Cankiz şu yemek saatlerini belirlemekle işe başlayalım mı?
Kahvaltı?
Öğlen?
Akşam?
Tmm olur basliyalimm
Ayyy anaam ne olmuş burdaa bunları okuyana kadar yoruldum.Acaba bu yorulmada kalori yakarmı
Kız öyle sen geçtin beni sen kazandın cümleleri üzdü beni.Bizim çekişmemiz birlikte kilo vermekti kii inanıyorum verecezde canım sabırlı olmamz lazım.Ben şahsen bu kilolarmı 10 yılda aldm iki ayda vermeyeceğimi biliyorum.En fazla 1 yıl tanıdım kendime sabır canın sabırr başarıcazCanim cok sevindimm
bak kiz gectin benii sen kazandinn
ben böyle giderse 10seneye ancak zayiflarim ztn
Geldinmi? :)
Tamam söyle bakalım saatlerini.
yani bu soru bana değildi amaaa bence akşam bi yoğurt ekle derimCanim ben bir hafta saat 5de kalkiyorum
birhaftada 7.30da kizlari fln götürüyorum8.30da evdeyim
9kahvalti
2öglen
aksam olmasa olmazmi
Kız öyle sen geçtin beni sen kazandın cümleleri üzdü beni.Bizim çekişmemiz birlikte kilo vermekti kii inanıyorum verecezde canım sabırlı olmamz lazım.Ben şahsen bu kilolarmı 10 yılda aldm iki ayda vermeyeceğimi biliyorum.En fazla 1 yıl tanıdım kendime sabır canın sabırr başarıcaz
Canim ben bir hafta saat 5de kalkiyorum
birhaftada 7.30da kizlari fln götürüyorum8.30da evdeyim
9kahvalti
2öglen
aksam olmasa olmazmi
Cankızın sağlıklı beslenme şeklini düzene sokmaya çalışıyoruz canım. Ama bir görünüp, bir kayboluyor. Birşeyleri netleştiremedik gitti
Canim bunlari yarin yada aksam netlestirsek olurmu
benim morelim cok bozulduu
Canım hiç birşeye moralini bozma lütfen. Sağlıklı bir şekilde beslenerek kilo vermek adına, belki de doğru bildiğin yanlışlar var. Aç kalarak kilo verebileceğini düşünüyorsun, günde 1 öğün besleniyorsun. Sendeki bu kilo verme isteğini görüpte birçok insanın sana yardımcı olmak istediğini de görüyorum... Ama çoğunu geri çeviriyorsun. Bunca insan kendi uyguladığı yöntemlerle zayıflarken sana da tavsiyelerde bulunuyor ama göz ardı ediyorsun. Her şey senin elinde, biz ne dersek diyelim boş. İnternetten nasıl kilo verebileceğin ile ilgili araştırmalar yap. Zayıflamak için aç kalırsan Allah korusun sağlığından olursun, ve çabuk yorulursun birde üstüne başarısız olduğunu görünce hepten moralin alt üst olur ve herşeyi bırakır kilo almaya devam edersin. Nasıl ki insanların sabah işe gitme saatleri var, akşam işten dönme saatleri yada öğrencilerin okul saatleri olduğu gibi... Düzensiz bir iş hayatında, yada okul hayatında başarısız olunduğu gibi, kilo vermekte düzenli ve bilinçli beslenmekten geçiyor. Ben yine takipte olcam. Sen yardım istersen ederim. Destek olmaya devam... Hiç bir şey için sıkma canını.
Canim ben kötü birsey demedim kiz valla
Aşkıım biliyorum ben senin için üzüldümm bitanemm sende vereceksinn beni geçeceksinn hattaa.Ay yoksa benm yüzümdenmi bozuldu moralin valla affetmem kendimi bakkCanim bunlari yarin yada aksam netlestirsek olurmu
benim morelim cok bozulduu
Aşkıım biliyorum ben senin için üzüldümm bitanemm sende vereceksinn beni geçeceksinn hattaa.Ay yoksa benm yüzümdenmi bozuldu moralin valla affetmem kendimi bakk(
tşkler canım sen inanarak sabırla devam et eminim sende verecksn canmmYok birtanemm sizinle yada kiloyla alakali bisey degill
ben gercekten sevindim cnm kilo vermene vallaa
Bugnkü menüm.
sabah az suçuklu iki yumurta yoğurt şekersz çay iki bardak
öğlen yarm ızgara balık zorla yedm
akşamda bir haşlanmş yumurta ve yoğurt.
sebze meyve yemeği özledimm bide canım yaprak sarma istiyooorrrYarınn sarıyorum ve afiyetle yiyorumm artık midem tutmuyor saf proyuu Çok yorgunum yaa ayak tabanlarm zonkluyr resmen.Daha akşama oturma odamıda boyuyacaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?