97 kiloyla tekrar basliyorumm

Yok cnm daha var adetime
ama biktim artik yaa
kabızlık için her sabah ılıksuya limon sık 5-6 damla onu iç ben fibromiyalji hastasıyım senelerdir kronik kabızlık çekiyorum 2haftadır hem akşam çay sonrası limonlu su içiyorum hem sabah şükür artık çok büyük sıkıntı çekmiyorum
gellim redbull a yaaav bacım enerjiye mi ihtiyacın var halsiz yorgun musun o zaman hurma ye ceviz ye 2 şer tane öyle kalbi nabzı arttırıp ritmini etkileyen şeylerden uzak dur yazık daha gencecik kızsın

Tamam yaz tatlım bizde faydalanalım :) örneklendirme yapabilirsen daha da güzel olur hatta :)
şimdi benimkiler tepemde biri geliyor biri gidiyor o yüzden geniş zaman da yazayım dedim baba oğul tatil evdeler ya artık birinin anne birinin ekim demeleri bitmez:)))

Anam şikayet gibi oldu kız :)
Kız sende ne yazcaksan yazsaydın anam :) kızı korkutcan daha bi şimdi şekerim :))
önce korkut sonra bilgiyi ver heheheh filmlerdeki kötü adamlar gibi oldum
tam yazarken tel çaldı içerden eşim çay istedi yarım yazıp yolladım gülüm

Ya haklisin cnm ama elimde degil sinir oluyorumm üzülüyorumm keske önceleri dikkat etseymisim kilo almak cok kolayda vermesii coook zorr

Evet abla ayni saate ayni yerde tartiliyorum
redbullu icmiyorum cok sekerli diye icsem yazardim ztn menümde
ya sadece buraya yazdiklarimi yiyorum yemin ederim hic kacamak yapmadim acayip morelim bozulduu bosuna yapiyormusum gibime geliyor
ayaklarim agridigi halde yürüyüste yaptim yapiyorumda ama tik yok

Ya haklisin cnm ama elimde degil sinir oluyorumm üzülüyorumm keske önceleri dikkat etseymisim kilo almak cok kolayda vermesii coook zorr
bunu diyerek cidden kilo vermeyi zorlaştırıyorsun gülüm beyne doğru mesajları vermek çok önemli sen kilo vermek zor dediğinde zihin altın sorgulamaz direk uygular acından ölecek bile olsan kilo vermene engel olur
kilo almaya çalışanların topiklerine göz attın mı hiç ya da tanıdığın kilo alamadığı için ağlayan evde sürekli baskı gören birileri var mı onlarda da bizde de hep aynı şey biz ya kilo veremezsek bu yediğimiz kilo yaparsa endişesi onlarda ya kilo alamazsam bu yediklerim de bana yaramaz kilo alamazsam düşüncesi var önce bu korku ve düşünceleri değiştirmemiz lazım

Günaydinn kilo almisim cook morelim bozulduuu niyee yaa niye aldim
95.400 olmusumm

Günaydın hanımlar. Ahh ahh size ne kadar çok kızıyorum, bilemezsiniz elimde değil. Öncelikle kilo vermek sabır işi bunu hepimiz biliyoruz. Diyetinizi bozmadığınızı spor yaptığınızı biliyorsunuz ama hergün tartılıyorsunuz. Her gün tartılmak ve kiloda bir artı bir eksi çıktığını görmek çok sinir bozucu. Hatta diyetten vazgeçmeye bile sebep olabilecek bir davranış. Canlarım gözünüzü seveyim her gün tartılmayın. Biraz sabredip haftada bir tartılın. Cankiz seni varyaaaaa elime alıp bir güzel dövcem derler ya... İşte bendeeee seni elime alıp, bir güzel evire çevire kilo verdirmek istiyorum.
Sen gerçekten kilo vermeyi çok istiyorsun, bu kadar isteyipte yapamıycağın hiç bir şey olamaz inan bana. Nolur hergün tartılma sen elinden geleni yap göreceksin, rabbim hiç bir emeğin sonunu boşa çıkartmaz. Pes etmek yok baktın kiloda artış mı gördün? O zaman daha sıkı sarılcaksın diyetine. Hiç moralini bozma olurmu kıyamam

Senin boyun kaçtı?

yavaş yavaş beynimize format atıp inançlarımızı değiştiricez
ilk olarak kilo vermek kelimesini diyet kelimesini unut onun yerine sağlıklı beslenme ve zayıflama kelimelerini kullan

Tmm haklisin dogru söylüyorsun
ama ben hic kacamak yapmadim
yürüyüste yaptim ac yattim suyuda 3litre iciyorum nerde yanlis yapiyorum ben ya

Gell evire cevire zayiflat kiz beni :)
Aslinda haklisin her pazar günü tartilsam daha iyi olur yoksa bozcam bu sinirle
hem böylelikle hafta sonu diyede salmam kendimi tmm kiz her pazar tartilcam artik
boyum 1.60fln tam bilmiyorum canim
artik biktim benimle dalga gecen insanlardan biranönce zayiflayip onlara göstermek istiyorumm

Tmm haklisin dogru söylüyorsun
ama ben hic kacamak yapmadim
yürüyüste yaptim ac yattim suyuda 3litre iciyorum nerde yanlis yapiyorum ben ya

Cankiz seninle özel ilgilenmek istiyorum ben, sende kabul edersen. Burdaki kilo mağduru olan herkesi çok sevdim, ama senin kilo vermeyi bu kadar çok istemen beni sana yardımcı ve destek olmaya zorluyor.

Cankiz eğer kabul edersen şöyle yapalım. Sen mesela yarınki yemeyi düşündüğün şeyleri bugünden yaz, onun üstünden tartışıp yarınki menünü belirleyelim. Kilo vermek isteyen bir insanın yapacağı en büyük yanlışlardan birisi de 1 öğün beslenmek ve aç kalmak. Bu işin sırrı az yemek ama sık yemek. Günde en az 3 öğün yapman lazım canım.

benim yazmama gerek kalmadı canımcım sen yazmışsın zaten 1 öğün yemeyle zayıflayamaz sadece bedenin dengesini bozar
sen cankızı zayıflar bende takipte olucam belki bana da yarayan bişeyler öğrenirim

benim yazmama gerek kalmadı canımcım sen yazmışsın zaten 1 öğün yemeyle zayıflayamaz sadece bedenin dengesini bozar
sen cankızı zayıflar bende takipte olucam belki bana da yarayan bişeyler öğrenirim

İnşallah hep birlikte zayıflıycaz. Bilmediklerimizi birbirimizden öğrencek ve destek olacağız. Aç kalınca vücut kendisini korumaya alıyor. Metabolizma diyorki hımm bu kadın bana yemek vermiyor o zaman ben kendimi korumaya alayım ve daha yavaş çalışayım yoksa etimden sütümden yağımdan eksilcek diyor. Metabolizma denilen lanet şey çok gıcık ve bizim iyiliğimizi isteyen birşey değil, hep kendisini düşünüyor. Biz ne yapcaz az ama sıkça ona birşeyler vercezki onu kandıralım.
O zaman metabolizma diyecekki tamam yemek geliyor nasılsa, ben çalışmaya devam edeyim... Derkeeeen metabolizmayı ne kadar çalıştırırsak kilolarda o kadar hızlı gitcek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…