97 kiloyla tekrar basliyorumm

Maşallah canım sendeki sabır süper dayanabiliyosun demek.gzelde verdin.ya zaten bazen kilo verilmiyr ama incelme oluyor.cankız ölçülerini al bence bende aldm eksildiğini görnce çok hoşuma gidiyor
Aylardır diyette olunca habire başlara sarınca bide Ramazan' a kadar biraz vereyim istiyorum ondan asılıyorum 12 gündür falan kuzum :) Ramazan' da hep kilo alırım ben, ama bu Ramazan özellikle Sahurda çok dikkat edicem inş bakalım :)

Coook sevindim cnm benimm

Halının tanesini 12.buçktan yıkıyorlar canım.makinası var atıyorlar yıkıyo kurutuyo bikaçgne evde oluyr.benm evde yıkayck yerm yok ufak tefekleri banyoda zor yıkıyorum.

Bennn geldimmmmmm
ayy catlarimm diyee tartildimmmm
veeeeeee 94.600 ciktimmm coooookk mutluyummmmm :))))
Oley be oleyy kuzum inan öyle sevindim ki, kız kendim verince bu kadar sevinmiyorum.. Çok güzel tatlım gördüğün gibi hiç stress yapma, arada şişliklerden vermemiş gibi oluyoruz ama hoopp diye gidiyor sonra..

Oley be oleyy kuzum inan öyle sevindim ki, kız kendim verince bu kadar sevinmiyorum.. Çok güzel tatlım gördüğün gibi hiç stress yapma, arada şişliklerden vermemiş gibi oluyoruz ama hoopp diye gidiyor sonra..

Evettt ablacigimm okadarr sevindimkiii ciglikk attimmm resmennnn :)))))

Şu an Nisayla aynı sayılırsınız o 94,700 sen 94,600 bence Cumaları tartılın , asıl şimdi yarış başladı hadi bakalım haftaya kim çok vermiş olacak Cankız, Nisa??? Ben bu hafta Cankız fazla vercek diyorum Nisa sebzeye geçdi ya artıları görür gibime geliyor

Abla pazar tartilsak bence daha iyi olur hem haftasonu diyede bozmus olmayizz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…