kabızlık için her sabah ılıksuya limon sık 5-6 damla onu iç ben fibromiyalji hastasıyım senelerdir kronik kabızlık çekiyorum 2haftadır hem akşam çay sonrası limonlu su içiyorum hem sabah şükür artık çok büyük sıkıntı çekmiyorumYok cnm daha var adetime
ama biktim artik yaa
Anam şikayet gibi oldu kız :)canoom sen neler sormuşsun öyle bu kız redbul mu içiyor kabızlık ilaçlarıyla mı uğraşıyor amanınnn
şimdi benimkiler tepemde biri geliyor biri gidiyor o yüzden geniş zaman da yazayım dedim baba oğul tatil evdeler ya artık birinin anne birinin ekim demeleri bitmez:)))Tamam yaz tatlım bizde faydalanalım :) örneklendirme yapabilirsen daha da güzel olur hatta :)
önce korkut sonra bilgiyi ver heheheh filmlerdeki kötü adamlar gibi oldumAnam şikayet gibi oldu kız :)
Kız sende ne yazcaksan yazsaydın anam :) kızı korkutcan daha bi şimdi şekerim :))
Müsait olunca yazarsın tatlım :) zaten sabah sabah hepimizin işleri var :)şimdi benimkiler tepemde biri geliyor biri gidiyor o yüzden geniş zaman da yazayım dedim baba oğul tatil evdeler ya artık birinin anne birinin ekim demeleri bitmez:)))
Hee valla ben bile burdan korktum anamönce korkut sonra bilgiyi ver heheheh filmlerdeki kötü adamlar gibi oldum
tam yazarken tel çaldı içerden eşim çay istedi yarım yazıp yolladım gülüm
Tşkler canım benimm.bugünde yapmayı düşünüyorum yarına Allah kerim.şu 94 ü görmeliyim tartıda sinirim bozlduTebrikler kuzum güzel kilo vermişsin canım :)
Pro diyetin bitti şimdi normale geçiceksin demi :)
o kilo değil kızz bu gün suyu arttırmaya çalış her yemekten yarım saat -20 dk önce 2 bardak suyu oturarak yudum yudum iç 1 gr tuz 1 bardak kadar su tutar ödem yapar ben dün akşam oğlumla film izlerken 1 kase çekirdek çitledim sabah nerdeyse 1 kilo fazla çıktım hiç üzülmedim çünkü çekirdeğin tuzundan su tuttum biliyorum bu gün bol suyla atıcam onu
kilo vermeye çalışırken hep yağ un şeker kısılır tuzu azaltmak pek uygulanmaz hiiç canını sıkma gülüm su iç hem sıkıntım hem ödemin gitsin
Hayırlı sabahlar kızlar , Cankızz üzülme hayatım o kesinlikle ödemdir.. Hergün bu saatte mi tartılıyorsun oda önemli daha geç tartılıyorsan farklı çıkması normal .. Yani mesela 3 saat sonra tartılsaydın belki daha az çıkabilirdin ..
Kuzum kaçamak yapmadığına göre elbet gidecek.. İçtiğin kabız ilaçlarıda bazıları ödem yapabiliyormuş .. Hiç moral bozmak yok canım .. Canım şu Redbull' u günde kaç tane içiyorsun?? Acaba oda mı ödem yapıyor ?? Dün en son saat kaçda içtin mesela ??
bunu diyerek cidden kilo vermeyi zorlaştırıyorsun gülüm beyne doğru mesajları vermek çok önemli sen kilo vermek zor dediğinde zihin altın sorgulamaz direk uygular acından ölecek bile olsan kilo vermene engel olurYa haklisin cnm ama elimde degil sinir oluyorumm üzülüyorumm keske önceleri dikkat etseymisim kilo almak cok kolayda vermesii coook zorr
Bu arada benmde bugün sadece 400. gr gitti.95.oo oldm
Günaydinn kilo almisim cook morelim bozulduuu niyee yaa niye aldim
95.400 olmusumm
bunu diyerek cidden kilo vermeyi zorlaştırıyorsun gülüm beyne doğru mesajları vermek çok önemli sen kilo vermek zor dediğinde zihin altın sorgulamaz direk uygular acından ölecek bile olsan kilo vermene engel olur
kilo almaya çalışanların topiklerine göz attın mı hiç ya da tanıdığın kilo alamadığı için ağlayan evde sürekli baskı gören birileri var mı onlarda da bizde de hep aynı şey biz ya kilo veremezsek bu yediğimiz kilo yaparsa endişesi onlarda ya kilo alamazsam bu yediklerim de bana yaramaz kilo alamazsam düşüncesi var önce bu korku ve düşünceleri değiştirmemiz lazım
çok mu az yiyorsun acabaTmm haklisin dogru söylüyorsun
ama ben hic kacamak yapmadim
yürüyüste yaptim ac yattim suyuda 3litre iciyorum nerde yanlis yapiyorum ben ya
Günaydın hanımlar. Ahh ahh size ne kadar çok kızıyorum, bilemezsiniz elimde değil. Öncelikle kilo vermek sabır işi bunu hepimiz biliyoruz. Diyetinizi bozmadığınızı spor yaptığınızı biliyorsunuz ama hergün tartılıyorsunuz. Her gün tartılmak ve kiloda bir artı bir eksi çıktığını görmek çok sinir bozucu. Hatta diyetten vazgeçmeye bile sebep olabilecek bir davranış. Canlarım gözünüzü seveyim her gün tartılmayın. Biraz sabredip haftada bir tartılın. Cankiz seni varyaaaaa elime alıp bir güzel dövcem derler ya... İşte bendeeee seni elime alıp, bir güzel evire çevire kilo verdirmek istiyorum.
Sen gerçekten kilo vermeyi çok istiyorsun, bu kadar isteyipte yapamıycağın hiç bir şey olamaz inan bana. Nolur hergün tartılma sen elinden geleni yap göreceksin, rabbim hiç bir emeğin sonunu boşa çıkartmaz. Pes etmek yok baktın kiloda artış mı gördün? O zaman daha sıkı sarılcaksın diyetine. Hiç moralini bozma olurmu kıyamam
Senin boyun kaçtı?
çok mu az yiyorsun acaba
ben bazen daldırıp kendimi diyet modunda buluyorum o zaman hep artı çıkıyorum
Tmm haklisin dogru söylüyorsun
ama ben hic kacamak yapmadim
yürüyüste yaptim ac yattim suyuda 3litre iciyorum nerde yanlis yapiyorum ben ya
benim yazmama gerek kalmadı canımcım sen yazmışsın zaten 1 öğün yemeyle zayıflayamaz sadece bedenin dengesini bozarCankiz seninle özel ilgilenmek istiyorum ben, sende kabul edersen. Burdaki kilo mağduru olan herkesi çok sevdim, ama senin kilo vermeyi bu kadar çok istemen beni sana yardımcı ve destek olmaya zorluyor.
Cankiz eğer kabul edersen şöyle yapalım. Sen mesela yarınki yemeyi düşündüğün şeyleri bugünden yaz, onun üstünden tartışıp yarınki menünü belirleyelim. Kilo vermek isteyen bir insanın yapacağı en büyük yanlışlardan birisi de 1 öğün beslenmek ve aç kalmak. Bu işin sırrı az yemek ama sık yemek. Günde en az 3 öğün yapman lazım canım.
benim yazmama gerek kalmadı canımcım sen yazmışsın zaten 1 öğün yemeyle zayıflayamaz sadece bedenin dengesini bozar
sen cankızı zayıflar bende takipte olucam belki bana da yarayan bişeyler öğrenirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?