ara öğün yapıyorum hafif midem kıvrandı nedense o yüzden 1 bardak sıcak süte tarçın ve yarım elma ya tarçın serptim onları lüpliycem şimdi :)
sağ ol gülüm sen de ısıt sütünü kat tarçını beraber içelim ikimize de afiyet olsun
Tmm olur ben bi düsüneyimde yazarim:)
Afiyet olsun, süt mideyi yumuşatır hem protein kas yapar. Tarçın iştah kapatır ayrıca lezzetli elmada şekerli ohhh tam diyet ara öğünü olmuş. Kilo kaybı olsun şifa olsun inşallah
tarçın şekerli isteğini de kesiyor ya o yüzden bol bol kullanıyorum süt ve yoğurdu her gün yemezsem kasılmalar oluyor ellerimde ayaklarımda uzun süre el yapımı özel kalsiyum tabletler kullandım ameliyatta sorun oldu paratroid denen kandaki kalsiyumu dengeleyen organ zarar görmüş kalsiyum azalırsa yine uyuşma ve kasılmalar çıkıyor zaten içmem lazım bari aralarda derelerde içeyim diyorum sütü bir taşla iki kuş :))Afiyet olsun, süt mideyi yumuşatır hem protein kas yapar. Tarçın iştah kapatır ayrıca lezzetli elmada şekerli ohhh tam diyet ara öğünü olmuş. Kilo kaybı olsun şifa olsun inşallah
neyle ara öğün yaptığına bağlı gülümBen hic ara ögün yapmiyorum yapincada kilo aliyorum
ayy ben cok tuhaf bir insanim :)))
Bende çok tembellik ettim bugün yemek yapmadım dahaOnunla uğraşıyorum. Cankiz sen bugünde ne yediğini yazarsın canım. Evinde ne malzeme var yemeklik söyle bakim belki fikir veririz
neyle ara öğün yaptığına bağlı gülüm
peyyyy bu nasıl menü allah hayrını versin bence saat 5 -6 gibi en azından bir çorba bir kase yoğurt mutlaka olmalı zayıflıycam diye sağlığından olursan sonra çok çekersin allah korusunBugün yediklerim
sabah 9da 1tane actimel ictim
öglen 12.30da 1tabak kiymali makarna yedim
aksam yok
3litre su
30dk yürüyüs
tek meyve insanın içini uğundurur çabuk acıkırsın o yüzden meyveyi ya yoğurt ya sütle yiyoruzMeyve bile yesem aynii
Ben hic ara ögün yapmiyorum yapincada kilo aliyorum
ayy ben cok tuhaf bir insanim :)))
benimkilerde akşama makarna istediler zeytinyağlı fasulye yaptım ben büyük ihtimal yoğurtla fasulye yerim sabah yarım simit yedim oradan almışımdır b vitamini mineralleri akşama ekmeğe gerek olmaz:)
canımın cidden çektiği bir şey olsa affetmiyorum yiyorum makarna çekmez sanmam çok karışık yemek bana yaramıyor korkuyorum sonra midemin yanlardan çok şişiyorum içerden bişey itiyormuş gibi geriliyor acı çekiyorumBen senin yerinde olsam 2 yemek kaşığı kadar da makarna yerdim az olsun hem ağzın tatlanır, hemde nefsini köreltirsin.
canımın cidden çektiği bir şey olsa affetmiyorum yiyorum makarna çekmez sanmam çok karışık yemek bana yaramıyor korkuyorum sonra midemin yanlardan çok şişiyorum içerden bişey itiyormuş gibi geriliyor acı çekiyorum
peyyyy bu nasıl menü allah hayrını versin bence saat 5 -6 gibi en azından bir çorba bir kase yoğurt mutlaka olmalı zayıflıycam diye sağlığından olursan sonra çok çekersin allah korusun
tek meyve insanın içini uğundurur çabuk acıkırsın o yüzden meyveyi ya yoğurt ya sütle yiyoruz
Cankizim canım bitenem ara öğünlerde yapıp nasıl kilo verildiğini kendi gözlerinle görceksin sen uygulmaya geçelimde gör bak neler oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?