97 kiloyla tekrar basliyorumm

benim fikrimce olur canım benim.boyayı çockları yatrdktan sonra yapcZ büyük ihtimal
Kolay gelsin tatlım temizlik büyük desene :)
Tatlım sen yarın sarma yapcam dedin , kuzum tüm emeklerin boşa mı gitsin ayy, o sarmalar çok ödem yapıyor hoopp diye artı çıkabilirsin canım.. Daha güzel sebzeli birşeyler yesen, sarmada ili üç tane olur ama çok yeme bence derim kuzum, genede senin kararın :)

Kuzum çalışıyorum ben , yetiştirmem gereken işlerim var, Nisa da badana yapıyordur heralde :)

GünaydıııınDün gece 3 te badana bitti temzleyp uyudm Bugünde çok.işim var ramazan öncesi bitireym bari.4 günlük saf pro dyetimin sonuna geldim güzel bir kahvaltı yaptım.Bu 4 günlük diyette kaybım 97 den 94.7 oldum yanii 2.3 gr verdm ama bandım bozuktu ya sporsuzz.bugnden itibaren yoğurt kürü yapıcam yine inşlah.

Tebrikler kızım süper verdin Maşallah.. Ohh elelrine sağlık temizlikde yaptın Ramazanda temiz temiz oturursunuz inş ne güzel .
Tatlım fazla abartma ki verdiklerini alma ölçülü git emi kuzum :)

Bende 74,600 üm dünden -200 gr az .. Koca günü ananasla geçirdim, daha fazla vermeyi bekliyordum ama spor şişlik yaptı sanırım .. Ama 1 cm bel ve göbekden incelmişim buda çok güzel doğrusu :))

Cankız haftada tartılcakdı sanırım artık :)) moral bozulup kötü etkileniyorsak en iyiysi, ben gibi hiç sorun yapmıyorsanız oda sorun değil bana göre :)

Tebrikler kızım süper verdin Maşallah.. Ohh elelrine sağlık temizlikde yaptın Ramazanda temiz temiz oturursunuz inş ne güzel .
Tatlım fazla abartma ki verdiklerini alma ölçülü git emi kuzum :)
çook tşkr ederimm ablam benimm..temizlik daha var artık yavaş yavaş yapıp btrecm halılar yıkamada gelene kadar.Bende ondan korkuyorum dikkat edecm fazla yemeyecm inşlh geri almam..

Bende 74,600 üm dünden -200 gr az .. Koca günü ananasla geçirdim, daha fazla vermeyi bekliyordum ama spor şişlik yaptı sanırım .. Ama 1 cm bel ve göbekden incelmişim buda çok güzel doğrusu :))
Maşallah canım sendeki sabır süper dayanabiliyosun demek.gzelde verdin.ya zaten bazen kilo verilmiyr ama incelme oluyor.cankız ölçülerini al bence bende aldm eksildiğini görnce çok hoşuma gidiyor

çook tşkr ederimm ablam benimm..temizlik daha var artık yavaş yavaş yapıp btrecm halılar yıkamada gelene kadar.Bende ondan korkuyorum dikkat edecm fazla yemeyecm inşlh geri almam..
Halıları ne güzel yıkatıyorsunuz ya, bende zaten fazla halı yok ama iki tane var onuda ha bire ya makinada yıkıyorum ya siliyorum.. Türklerin çok olduğu yerde halı yıkayan yerler varmış ama bizim burda yok, yıkasam çiçeklerimden balkonda kurutamam bile :) o yüzden halınyıkatanlara özeniyorum :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…