bozulduuu niyee yaa niye aldim
95.400 olmusumm
o kilo değil kızz bu gün suyu arttırmaya çalış her yemekten yarım saat -20 dk önce 2 bardak suyu oturarak yudum yudum iç 1 gr tuz 1 bardak kadar su tutar ödem yapar ben dün akşam oğlumla film izlerken 1 kase çekirdek çitledim sabah nerdeyse 1 kilo fazla çıktım hiç üzülmedim çünkü çekirdeğin tuzundan su tuttum biliyorum bu gün bol suyla atıcam onu
kilo vermeye çalışırken hep yağ un şeker kısılır tuzu azaltmak pek uygulanmaz hiiç canını sıkma gülüm su iç hem sıkıntım hem ödemin gitsin

çok varr çekim yasası işliyor gülüm düşüncelerin bile enerjisi var ne düşünürsen mıknatıs gibi onu çekersin benzer enerjiler birbirini mutlaka çeker:)
geniş zaman da yazarım fazlasını

Hayırlı sabahlar kızlar , Cankızz üzülme hayatım o kesinlikle ödemdir.. Hergün bu saatte mi tartılıyorsun oda önemli daha geç tartılıyorsan farklı çıkması normal .. Yani mesela 3 saat sonra tartılsaydın belki daha az çıkabilirdin ..

Kuzum kaçamak yapmadığına göre elbet gidecek.. İçtiğin kabız ilaçlarıda bazıları ödem yapabiliyormuş .. Hiç moral bozmak yok canım .. Canım şu Redbull' u günde kaç tane içiyorsun?? Acaba oda mı ödem yapıyor ?? Dün en son saat kaçda içtin mesela ??

Bende bugün 74,800 geldim , düne göre +300 ama hiç üzülmüyorum, dün ekmekçik yemişdim sabah iki tane ve peynirim fazla kaçmışdı.. Napalım bazen vercez bazen alcaz bazen durcaz bu iş böyle kuzum.. Bugün kendime ceza Ananas yiycem sadece :))

canoom sen neler sormuşsun öyle bu kız redbul mu içiyor kabızlık ilaçlarıyla mı uğraşıyor amanınnn

Bende bunu anlamiyorumm
Hırs kalmadı lafını duymak istemiyorum Cankız lütfen ablacığım ya, komşu kadının sana dediklerini hatırla.. Ne öele hemen artı çıktım diye mi pes etcen ... Kız ben bir ara kilom kilitlendi 2 ay veremedim hiç ama pes etmedim sonra tekrar normale dönmüşdü ki sende böyle bir sorun da yok .. Sadece ödem.. Bugün maydonoz ye, demleme yeşilçay iç atarsın inş.. Tuzuda mümkün olduğunca az kıllanmaya bak tatlım

çok varr çekim yasası işliyor gülüm düşüncelerin bile enerjisi var ne düşünürsen mıknatıs gibi onu çekersin benzer enerjiler birbirini mutlaka çeker:)
geniş zaman da yazarım fazlasını
Tamam yaz tatlım bizde faydalanalım :) örneklendirme yapabilirsen daha da güzel olur hatta :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…