- 26 Mart 2016
- 1.703
- 3.052
- 53
- 37
benim fikrimce olur canım benim.boyayı çockları yatrdktan sonra yapcZ büyük ihtimalKizlar ben yogurtu yemeklerin yaninda seviyorum
ama sadece yogurtu yiyemem meyveli yogurt yesem ara ögün olarak yada aksam
Olurmuki
benim fikrimce olur canım benim.boyayı çockları yatrdktan sonra yapcZ büyük ihtimal
Kolay gelsin tatlım temizlik büyük desene :)benim fikrimce olur canım benim.boyayı çockları yatrdktan sonra yapcZ büyük ihtimal
Kuzum hazır meyveli yoğurt alma bence onlara şeker ilave ediyorlar kalorisi epey var, kendin evde meyvenin üzerine yoğurt tarçın az ceviz ekle ye daha sağlıklı ve güzel bence canım ..Ozm yarin meyveli yogurt aliyim bari
cocuklarin kac yasinda cnm
Kuzum hazır meyveli yoğurt alma bence onlara şeker ilave ediyorlar kalorisi epey var, kendin evde meyvenin üzerine yoğurt tarçın az ceviz ekle ye daha sağlıklı ve güzel bence canım ..
Olmaz :) evde yap şekerim :))Light alsam olmazmikii
Kuzum çalışıyorum ben , yetiştirmem gereken işlerim var, Nisa da badana yapıyordur heralde :)
Tebrikler kızım süper verdin Maşallah.. Ohh elelrine sağlık temizlikde yaptın Ramazanda temiz temiz oturursunuz inş ne güzel .GünaydıııınDün gece 3 te badana bitti temzleyp uyudm Bugünde çok.işim var ramazan öncesi bitireym bari.4 günlük saf pro dyetimin sonuna geldim güzel bir kahvaltı yaptım. Bu 4 günlük diyette kaybım 97 den 94.7 oldum yanii 2.3 gr verdm ama bandım bozuktu ya sporsuzz.bugnden itibaren yoğurt kürü yapıcam yine inşlah.
çook tşkr ederimm ablam benimm..temizlik daha var artık yavaş yavaş yapıp btrecm halılar yıkamada gelene kadar.Bende ondan korkuyorum dikkat edecm fazla yemeyecm inşlh geri almam..Tebrikler kızım süper verdin Maşallah.. Ohh elelrine sağlık temizlikde yaptın Ramazanda temiz temiz oturursunuz inş ne güzel .
Tatlım fazla abartma ki verdiklerini alma ölçülü git emi kuzum :)
Maşallah canım sendeki sabır süper dayanabiliyosun demek.gzelde verdin.ya zaten bazen kilo verilmiyr ama incelme oluyor.cankız ölçülerini al bence bende aldm eksildiğini görnce çok hoşuma gidiyorBende 74,600 üm dünden -200 gr az .. Koca günü ananasla geçirdim, daha fazla vermeyi bekliyordum ama spor şişlik yaptı sanırım .. Ama 1 cm bel ve göbekden incelmişim buda çok güzel doğrusu :))
Bende birkaç günde bir tartlmayı düşünüyrm bakalıımCankız haftada tartılcakdı sanırım artık :)) moral bozulup kötü etkileniyorsak en iyiysi, ben gibi hiç sorun yapmıyorsanız oda sorun değil bana göre :)
Halıları ne güzel yıkatıyorsunuz ya, bende zaten fazla halı yok ama iki tane var onuda ha bire ya makinada yıkıyorum ya siliyorum.. Türklerin çok olduğu yerde halı yıkayan yerler varmış ama bizim burda yok, yıkasam çiçeklerimden balkonda kurutamam bile :) o yüzden halınyıkatanlara özeniyorum :))çook tşkr ederimm ablam benimm..temizlik daha var artık yavaş yavaş yapıp btrecm halılar yıkamada gelene kadar.Bende ondan korkuyorum dikkat edecm fazla yemeyecm inşlh geri almam..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?