evet az yemek hatta uzun süre bedeni aç bırakmak en büyük hata bunu bilsekte bazen unutuyoruz ya da dikkat etmiyoruzİnşallah hep birlikte zayıflıycaz. Bilmediklerimizi birbirimizden öğrencek ve destek olacağız. Aç kalınca vücut kendisini korumaya alıyor. Metabolizma diyorki hımm bu kadın bana yemek vermiyor o zaman ben kendimi korumaya alayım ve daha yavaş çalışayım yoksa etimden sütümden yağımdan eksilcek diyor. Metabolizma denilen lanet şey çok gıcık ve bizim iyiliğimizi isteyen birşey değil, hep kendisini düşünüyor. Biz ne yapcaz az ama sıkça ona birşeyler vercezki onu kandıralım.
O zaman metabolizma diyecekki tamam yemek geliyor nasılsa, ben çalışmaya devam edeyim... Derkeeeen metabolizmayı ne kadar çalıştırırsak kilolarda o kadar hızlı gitcek
Canım ben 86 kiloydum. 1 ay önce kesin ve net zayıflama kararı aldıktan sonraaa yani 15 Nisan dan beri yediklerime dikkat ederek ve birazda sporla destekleyerek 6 kilo verdim. Şuanda 80 kiloyum ve boyumla orantılı kiloyu yakalayana kadar Allah ın da izniyle devam bırakmak yok.
maşallahCanım ben 86 kiloydum. 1 ay önce kesin ve net zayıflama kararı aldıktan sonraaa yani 15 Nisan dan beri yediklerime dikkat ederek ve birazda sporla destekleyerek 6 kilo verdim.
maşallah
çok güzel zayıflamışsın tebrikler canım ben 1.5 senedir al ver al ver derken sonuç 11 kilo alıp verdiklerimi de saysam şimdiye 20 küsür kiloyu çoktan vermiş olurdum benim troid bezim yok ömür boyu d vitamini b12 iğnesi ve troid ialcı kullanmam gerekiyor yediklerimi kısınca üstüne birde demir ilacı magnezyum (tadı iğrenç midem bulanıyor ) kullanmam gerekti
magnezyumu yarıda bıraktım heheheh fibromiyalji denen bi hastalığım varmış onu da 6-7 ay önce öğrendim kaslarda şişme ve ağrı yapıyor bazen bacaklarımda bazen midenin yanlarda genelde de boyun omuz sırtta en kötüsü de kronik kabızlık yapması...onun ilaçları da kafa yapıyordu dengem kalmıyordu ve tedavisi yok mecbur ömür boyu çekicem egzersizle kasları güçlendirmek ağrıları azaltıyormuş kol ve sırt kaslarımı güçlendirmek için egzersiz yapıyordum 2 aydır yapmıyordum bu gün tekrar başlıyorum
ben kararlıyım ne olursa olsun ben sonun da sağlıklı ideal bedenimde olucam doğuştan şişman olup sonradan obez olsam da obez ölmeyeceğiiiimmm
kesinlikle bir şeyi gerçekten ama gerçekten istersen sonunda mutlaka kazanırsın boşa dememişlerTeşekkür ederim canım. İnşallah herkes dilediği sağlıklı kilosuna ulaşır. Kesin kararlı olup, istikrarlı adımlarla devam edince kilo veriliyor. Zamanla neler yiyebileceğinin de mantığını çözüyorsun ve kilolara elveda diyorsun. Bende de Polikistik Over var yani hormon bozukluğu... Belki benim uyguladığım beslenme yöntemi ile normal bir kadın 8 kilo bile verebilirdi bir ayda. Ama bu rahatsızlık Polikistik Over hastalarının kilo vermesini zorlaştırıyor. Biz yeterki isteyelim ve mücadele edelim kurtulcaz kilo illetinden
Cankiz seninle özel ilgilenmek istiyorum ben, sende kabul edersen. Burdaki kilo mağduru olan herkesi çok sevdim, ama senin kilo vermeyi bu kadar çok istemen beni sana yardımcı ve destek olmaya zorluyor.
Cankiz eğer kabul edersen şöyle yapalım. Sen mesela yarınki yemeyi düşündüğün şeyleri bugünden yaz, onun üstünden tartışıp yarınki menünü belirleyelim. Kilo vermek isteyen bir insanın yapacağı en büyük yanlışlardan birisi de 1 öğün beslenmek ve aç kalmak. Bu işin sırrı az yemek ama sık yemek. Günde en az 3 öğün yapman lazım canım.
çok güzel düzen tutturmuşsun sen sana neyin iyi geldiğini biliyorsun düzenli yemek :))Benim kilo almama sebep olan şey. Ben her öğün aynı şeyle beslenmek istemiyordum ve ne yalan söyleyim çok tembellik ediyordum. Benim kendi annem alt katımda oturuyor, annem yemek yapardı bende beğenirsem 1 öğün onu yerdim yanında 1 bütün ekmekle birlikte. Sonra diğer öğün aynı şeyi yemek istemediğimden çikolata cips bisküvi gibi şeyleri yer kendimi zehirlerdim. Su içmezdim, su yerine kola veya soda vb. şeyler tüketirdim. Annemin yemeğini beğenmezsem o günü full abur cuburla geçirirdim, yada bir koca bütün ekmekle tost veya bir bütün ekmek arasına domates peynir koyardım. Aman Allah ım, ben bu yediklerimi düşününce 150 kilo olmadıysam bu bana Allah ın bir hikmeti yani
Şimdi hergün 2-3 çeşit yemeğimi hemen sabahtan yapıyorum. Bir gün sonra yiyeceğim şeyi, bir gün önceden planlıyorum.
Her yemeğin yanına mutlaka salata yapıyorum. Acıkmadan önce yemeğim hazır olmuş oluyor ki benim huyum pistir. Biraz acıkınca gözüm dönüyor ve aklıma o sağlıksız şeylerden yemek geliyor. Yemek saatlerim belli acıkcağım saati bildiğimden o saatte yemeğimi önüme koymuş oluyorum.
Canimm cook sagol cook tsk ederimm
tabikide iyii olurr birisi benimle ilgilenince daha bi hirs heves geliyor
az moralin düzeldi mi gülüm sabah ki tartı sonrası yerlere serilen moralini kaldırıp sirkeledin miCanimm cook sagol cook tsk ederimm
tabikide iyii olurr birisi benimle ilgilenince daha bi hirs heves geliyor
İnşallah sana faydam olursa ne mutlu bana. Her gün yemek 1 çeşit çorba ve 1 çeşitte normal yemek yapabiliyormusun? vede yemeklerin yanında salata yapacak zamanın varmı?
az moralin düzeldi mi gülüm sabah ki tartı sonrası yerlere serilen moralini kaldırıp sirkeledin mi
çok güzel düzen tutturmuşsun sen sana neyin iyi geldiğini biliyorsun düzenli yemek :))
ben hiç bir zaman abur cubur kola cips düşknü olmadım geç saatte asla yemezdim 1 günde 1 ekmeke yediğimi bile senelerdir bilmem bana neyin yarayıp neyin yaramadığını da hiç durum düşünmemiştim çok önemliymiş meğerse kendini takip etmek
mesela bana akşamları yeşil salata yaramıyor bildiğin şişiyorum midem yanlarım 12-15 cm kadar şişiyor ağrı çekiyorum :)
Cook dua ederim cnm sana :)
ben evdeyim ztn calismiyorum
evet yapiyorum güzelde yaparim valla :)
1 kg farkliPatates dyetnden sonra kilo aldnmı?
Tamam o zaman mesela yarın hangi yemeği ve çorbayı yapmayı düşündüğünü yazarsın. Ben sana bu işin mantığını da anlatcam bak nasıl güzel kilo verceksin inşallaaaah. Birde yarın kahvaltıda ne yemeyi düşünüyorsun. Birgün önceden planlarsan yarınki menünü hiç zorlanmazsın. Yemek saatleri belirleyelim sana birde.
ara öğün yapıyorum hafif midem kıvrandı nedense o yüzden 1 bardak sıcak süte tarçın ve yarım elma ya tarçın serptim onları lüpliycem şimdi :)
sağ ol gülüm sen de ısıt sütünü kat tarçını beraber içelim ikimize de afiyet olsunAfiiyet olsunn cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?