97 kiloyla tekrar basliyorumm

Canim cok sevindimm
bak kiz gectin benii sen kazandinn
ben böyle giderse 10seneye ancak zayiflarim ztn
Kız öyle sen geçtin beni sen kazandın cümleleri üzdü beni.Bizim çekişmemiz birlikte kilo vermekti kii inanıyorum verecezde canım sabırlı olmamz lazım.Ben şahsen bu kilolarmı 10 yılda aldm iki ayda vermeyeceğimi biliyorum.En fazla 1 yıl tanıdım kendime sabır canın sabırr başarıcaz

Canim ben kötü birsey demedim kiz valla

Canim ben bir hafta saat 5de kalkiyorum
birhaftada 7.30da kizlari fln götürüyorum8.30da evdeyim
9kahvalti
2öglen
aksam olmasa olmazmi

Tamam kahvaltı saat 9 güzel
Öğlen 2 öğle yemeği güzel
Akşam olmasa olmaz kuzum
Bir Kase Salata - 1 Kepçe Çorba olsa bile yemen lazım.

Şuna inan vücut aç kalınca kilo verilmiyor. Akşam eşin işten gelince yemek yiyordur çocukların falan akşam yemeği yiyordur illa ki onların yanında yiyiver. Mesela akşam saat 7 falan en geç. Ondan sonra hiç bişey yeme. 1 salatalık bile yesen vücudu kandırmış olursun. Şunu unutma mideye bişeyler girdikçe metabolizman çalışır ve kalori harcarsın. Aç karınla metabolizman durur yani kilolar gitmez.

Canim bunlari yarin yada aksam netlestirsek olurmu
benim morelim cok bozulduu

Canım hiç birşeye moralini bozma lütfen. Sağlıklı bir şekilde beslenerek kilo vermek adına, belki de doğru bildiğin yanlışlar var. Aç kalarak kilo verebileceğini düşünüyorsun, günde 1 öğün besleniyorsun. Sendeki bu kilo verme isteğini görüpte birçok insanın sana yardımcı olmak istediğini de görüyorum... Ama çoğunu geri çeviriyorsun. Bunca insan kendi uyguladığı yöntemlerle zayıflarken sana da tavsiyelerde bulunuyor ama göz ardı ediyorsun. Her şey senin elinde, biz ne dersek diyelim boş. İnternetten nasıl kilo verebileceğin ile ilgili araştırmalar yap. Zayıflamak için aç kalırsan Allah korusun sağlığından olursun, ve çabuk yorulursun birde üstüne başarısız olduğunu görünce hepten moralin alt üst olur ve herşeyi bırakır kilo almaya devam edersin. Nasıl ki insanların sabah işe gitme saatleri var, akşam işten dönme saatleri yada öğrencilerin okul saatleri olduğu gibi... Düzensiz bir iş hayatında, yada okul hayatında başarısız olunduğu gibi, kilo vermekte düzenli ve bilinçli beslenmekten geçiyor. Ben yine takipte olcam. Sen yardım istersen ederim. Destek olmaya devam... Hiç bir şey için sıkma canını.

Canim benim cok sagolun
Kilo vermekle ilgili degil baska birseye morelim cok bozuk sizinle alakali degill
hepiniz bana yardim ediyonuz cok sagolun hepinizi cok seviyorumm
cok baska birseye morelim bozuk seninle alakasi yok yani sen bana yardim etmeye devam et nolurr

Bugnkü menüm.
sabah az suçuklu iki yumurta yoğurt şekersz çay iki bardak
öğlen yarm ızgara balık zorla yedm
akşamda bir haşlanmş yumurta ve yoğurt.
sebze meyve yemeği özledimm bide canım yaprak sarma istiyooorrr Yarınn sarıyorum ve afiyetle yiyorumm artık midem tutmuyor saf proyuuÇok yorgunum yaa ayak tabanlarm zonkluyr resmen.Daha akşama oturma odamıda boyuyacaz

Affiyet olsun cnm
kolay gelsinn

Kizlar ben yogurtu yemeklerin yaninda seviyorum
ama sadece yogurtu yiyemem meyveli yogurt yesem ara ögün olarak yada aksam
Olurmuki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…