Aylardır diyette olunca habire başlara sarınca bide Ramazan' a kadar biraz vereyim istiyorum ondan asılıyorum 12 gündür falan kuzum :) Ramazan' da hep kilo alırım ben, ama bu Ramazan özellikle Sahurda çok dikkat edicem inş bakalım :)Maşallah canım sendeki sabır süper dayanabiliyosun demek.gzelde verdin.ya zaten bazen kilo verilmiyr ama incelme oluyor.cankız ölçülerini al bence bende aldm eksildiğini görnce çok hoşuma gidiyor
Canım moralini bozup seni demotive ediyorsa en güzeli haftada bir tartılmak ..Evet bende hergün 2 kez tartiliyodum sabah akşam artık haftada 1 tartilacam yani pazartesinden pazartesine
GünaydıııınDün gece 3 te badana bitti temzleyp uyudm Bugünde çok.işim var ramazan öncesi bitireym bari.4 günlük saf pro dyetimin sonuna geldim güzel bir kahvaltı yaptım. Bu 4 günlük diyette kaybım 97 den 94.7 oldum yanii 2.3 gr verdm ama bandım bozuktu ya sporsuzz.bugnden itibaren yoğurt kürü yapıcam yine inşlah.
Halının tanesini 12.buçktan yıkıyorlar canım.makinası var atıyorlar yıkıyo kurutuyo bikaçgne evde oluyr.benm evde yıkayck yerm yok ufak tefekleri banyoda zor yıkıyorum.Halıları ne güzel yıkatıyorsunuz ya, bende zaten fazla halı yok ama iki tane var onuda ha bire ya makinada yıkıyorum ya siliyorum.. Türklerin çok olduğu yerde halı yıkayan yerler varmış ama bizim burda yok, yıkasam çiçeklerimden balkonda kurutamam bile :) o yüzden halınyıkatanlara özeniyorum :))
Cankız haftada tartılcakdı sanırım artık :)) moral bozulup kötü etkileniyorsak en iyiysi, ben gibi hiç sorun yapmıyorsanız oda sorun değil bana göre :)
çooook sevindiiim canım benim boşuna dert ettn bak gördnmü şişlikmiş nasl gtti birdennnBennn geldimmmmmm
ayy catlarimm diyee tartildimmmm
veeeeeee 94.600 ciktimmm coooookk mutluyummmmm :))))
Bennn geldimmmmmm
ayy catlarimm diyee tartildimmmm
veeeeeee 94.600 ciktimmm coooookk mutluyummmmm :))))
Tamam öyle yap kuzum, moralin etkileniyor çünkü senin..Artik ama her pazar tarilcam :))
Coook mutluyum abla yaa
Oley be oleyy kuzum inan öyle sevindim ki, kız kendim verince bu kadar sevinmiyorum.. Çok güzel tatlım gördüğün gibi hiç stress yapma, arada şişliklerden vermemiş gibi oluyoruz ama hoopp diye gidiyor sonra..
Evet canım bencede öyle yap tatlm.Bu arada yarış yine kızıştı ahaa 100 gr öndesin geçtin beni uyanıkkArtik ama her pazar tarilcam :))
Coook mutluyum abla yaa
çooook sevindiiim canım benim boşuna dert ettn bak gördnmü şişlikmiş nasl gtti birdennn
Şu an Nisayla aynı sayılırsınız o 94,700 sen 94,600 bence Cumaları tartılın , asıl şimdi yarış başladı hadi bakalım haftaya kim çok vermiş olacak Cankız, Nisa??? Ben bu hafta Cankız fazla vercek diyorumNisa sebzeye geçdi ya artıları görür gibime geliyor
Ayy kıyamam sana kızzz , çığlık çığlığa sevinirsin hep inşallah kilo vererekden ( cuma saatinde amin diyelim :)) )Evettt ablacigimm okadarr sevindimkiii ciglikk attimmm resmennnn :)))))
Tamam kuzum siz karar verin aranızda .. Öyle yapın o zaman :)Abla pazar tartilsak bence daha iyi olur hem haftasonu diyede bozmus olmayizz
Kilon sabitkende bu cümleleri duymak istiyorum ama ona göre heee baby :))Sizleriiii coook ama cook seviyorumm iyiki varsinizzzzzzz
Ayy kıyamam sana kızzz , çığlık çığlığa sevinirsin hep inşallah kilo vererekden ( cuma saatinde amin diyelim :)) )
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?